Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

robobebrai, parodyk fotkę kokią cool.gif Gal tik prieš kokius 1,5 metų bedėjai rolleyes.gif Pamenu juodą varną ant sniego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 05, 11:47)
robobebrai, parodyk fotkę kokią cool.gif Gal tik prieš kokius 1,5 metų bedėjai rolleyes.gif Pamenu juodą varną ant sniego smile.gif

Vilniaus miesto diedulį pamiršai, buvo paskutinė foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Vakar viena forumietė sako pfff įdėjo vieną foto... nieko čia nereiškia ir nesiskaito lotuliukas.gif Nu tai taisausi... ne iš meeto,nes meete fotkinau juosta... Čia mergina iš Kazachstano mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 11:48)

vat ir ne, buvo dar "tas, kuris neguglina" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 05, 11:48)

gal jos ir nemačiau... nes aš, būna ,kokiems 3 mėn. nuklysut nuo šios temos blush2.gif Kažkaip tai pavasarį paprastai biggrin.gif
Atsakyti
ir dar gal kam aktuali informacija, parduodamas idealaus stovio objektybas 70x200 f2,8 su stabilizatoriumi uz 4800lt, telefonas 869801319 Reali kaina 8500lt http://www.vilbrafot...d=170&pid=14072
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 05, 11:52)
Sveiki,

Nu tai taisausi... ne iš meeto,nes meete fotkinau juosta... Čia mergina iš Kazachstano  mirksiukas.gif

šiaip tai kaip ir patiktų... bet kuo daugiau žiūriu, tai tuo daugiau norisi kabinėtis biggrin.gif Merginos poza atrodo dirbtinė. O jei specialiai pozuoja, tai gal jos pačios, jos veido, jos kūno norėtųsi matyt daugiau. Ta užuolaidėlė ant lango... galėtų gal ir nebūt. Šviesa gražiai išryškina daiktų detales smile.gif Tai kaip supranti, čia tik mano nuomonė, tai ką pajutau žiūrėdama. Ne man gi tave mokinti smile.gif
Atsakyti
robobebrai, neparūkęs nesuprasi, karvės ,pirštai ir t.t...nu mes daug rūkėm, bet visvien ne viską įkertu biggrin.gif
Aš dar su viena
Princess Merida ( Aistė) from " Brave"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 05, 14:47)

Mistika

Patiko visa serija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jei dar ne vėlu, ir aš norėčiau sudalyvauti NEžmogus ax.gif
Laukiu komentarų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
mauskiuke, įkėlei flickre? nes komentuosiu ir rinksiuosi iš ten įkeltų, čia sugaudyti sunku.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 13:37)
mauskiuke, įkėlei flickre? nes komentuosiu ir rinksiuosi iš ten įkeltų, čia sugaudyti sunku.

Oh doh.gif nemoku blush2.gif blush2.gif

kažkur čia buvo rašyta, susirasiu, bandysiu..
Atsakyti