Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tai bus tų susitikimų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 04, 21:41)
tai bus tų susitikimų smile.gif 4u.gif

zinoma, kad bus 4u.gif As jau su vyru susitariau, kad vaika is mokyklos parves smile.gif Bet nera to blogo, kas neiseitu i gera -padirbejau ilgiau blush2.gif
Atsakyti
Man labai pavydu buvo del sio susitikimo. Buvau beveik 100% tikra kad busiu ir as bet ....susirgom as ir mano vaikas.

o cia dedu komentarams. Kai kurias klaidas matau. Bet daugiau ju matysite Jus. tad prasom 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 spalio 2012 - 21:00
QUOTE(sayonara @ 2012 10 04, 21:20)
ot, pati drąsiausia atsirado. pabėgo nesulaukusi smile.gif

Galim mes, kad ir ryt akis į akį.. user posted image lotuliukas.gif
Aš namo išmoviau prieš 5kias... tongue.gif Nes jau skaityt diedo sms atsibodo... Vaikui nosies neišvalau, vaikas žagsi, vaikas man kompą išjunginėja.. Va jeeee.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 04, 21:02)
Galim mes, kad ir ryt akis į akį.. user posted image lotuliukas.gif 
Aš namo išmoviau prieš 5kias...  tongue.gif  Nes jau skaityt diedo sms atsibodo... Vaikui nosies neišvalau, vaikas žagsi, vaikas man kompą išjunginėja.. Va jeeee....  lotuliukas.gif

tokiais atvėjais ne namo varyt reikia, o telefoną išjungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 04, 22:03)
tokiais atvėjais ne namo varyt reikia, o telefoną išjungt biggrin.gif

tikrai taip smile.gif nors pirma karta kai buvau istrukusi ilgam i meeta tai man nerase ne vienos sms todel ir buvo neramu. Skuodziau namo kuo skubiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 04, 21:36)
biggrin.gif

Snd kazkokia fotografavimo diena gal? buvom parke su dukra kokias 3 valadas, per ta laika maciau pora fotosesiju, ir siiap, daug zmoniu fotkinant. O parke bunam kasdien, niekad nemaciau ten jokiu fotkinimu smile.gif Tai keistai pasirode smile.gif

Vuo kaip smagu, gal kada prisikalbinsiu kartu pasivaikscioti tongue.gif
Fainas rukas ryte buvo, prisiminiau musu fotosesija pries tris metus rolleyes.gif Dabar gi lapai rulez, todel ir traukia i parkus ax.gif

Oi tie vyrai hihihi.gif As visada atrasau, kd jis saunuolis ir viska padarys dar geriau nei as, suveikia didis.gif
Atsakyti
Aj, sirguliuoja vaikas, tai nesinorėjo ignorų dėt, nes šiaip anas vienas puikiai tvarkosi, einu darau kai tik jis gali būt su vaiku... O šiandien pačiai neramu buvo, nes nu snarglių traukt tai tikrai nemoka.... ir vaikas dar nesiduoda.. doh.gif

Dar po fotkinimų lūpos iki namų man mėlynos buvo dar.. kol į vonią vos ne verdančią neįlindau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara, mano foto tavo konkursui: aš aprašysiu, gerai? o tu įsivaizduok ir tiek.

maža jauki ištuštėjusi gatvelė, graži popietinė šviesa apšviečia nuostabiais fotografijas iškabintas ant sienų. Kadangi tavo konkurse negalima dalyvauti su portretu, tai bent jau antrame plane bus portretas - įžymiosios Vilniaus Moters. Netgi trys portretai. Įsivaizduoji kokie, ar ne? Gražūs, bet grįžtu prie foto.
antram plane tie portretai, vis dar gražiai šviečia saulė, ir aš fotografuoju> violetinę karvę. Juosta juodai balta įdėta, bet kadangi šiai nuotraukai labiau reiktų spalvų, tai įsivaizduok, kad grįžusi į namus aš su PS nuspalvinu. Tik karvę. Visa kita lieka jb. Duosi atviruką? blush2.gif nuotrauka galėjo būti nuostabi, bet aš tiesiog nenuspaudžiau mygtuko.
p.s. nebuvusios myte nesupras. Jei kils klausimų aš nieko apart trijų tablečių negėriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 spalio 2012 - 21:32
Nu ta karvė topų topas.. lotuliukas.gif kaip iš reklamos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 04, 22:29)
Sayonara, mano foto tavo konkursui:  aš aprašysiu, gerai? o tu įsivaizduok ir tiek.
maža jauki ištuštėjusi gatvelė, graži popietinė šviesa apšviečia nuostabiais fotografijas iškabintas ant sienų. Kadangi tavo konkurse negalima dalyvauti su portretu, tai bent jau antrame plane bus portretas - įžymiosios Vilniaus Moters. Netgi trys portretai. Įsivaizduoji kokie, ar ne. Gražūs, bet grįžtu prie foto.
antram plane tie portretai, vis dar gražiai šviečia saulė, ir aš fotografuoju> violetinę karvę. Juosta juodai balta įdėta, bet kadangi šiai nuotraukai labiau reiktų spalvų, tai įsivaizduok, kad grįžusi į namus aš su PS nuspalvinų. Tik karvę. Visa kita lieka jb.  Duosi atviruką?  blush2.gif nuotrauka galėjo būti nuostabi, bet aš tiesiog nenuspaudžiau mygtuko.
p.s. nebuvusios myte nesupras. Jei kils klausimų aš nieko apart trijų tablečių negėriau.

per zinias kazkokia karves rode smile.gif mozet byt susije smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 04, 22:32)
per zinias kazkokia karves rode smile.gif mozet byt susije smile.gif))

ojeeeeeeeeei, jei violetinės karvės tai matyt kažkas mano idėją pasičiupo ir tikrai atvedė tas karves į Vilniaus gatveles. Va taip vat, tik pasigirk, parašyk kur nors... Žaibiškai sureaguoja... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 spalio 2012 - 21:34