Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 10 04, 22:12)
Vuo kaip smagu, gal kada prisikalbinsiu kartu pasivaikscioti tongue.gif
Fainas rukas ryte buvo, prisiminiau musu fotosesija pries tris metus rolleyes.gif Dabar gi lapai rulez, todel ir traukia i parkus ax.gif

smile.gif
Jo jo, mete ten tuos lapus, zaide, dziaugesi smile.gif net nepagalvojau, kad cia lapus ir del lapu biggrin.gif reieks ir man bandyt fotika ryt i parka nestis biggrin.gif
Atsakyti
tai ir per žinias rodė tą violetinę karvę, gyvūnų mylėtojai jau skųsis, kad gyvulys buvo kankinamas... reik siprast, kad buvo nudažyta rolleyes.gif

Įsivaizduoju , Yvette, tą tavo foto, turėtų būt gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 04, 22:33)
ojeeeeeeeeei, jei violetinės karvės tai matyt kažkas mano idėją pasičiupo ir tikrai atvedė tas karves į Vilniaus gatveles. Va taip vat, tik pasigirk, parašyk kur nors... Žaibiškai sureaguoja...    schmoll.gif

jo jo, dėl žiauraus elgesio kazkas, lb negirdejau smile.gif bet tos paciios smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 04, 22:34)
smile.gif
Jo jo, mete ten tuos lapus, zaide, dziaugesi smile.gif net nepagalvojau, kad cia lapus ir del lapu biggrin.gif reieks ir man bandyt fotika ryt i parka nestis  biggrin.gif

Ryt audra pranese, nereikes nei metyti, patys aplink skraidys biggrin.gif

Karve vargse nudaze, nu pasityciojimas gi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 04, 22:38)
Ryt audra pranese, nereikes nei metyti, patys aplink skraidys biggrin.gif

Karve vargse nudaze, nu pasityciojimas gi cool.gif

oj ne, tada neimsiu, reikes vaika ir suni laikyt, kad nenunestu biggrin.gif

o kam ta karve nudaze? tyngiu ieskot info, apsvieskit biggrin.gif
Atsakyti
Na liuks meetukas buvo... Na kaip visada... Tik si karta dar su visai smagiais pasifotkinimais...

Zodziu keleta kadru.... o veliau gal daugiau bus smile.gif jei busit geros.... beje jei noro turesit, kritika laukiama cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 04 spalio 2012 - 21:46
S.B.M., nu liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Jooo, ta pati karova... biggrin.gif gerulė... thumbup.gif lotuliukas.gif

Oooo, SBM , jau pakrovė fotkių... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Papukai matosi vienoj foto, kam vėsumoje mergaitę išrengėt? biggrin.gif
Kokios dvi pirmos mergaičiukės išdykusios bigsmile.gif
Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Išrengė.... lotuliukas.gif Aj, galėjo ir visą a taip a taip šalta.. lotuliukas.gif O mėlynos lūpos visai madoj, mačiau va su žaliais plaukais praeiančią "undinę" vieną, aš tikčiau jai į drauges.. flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios! Pirmą kartą nesugebėjau pribaigti visų namų darbų (tiesą pasakius, buvo likęs tik vienas, patsai paskutintas), bet šį kartą pasižadu imt ir padaryt visus ir iki galo. Juo labiau, kad temą pastoviai seku, norisi ir savo ką jau įkelt rolleyes.gif . Taigi, jūsų visų teismui mano ND Nr. 1:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 04, 22:18)
Labas vakaras, mielosios! Pirmą kartą nesugebėjau pribaigti visų namų darbų

Labai gražūs ND wub.gif

Simona, gražu smile.gif
Atsakyti