o jei atspesiu prizas bus gal sayonara besimegaujanti vynu
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 20:16)
Ne, sayonara ne tokia graži
Kike, gražiai pagavai
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 21:16)
nea, ne Say o prizas,nu nežinau...padovanočiau kokią foto atspausdintą,ale nežinau ar kam iš mano foto reikia jų
QUOTE(sayonara @ 2012 10 03, 21:18)
ačiū
jei neklystu tai sukuosena panasi
pasiduodu, nepazystu
Papildyta:
Kikirike, nezinau kaip tau, bet man gauti laiska i pasta didziausia svente.o dar kai nezinai,ka voke rasi ....
pasiduodu, nepazystu
Papildyta:
Kikirike, nezinau kaip tau, bet man gauti laiska i pasta didziausia svente.o dar kai nezinai,ka voke rasi ....
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 21:23)
jei neklystu tai sukuosena panasi
pasiduodu, nepazystu
Papildyta:
pasiduodu, nepazystu
Papildyta:
nu tada spėliok,ir tikrai gausi jei atspėsi
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 03, 21:12)
va vienas iš projekto "Fotografai fotografų akimis" galit paspėliot kas čia
Atsiverčiau temą ir išsigandau "savo" nuotrauką čia pamačius Net dukrą pakviečiau paklaust, ar graži mano nuotrauka jei vaikas neatskyrė, kad čia ne mama, tai greit išduok paslaptį, kuri čia mano antrininkė
Vandene,nu va matai kaip gerai gali pasiimti foto ir vietoj savo įsidėti rimtai panaši? geras... na sufleruoju,kad ne vilnietė
Ne tas žodis, kiek panaši dukra 16 metų nesuprato, kad čia ne aš ir aš ne vilnietė
QUOTE(Vandenė @ 2012 10 03, 21:31)
Ne tas žodis, kiek panaši dukra 16 metų nesuprato, kad čia ne aš ir aš ne vilnietė
geras o tu iš kokio miesto?
Iš Plungės
Paprašysiu dukters, kad savaitgalį panašiu kampu pasistengtų nufotografuot ir jei pavyks, įkelsiu čia nuotrauką