Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2012 10 05, 17:44)
Gal turit patarimu kaip kokybiskai 20 grupe zmoniu nufotografuoti patalpose?

placiakampis ir bouncintas blicas nuo lubu ar pan. Nebent studijini apsvietima dar nesiesi, su tuo geriau.
Atsakyti
O gal galit patart kur Vilniuj kalibruoja monitorių? Žiūriu ir pačiai čia kažkaip eina... lotuliukas.gif Nu kiek aš suprantu, o suprantu aš nedaug.. lotuliukas.gif Tai sakau ir užklausiu.... A taip a taip.. hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 05, 18:12)
O gal galit patart kur Vilniuj kalibruoja monitorių? Žiūriu ir pačiai čia kažkaip eina...  lotuliukas.gif  Nu kiek aš suprantu, o suprantu aš nedaug..  lotuliukas.gif  Tai sakau ir užklausiu.... A taip a taip.. hihihi.gif  lotuliukas.gif

O gal Tavo diedas nors kiek gaudosi PC? Tad pabandykite patys wink.gif
Pvz. monitorių kalibravimas
Nes vat, įdomu kiek firmų ar specų naudoją kalibruojant spec. įrangą? g.gif Jaučiu,kad dauguma tik programas kalibravimui mirksiukas.gif
O gal Robobebras paneigs viską?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 spalio 2012 - 17:30
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 18:24)
O gal Tavo diedas  nors kiek gaudosi PC? Tad pabandykite patys wink.gif
Nes vat, įdomu kiek firmų ar specų naudoją kalibruojant spec. įrangą? g.gif Jaučiu,kad dauguma tik programas kalibravimui mirksiukas.gif

Nea, anas a nei bū a nei be su kompai, va kas futbola liečia, tai va čia kalbėtu tris metus burnos neuždaręs... lotuliukas.gif

Gal. Robobebriux pagelbės išsamiau papasakojes kas ten ir kaip ten... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 18:24)
O gal Tavo diedas  nors kiek gaudosi PC? Tad pabandykite patys wink.gif

kalibravimo irenginiai yra tam. Pvz., xrite, spyder ir pan., kuriuos chalturscikai naudoja moniku kalibravimui
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 19:17)
kalibravimo irenginiai yra tam. Pvz., xrite, spyder ir pan., kuriuos chalturscikai naudoja moniku kalibravimui

Mhm.... Aiškiau pasidarė... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 05, 12:33)
šiaip tai kaip ir patiktų... bet kuo daugiau žiūriu, tai tuo daugiau norisi kabinėtis biggrin.gif Merginos poza atrodo  dirbtinė. O jei specialiai pozuoja, tai gal jos pačios, jos veido, jos kūno norėtųsi matyt daugiau. Ta užuolaidėlė ant lango... galėtų gal ir nebūt. Šviesa gražiai išryškina daiktų detales smile.gif  Tai kaip supranti, čia tik mano nuomonė, tai ką pajutau žiūrėdama. Ne man gi tave mokinti smile.gif

Dekui uz kritika smile.gif Na mergina tikrai buvo taip pagauta,dazniausiai nestingdau zmoniu pozoje wink.gif Bet gal is sono geriau matyti.

Dekui merginos uz gerus zodzius mano foto kam patiko ir nelabai biggrin.gif Ir jokia as enerdzaizer,tikrai tikrai...as dabar viska ramiai darau biggrin.gif

Erika labai grazi mergaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 19:17)

tai vat, įdomu ar tikrai jie naudoja?
Būtent sau naudojau "monitor calibration wizard"
ČIA
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 20:39)
tai vat, įdomu ar tikrai jie naudoja?
Būtent sau naudojau "monitor calibration wizard"
ČIA

nu jei ateitu be kalibratoriaus ir sakytu: "is akies sukalibruosiu", tai as tokio i namus neileisciau...
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 20:45)
nu jei ateitu be kalibratoriaus ir sakytu: "is akies sukalibruosiu", tai as tokio i namus neileisciau...

drinks_cheers.gif
nu aš iš akies laptopui naudojau biggrin.gif bet prie jo nedirbu. O vat, stacionaras tai super,su įranga sutvarkytas thumbup.gif
įdomu kokios kainos kalibratoriaus? gal verta įsigyti dėl Isoros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 spalio 2012 - 19:50
Kalbat čia, čečmekų kalba, dar žalesnė pasijaučiau... mega_shok.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 05, 20:55)
Kalbat čia, čečmekų kalba, dar žalesnė pasijaučiau... mega_shok.gif  biggrin.gif

O aš vis maniau,kad tu jau nunešusi savo moniką ar meistriuką išsikvietusi ir susikalibravusi viską mirksiukas.gif Jei tinka iš akies galiu sukalibruoti biggrin.gif Bet kaip matai, Robobebras net į namus neįsileistų biggrin.gif
Atsakyti