Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ellux @ 2012 10 05, 15:09)
na bandysiu, gal pavyks...

Kopijuok patį pirmą adresą, kai atsidarai nuotrauką. Iš naršyklės adresų lauko. Nereikia to, kuris baigiasi .jpg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 05, 14:25)
Kopijuok patį pirmą adresą, kai atsidarai nuotrauką. Iš naršyklės adresų lauko. Nereikia to, kuris baigiasi .jpg  4u.gif

AČIŪ 4u.gif 4u.gif pavyko biggrin.gif
Atsakyti
yu.gif

Ellux, mane antra sudomino. Tik viršaus gal būtų buvę daugiau visai ne prošalį. smile.gif
Atsakyti
ellux, man ir antra įdomiausia 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos uz nuomones aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos
buvo cool, laiminga pargrįžau namo su vielabraukiu bigsmile.gif Būtinai noriu dar susitikti su kiekviena asmeniška ir padaryti porą kadrų "fotografai mėgėjos fotografės akimis" ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 03, 21:12)

Gražu smile.gif niekaip nebuvau mačius paprastos, tad nebūčiau nieku gyvu atspėjus smile.gif

sherry patiko NEportretas smile.gif Fainas pasižaidimas.

Whatever? -> Kažkokia nesąmonė, mano neišmanusis man nerodė praleistų skambučių, tikrinausi iki 6pm telefoną. Paskui nebesitikrinau, grįžau namo, pamačiau 3 skambučius nežinomo nr g.gif verysad.gif baaa... gaila. Reikėjo dar ir SBM ar Kikirikes nr pažiūrėti jų svetainėse :/ Jaučiu dbr kalta... Reikėjo nesustot ir skambint man daugiau... Ba, širdį ėdą dbr.

Zirzė -> mamytės rankos negražiai nukirptos man, bet man ir įdomu, kaip tokiu atveju reiktų "nukirsti" rankas? Per riešus negalima, o taip apkapotai atrodo.

Yvette -> Ooo, ir tu spėjai karvę nufotografuoti? biggrin.gif cool!

sayonara -> O taip norėjau, gerai, kad perspėjai smile.gif) nusiųsiu tau asmeniškai kur nors biggrin.gif

S.B.M. -> Žiauriai gera Ievos nuotrauka, žiauriai!!!

emmulia -> Užskaitau pirmą nd smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 spalio 2012 - 15:16
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 05, 14:18)
Ievuki o vasaros meeto pas Erika foto sutvarkei? ax.gif

Aha,sutvarkiau is tikro ir senokai. Tuoj pabandysiu suieskot ir atsiust tau mirksiukas.gif Kas neturit fotkiu nuo manes is meeto pas Erika,tai duokit zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 05 spalio 2012 - 15:22
Is jusu emociju matosi, kad meetas superinis buvo! smile.gif

S.B.M. , saunus visi skirtingi portretai. Ievulis su sviestuvu favoritas smile.gif

emmulia, uzskaitau. Labai dailu smile.gif Sveika prisijungus prie musu burio wink.gif

Kikirike enerdzaidzeri, tikrai zavi tavo energija. Kaip tu ir speji visur? Foto zavi labai.

erikamaja, pasaka. Zaviuosi tavo ismone. Mazosios rubas gal irgi tavo kuryba?
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 05, 15:42)
erikamaja, pasaka. Zaviuosi tavo ismone. Mazosios rubas gal irgi tavo kuryba?

Ačiū labai.
Mano kuryba, buvo nuostabu ruoštis šiai fs.
Pasiilgau tokių pasiruošimų.
Tikiuos, kad greitu laiku grįšiu ten kur išties gera smile.gif

Ačiū mergaitės už gražius žodelius mano auksaplaukėms. Mergaitės tobulos, fotografo svajonės.
Atsakyti
S.B.M., labai noriu pagirti, visi portretai tokie skirtingi ir tokie grazus! Butu sudeti atskirai, galvociau, kad skirtingu autoriu 4u.gif Suzaveta wub.gif

erikamaja, is kur pas jus tiek talentu? wub.gif matyt pati pirma eilej stovejot, kai talentus dalino bigsmile.gif
Atsakyti
Kritikai

user posted image
Atsakyti
Gal turit patarimu kaip kokybiskai 20 grupe zmoniu nufotografuoti patalpose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 05 spalio 2012 - 16:52