Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

S.B.M. ievos portretukas superinis, mano patiko kur flickre zvaigzdute uždėjau wub.gif

Kikirike vis dar žaviuosi tavo energija ir sugebėjimu visur suspėti, ne tik žaviuosi o ir pavydžiu ax.gif

erikamaja labai fainas pateikimas, antra tai išvis mistinė tokia

labas, super meetas buvo, man buvo labai smagu smile.gif ypač rytinėj daly, savo nuotraukų net i kompa neperkėliau, vakar mano nugarai buvo per daug smile.gif)) tai šiandien peržiūrėsiu ar ka rodomo turėsiu

žadėjau pasidalinti linku kur fotikų dirželiai simaptiški tai va prašom grožėkitės vadinasi (camera straps) galit pasigooglinti įvairiausių kiekvieno skoniui
Atsakyti
Oi fantastinis meetas biggrin.gif is manes fotkes juostelej,tai nezinau kada ir kas bus,S.B.M. super smile.gif liustros stovas tai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ar gali kas paaiskinti kaip flickr tapti grupes nariu?? nes dabar neina man ikelt foto konkursui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 10 05, 13:52)
tai ar gali kas paaiskinti kaip flickr tapti grupes nariu?? nes dabar neina man ikelt foto konkursui...  g.gif

Aš tai prisijungiau kaip parašyta 1psl.
Prisijungti prie mūsų flickr.com grupės galite čia paspausdami "Join this group" mygtuką. Prisijungę rasite

bet man normaliai įdėti nuotraukos neišejo .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 10 05, 13:56)
Aš tai prisijungiau kaip parašyta 1psl.
Prisijungti prie mūsų flickr.com grupės galite čia paspausdami "Join this group" mygtuką. Prisijungę rasite

bet man normaliai įdėti nuotraukos neišejo ..  doh.gif

tarp laužtinių skliaustų įdėk nuotraukos nuorodą
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 14:00)
tarp laužtinių skliaustų įdėk nuotraukos nuorodą

taip ir dariau
Atsakyti
na bandysiu, gal pavyks...
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 04, 23:18)
Labas vakaras, mielosios! Pirmą kartą nesugebėjau pribaigti visų namų darbų (tiesą pasakius, buvo likęs tik vienas, patsai paskutintas), bet šį kartą pasižadu imt ir padaryt visus ir iki galo. Juo labiau, kad temą pastoviai seku, norisi ir savo ką jau įkelt  rolleyes.gif . Taigi, jūsų visų teismui mano ND Nr. 1:

user posted image

user posted image

user posted image

Laba diena, mergnos, moterys ir vyre, prašausi dėmesio rolleyes.gif
Atsakyti
beje, aciu mauskiuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 05, 14:10)
Laba diena, mergnos, moterys ir vyre, prašausi dėmesio  rolleyes.gif

galėtu būti šviesiau, staltiesė vienspalvė, o šiaip aš užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 05, 15:10)