Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, buciau neatspejus, o Paprastos dar neteko matyt, o ir reta svecias ji. nu bet kaip man i sayonara uznese, nors ir jos gyvai nemaciau biggrin.gif bet flickr teko.
Isora, balta spalva tikrai rekianti.per daug uzkontrastini ar uzsharpini, m?desine kirpciau, per daug jos.tvorele tai tikrai idomi, bet kad uzakcentuoti tvorele, tuomet buciau is vyro desines tupus ir gaudzius kadra,kad matytusi vyro batai, salia suo ir ilga tvora einanti i kaire. tikiuosi supratai mano pamastymus biggrin.gif o nuotrauka idomi, tik kitokio kampo buciau ieskojusi. seniai jau norejau tau pasakyti,kad esi saunuole bandanti ir nenuleidzianti ranku,zinant,kad ir maza vaika turi 4u.gif
Atsakyti
Nu po galais, tikrai db va nei kruopelos šarpo! sad.gif ei, kaip sukalibruot monitoriu arba gudresnis klausimas kur? Pas ka? How much? doh.gif

Einu meetan ruostis.. dar vaikui vaistu proceduros ir td uz fotiko ir lakiuuuuuuuuuuu.....
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 10 04, 09:36)
Kikirike, buciau neatspejus, o Paprastos dar neteko matyt, o ir reta svecias ji. nu bet kaip man i sayonara uznese, nors ir jos gyvai nemaciau  biggrin.gif bet flickr teko.
Isora, balta spalva tikrai rekianti.per daug uzkontrastini ar uzsharpini, m?desine kirpciau, per daug jos.tvorele tai tikrai idomi, bet kad uzakcentuoti tvorele, tuomet buciau is vyro desines tupus ir gaudzius kadra,kad matytusi vyro batai, salia suo ir ilga tvora einanti i kaire. tikiuosi supratai mano pamastymus  biggrin.gif o nuotrauka idomi, tik kitokio kampo buciau ieskojusi. seniai jau norejau tau pasakyti,kad esi saunuole bandanti ir nenuleidzianti ranku,zinant,kad ir maza vaika turi  4u.gif

Aciu uz grazius zodzius ir komentara!!! 4u.gif paglostei, raumeneli... blush2.gif darau darauuuu.. padarysiu kazkada.... blush2.gif
Bet tas sharpas....hrrrrr.... unsure.gif

Gal kuri i svecius nusimananti norit? biggrin.gif
Atsakyti
O tai gal tu fotoaparate tą šarpą užkėlusi iki dausų? biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Smagaus meet'o merginoms, lauksim fotkiuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Smagaus meetuko 4u.gif Kaip faina! Lauksim nuotraukyciu bigsmile.gif

Ateinu su rudenine puokste:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 04, 11:12)
Smagaus meetuko 4u.gif Kaip faina! Lauksim nuotraukyciu bigsmile.gif

Ateinu su rudenine puokste:

plokscia, spalvos man cia negrazu. nu inesk kokios grzios sviesos i sita kadra smile.gif mesk ta ranksluosti i sona, ta vaza tuo labiau. padek kur nors naturaliau tas sakas
Atsakyti
Mhm, pritarsiu, kad tokia šviesa neįdomi. Labiau tiktų šoninė, šešėlių ir šviesos žaismas lapuose ir uogose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 04, 12:38)
plokscia, spalvos man cia negrazu. nu inesk kokios grzios sviesos i sita kadra smile.gif mesk ta ranksluosti i sona, ta vaza tuo labiau. padek kur nors naturaliau tas sakas

brum, Ka, aciu uz komentarus 4u.gif Teisi.
O stai kas po poros valandu dangstymo ir sviesos ieskojimo gavosi...
user posted image
Zinau, kad vel gausiu uz ranksluosti, niu kitokio skuduro tamsaus neturejau ax.gif zinau... ne pasiteisinimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 spalio 2012 - 10:58
QUOTE(o la la la @ 2012 10 04, 11:53)
brum, Ka, aciu  uz komentarus 4u.gif Teisi.
O stai kas po poros valandu dangstymo ir sviesos ieskojimo gavosi...
Zinau, kad vel gausiu uz ranksluosti, niu kitokio skuduro tamsaus neturejau ax.gif zinau... ne pasiteisinimas tongue.gif

nu sita jau grazesne. tik tas zmogutis is vazos su akimis ir ausimis labai prasosi demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 04, 13:00)
nu sita jau grazesne. tik tas zmogutis is vazos su akimis ir ausimis labai prasosi demesio smile.gif

biggrin.gif Niu ir fantazija biggrin.gif Dabar ir man zmogas vaidenas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 04, 11:38)

o kas su spalvom negerai?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 04, 12:33)
o kas su spalvom negerai?

negrazu man
Atsakyti