Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o jei atspesiu prizas bus tongue.gif gal sayonara besimegaujanti vynu
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 20:16)
o jei atspesiu prizas bus  tongue.gif  gal sayonara besimegaujanti vynu

Ne, sayonara ne tokia graži wink.gif

Kike, gražiai pagavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 21:16)
o jei atspesiu prizas bus  tongue.gif  gal sayonara besimegaujanti vynu

nea, ne Say ax.gif o prizas,nu nežinau...padovanočiau kokią foto atspausdintą,ale nežinau ar kam iš mano foto reikia jų lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 03, 21:18)
Ne, sayonara ne tokia graži wink.gif

Kike, gražiai pagavai smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif jei neklystu tai sukuosena panasi

pasiduodu, nepazystu ax.gif
Papildyta:
Kikirike, nezinau kaip tau, bet man gauti laiska i pasta didziausia svente.o dar kai nezinai,ka voke rasi .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 10 03, 21:23)
biggrin.gif jei neklystu tai sukuosena panasi

pasiduodu, nepazystu  ax.gif
Papildyta:
Kikirike, nezinau kaip tau, bet man gauti laiska i pasta didziausia svente.o dar kai nezinai,ka voke rasi .... smile.gif

nu tada spėliok,ir tikrai gausi jei atspėsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 03, 21:12)
va vienas iš projekto "Fotografai fotografų akimis" wink.gif galit paspėliot kas čia wink.gif

Atsiverčiau temą ir išsigandau "savo" nuotrauką čia pamačius blink.gif lotuliukas.gif Net dukrą pakviečiau paklaust, ar graži mano nuotrauka lotuliukas.gif jei vaikas neatskyrė, kad čia ne mama, tai greit išduok paslaptį, kuri čia mano antrininkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Vandene,nu va matai kaip gerai lotuliukas.gif gali pasiimti foto ir vietoj savo įsidėti lotuliukas.gif rimtai panaši? bigsmile.gif geras... na sufleruoju,kad ne vilnietė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 spalio 2012 - 20:31
Ne tas žodis, kiek panaši blink.gif dukra 16 metų nesuprato, kad čia ne aš blink.gif ir aš ne vilnietė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 10 03, 21:31)
Ne tas žodis, kiek panaši  blink.gif  dukra 16 metų nesuprato, kad čia ne aš  blink.gif  ir aš ne vilnietė  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tu iš kokio miesto?
Atsakyti
Iš Plungės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 10 03, 21:33)
Iš Plungės  mirksiukas.gif

ni ni ni,deja ne tas kraštas lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprašysiu dukters, kad savaitgalį panašiu kampu pasistengtų nufotografuot ir jei pavyks, įkelsiu čia nuotrauką smile.gif
Atsakyti