robobebrai, parodyk fotkę kokią Gal tik prieš kokius 1,5 metų bedėjai Pamenu juodą varną ant sniego
QUOTE(mamagute @ 2012 10 05, 11:47)
robobebrai, parodyk fotkę kokią Gal tik prieš kokius 1,5 metų bedėjai Pamenu juodą varną ant sniego
Vilniaus miesto diedulį pamiršai, buvo paskutinė foto
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 11:48)
vat ir ne, buvo dar "tas, kuris neguglina"
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 11:48)
gal jos ir nemačiau... nes aš, būna ,kokiems 3 mėn. nuklysut nuo šios temos Kažkaip tai pavasarį paprastai
ir dar gal kam aktuali informacija, parduodamas idealaus stovio objektybas 70x200 f2,8 su stabilizatoriumi uz 4800lt, telefonas 869801319 Reali kaina 8500lt http://www.vilbrafot...d=170&pid=14072
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 05, 11:52)
Sveiki,
Nu tai taisausi... ne iš meeto,nes meete fotkinau juosta... Čia mergina iš Kazachstano
Nu tai taisausi... ne iš meeto,nes meete fotkinau juosta... Čia mergina iš Kazachstano
šiaip tai kaip ir patiktų... bet kuo daugiau žiūriu, tai tuo daugiau norisi kabinėtis Merginos poza atrodo dirbtinė. O jei specialiai pozuoja, tai gal jos pačios, jos veido, jos kūno norėtųsi matyt daugiau. Ta užuolaidėlė ant lango... galėtų gal ir nebūt. Šviesa gražiai išryškina daiktų detales Tai kaip supranti, čia tik mano nuomonė, tai ką pajutau žiūrėdama. Ne man gi tave mokinti
robobebrai, neparūkęs nesuprasi, karvės ,pirštai ir t.t...nu mes daug rūkėm, bet visvien ne viską įkertu
Aš dar su viena
Princess Merida ( Aistė) from " Brave"
Aš dar su viena
Princess Merida ( Aistė) from " Brave"
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 05, 14:47)
Mistika
Patiko visa serija
Sveikos
Jei dar ne vėlu, ir aš norėčiau sudalyvauti NEžmogus
Laukiu komentarų
Jei dar ne vėlu, ir aš norėčiau sudalyvauti NEžmogus
Laukiu komentarų
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 13:37)
mauskiuke, įkėlei flickre? nes komentuosiu ir rinksiuosi iš ten įkeltų, čia sugaudyti sunku.
Oh nemoku
kažkur čia buvo rašyta, susirasiu, bandysiu..