Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 05, 02:15)
Na liuks meetukas buvo... Na kaip visada... Tik si karta dar su visai smagiais pasifotkinimais...

Labas rytas smile.gif

Nuostabios nuotraukos, labiausiai patiko Maggie thumbup.gif

Perskaiciau pletkų apie Canon mark II, sako, kris kaina thumbup.gif Gal kam aktualu. cia
Atsakyti
Say, o tu matei mano idėją tavo konkursui? kai rinksies laimėtoją tai prisimink, kad ir aš dalyvauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 05, 09:12)
Say, o tu matei mano idėją tavo konkursui? kai rinksies laimėtoją tai prisimink, kad ir aš dalyvauju  biggrin.gif

mačiau, bet sorriukas, man reik nuotraukytės smile.gif aš tiek tralialiuškių negeriu, kad..biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,kokios smagios susitikimo akimirkos! Gaila kad negalėjau sudalyvauti!
Atsakyti
kazkas kazka sneka, nesuprantu apie ka: apie karves, apie pirstus, apie fotografa, hm, uzuominu skyrelis, nekitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 09:30)
kazkas kazka sneka, nesuprantu apie ka: apie karves, apie pirstus, apie fotografa, hm, uzuominu skyrelis, nekitaip smile.gif

čia Tau bausmė už tai, kad meete nebuvai smile.gif dabar savaitę nesuvoksi, kas čia vyksta smile.gif
Atsakyti
Pirmoj Maggie? bigsmile.gif Galvoja kokią čia aureolę dabar užsidėjus ir pasikeitus rolleyes.gif Puikiai transformuojasi mergina thumbup.gif O čia tikra, be grimo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 10 05, 08:43)

Tame ir esmė, ne vien grožis... kaip gi kiaip, be šviečiančių kūno dalių...  lotuliukas.gif

Tai ir man gražu žiūrėti...ir sunku...nes akys į skirtingas vietas žiūri. Viena į akis, kita į kitus iškylumus lotuliukas.gif Fokuso nerandu lotuliukas.gif
Atsakyti
Super, S.B.M., gražu, gera žiūrėti. Visi skirtingi, visi gražūs portretai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 10:35)
čia Tau bausmė už tai, kad meete nebuvai smile.gif dabar savaitę nesuvoksi, kas čia vyksta smile.gif

as kvietimo registruotu laisku tai negavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 09:47)
as kvietimo registruotu laisku tai negavau  rolleyes.gif

tai niekas negavo smile.gif buvo temoje cypaujama ir flickre smile.gif
kitą kartą nupiešiu Tau kvietimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 05, 10:55)
tai niekas negavo smile.gif buvo temoje cypaujama ir flickre smile.gif
kitą kartą nupiešiu Tau kvietimą smile.gif

aj, jau nei pajuokaut nevalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 05, 10:29)
aj, jau nei pajuokaut nevalia smile.gif

valia. Tu manei, kad aš rimtai apie piešimą? smile.gif aš piešt nemoku, nu.
Atsakyti