S.B.M. ievos portretukas superinis, mano patiko kur flickre zvaigzdute uždėjau
Kikirike vis dar žaviuosi tavo energija ir sugebėjimu visur suspėti, ne tik žaviuosi o ir pavydžiu
erikamaja labai fainas pateikimas, antra tai išvis mistinė tokia
labas, super meetas buvo, man buvo labai smagu ypač rytinėj daly, savo nuotraukų net i kompa neperkėliau, vakar mano nugarai buvo per daug )) tai šiandien peržiūrėsiu ar ka rodomo turėsiu
žadėjau pasidalinti linku kur fotikų dirželiai simaptiški tai va prašom grožėkitės vadinasi (camera straps) galit pasigooglinti įvairiausių kiekvieno skoniui
Oi fantastinis meetas is manes fotkes juostelej,tai nezinau kada ir kas bus,S.B.M. super liustros stovas tai
QUOTE(ellux @ 2012 10 05, 13:52)
tai ar gali kas paaiskinti kaip flickr tapti grupes nariu?? nes dabar neina man ikelt foto konkursui...
Aš tai prisijungiau kaip parašyta 1psl.
Prisijungti prie mūsų flickr.com grupės galite čia paspausdami "Join this group" mygtuką. Prisijungę rasite
bet man normaliai įdėti nuotraukos neišejo ..
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 10 05, 13:56)
Aš tai prisijungiau kaip parašyta 1psl.
Prisijungti prie mūsų flickr.com grupės galite čia paspausdami "Join this group" mygtuką. Prisijungę rasite
tarp laužtinių skliaustų įdėk nuotraukos nuorodą
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 14:00)
tarp laužtinių skliaustų įdėk nuotraukos nuorodą
taip ir dariau
QUOTE(emmulia @ 2012 10 04, 23:18)
Labas vakaras, mielosios! Pirmą kartą nesugebėjau pribaigti visų namų darbų (tiesą pasakius, buvo likęs tik vienas, patsai paskutintas), bet šį kartą pasižadu imt ir padaryt visus ir iki galo. Juo labiau, kad temą pastoviai seku, norisi ir savo ką jau įkelt . Taigi, jūsų visų teismui mano ND Nr. 1:
Laba diena, mergnos, moterys ir vyre, prašausi dėmesio
QUOTE(emmulia @ 2012 10 05, 14:10)
galėtu būti šviesiau, staltiesė vienspalvė, o šiaip aš užskaitau
QUOTE(emmulia @ 2012 10 05, 15:10)
uszkaitau
Ievuki o vasaros meeto pas Erika foto sutvarkei?