Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 04, 12:54)
negrazu man

o konkreciau imanoma? raudona spalva negrazu? geltona? zalia?
Atsakyti
Isora, pritariu lunamejos pastaboms 4u.gif

Kur "besimeetinančios"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 04, 13:06)
o konkreciau imanoma? raudona spalva negrazu? geltona? zalia?

konkreciai tokie raudonos, geltonos ir melynos atspalviai kartu sudejus.

ar man tik atrodo, ar tu nuolat prie mano zodziu kabinejies? nesijauciu blogai, gincytis patinka smile.gif tik siaip idomu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 04, 13:10)
konkreciai tokie raudonos, geltonos ir melynos atspalviai kartu sudejus.

ar man tik atrodo, ar tu nuolat prie mano zodziu kabinejies? nesijauciu blogai, gincytis patinka smile.gif tik siaip idomu

Taip iseina, kad spalvos cia ne prie ko. (Ar cia tu apie post procesa?)
As prie zodziu "kabinejuos" tada, kai nesuprantu prie ko kabinamasi smile.gif ir nesvarbu, tavo tie zodziai ar ne. Nezinau ar cia kabinejimasis, tiesiog paklausiau naturaliai kylanti klausima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 04 spalio 2012 - 12:26
QUOTE(Ka @ 2012 10 04, 10:36)
O tai gal tu fotoaparate tą šarpą užkėlusi iki dausų?  biggrin.gif

Jau klausiau jos šito, nematė biggrin.gif Pažiūrėjau per kompiuterį, jo.... Per telefoną visai normaliai to šarpo unsure.gif

Laba diena.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 04, 13:19)
Taip iseina, kad spalvos cia ne prie ko. (Ar cia tu apie post procesa?)
As prie zodziu "kabinejuos" tada, kai nesuprantu prie ko kabinamasi smile.gif ir nesvarbu, tavo tie zodziai ar ne. Nezinau ar cia kabinejimasis, tiesiog paklausiau naturaliai kylanti klausima.

as apie naturalia objektu spalva. man ji negrazi. nesuderinta, kad ir kaip atrodytu, kad sios spalvos turetu dereti tarpusavy. nu man nedera cia ir tiek. gal ju kuriama nuotaika mane nuteikia neigiamai siandien smile.gif
Atsakyti
Kažkada, mano jaunystėj, buvo stipriai akcentuojamas spalvų suderinamumas. Dabar pasižiūrėjus į o la la la foto prisiminiau reklamą per televiziją, kur reklamuojamas naujas sezonas ir ten bučiuojasi visi spalvoti biggrin.gif žaliai raudoni, mėlynai geltoni...mada smile.gif Ji ir nuotraukose išryškėja.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 04, 14:55)
Kažkada, mano jaunystėj, buvo stipriai akcentuojamas spalvų suderinamumas. Dabar pasižiūrėjus į o la la la foto prisiminiau reklamą per televiziją, kur reklamuojamas naujas sezonas ir ten bučiuojasi visi spalvoti biggrin.gif žaliai raudoni, mėlynai geltoni...mada  smile.gif Ji ir nuotraukose išryškėja.

tongue.gif
Atsakyti
Say, iki kada kankūrsui nuotraukas galima teikti?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 04, 15:22)
Say, iki kada kankūrsui nuotraukas galima teikti?

iki ryt. tada komentuosiu jau atidžiai ir sakysiu, katros gaus atvirukus smile.gif
kadangi mano šeštadienis bus itin intensyvus, o gal net apmėtys mane š.. biggrin.gif (į garsųjį spertaklį eisim biggrin.gif), tai gal niekas neįsižeis, jei procesas vyks maždaug sekmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 04, 16:34)
iki ryt. tada komentuosiu jau atidžiai ir sakysiu, katros gaus atvirukus smile.gif
kadangi mano šeštadienis bus itin intensyvus, o gal net apmėtys mane š.. biggrin.gif (į garsųjį spertaklį eisim biggrin.gif), tai gal niekas neįsižeis, jei procesas vyks maždaug sekmadienį smile.gif

Super smile.gif ryt pas mus audra biggrin.gif dar yra šansų biggrin.gif čia aš sarkastiškai wink.gif
Šiaip tai pasibaisėt norėjau kaip neturiu laiko savo didžiajam hobiui - darbas, namai, šeima, trimetis, dar išbraukt tas dienas kai apsiniaukę - dvi savaitės kaip nebūta wink.gif čia nezyziu, jei ką biggrin.gif vakar po darbų išsižioję lėkėm į Botanikos sodą, o ten, kadangi jis pakalnėj-šešėlį, saulės nerasta... Net pasistengt nėr kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 04, 16:44)
Super smile.gif ryt pas mus audra biggrin.gif dar yra šansų  biggrin.gif čia aš sarkastiškai wink.gif
Šiaip tai pasibaisėt norėjau kaip neturiu laiko savo didžiajam hobiui - darbas, namai, šeima, trimetis, dar išbraukt tas dienas kai apsiniaukę - dvi savaitės kaip nebūta wink.gif čia nezyziu, jei ką  biggrin.gif vakar po darbų išsižioję lėkėm į Botanikos sodą, o ten, kadangi jis pakalnėj-šešėlį, saulės nerasta... Net pasistengt nėr kaip  smile.gif

As tai fotika paimsiu i pensija isejusi, be sansu kitaip per tuos lelius schmoll.gif
Siauliete? g.gif
Atsakyti