QUOTE(Yvette @ 2012 10 02, 22:01)
Ačiū
QUOTE(rG. @ 2012 10 03, 01:41)
Prisidėsiu prie Yvetės, Paluri, tikrai eini į priekį, visa kita išmoksi.
Malonu girdėti Kas išmokstama, tikiu kad išmoksiu. Sekmadienį planuojam kelionę į gėlių slėnį, bus proga pafotografuoti ne vaikus, gal turėsiu ką nors įdomesnio parodyti. Būtų faina, jei helios'o adapteris atkeliautų iki to laiko.
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 03, 01:44)
Faktas.
Forume beveik nieko ir nerodau. Ir dabar bandau daryti ir tėveliams, ir sau. Ne viskas išeina, ko norisi. Gal ir sunkią sritį pasirinkau. Bet fotografuoju, tai kas prieinama šiuo metu, gal ateity kas nors pasikeis, atsiras kokia šauni mamytė ar jos sesė ir užsimanys fotosesijos
QUOTE(Yvette @ 2012 10 03, 01:47)
tikiu ypač svečioje šalyje, o ypač ten kur esi.
Gal ir eitų, tik reikia daug laiko atrasti tokiai nišai. Bet čia dauguma fotografuoja studijoje, su makiažu ir daug papuošalų, o po to daug drugelių pripiešia Tai žmonės sako, kad mano nuotraukos atrodo labai natūralios
QUOTE(Yvette @ 2012 10 03, 02:01)
Papildyta:
šildyti reikia kambarį, apskritai, kad rami, jauki atmosfera vyrautų. Ką tik iškepto kūdikėlio reikia, o jie juk daug miega. Fotografas lieka tikrai ilgiau nei valanda šeimoje ir kūdikėlis spėja keliskart pamiegoti, prabusti ir t.t.
Tikrai turi būti labai šilta, net Indijoj, kai lyja, kūdikėliams šalta. Fotosesija užtrunka kokias 3 valandas Mėnesio kūdikėliai greitai užmiega, vyresni jautrūs, greitai nubunda.
QUOTE(kristalines @ 2012 10 03, 02:02)
Aš tikrai nenorėjau įžeisti paluri, ir nesakiau, kad ji stovi vietoje, tik norėjau pasakyti, kad foto yra nuobodžios, vienodos, nestebina ir nepriverčia stabtelėti... bet tikiu, kad tėvai jomis yra patenkinti.
Mano vyras sako: "koks tikslas daryti nuotraukas, kurios patinka tik fotografams, daryk tokias, kurios patinka normaliems žmonėms"
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 03, 02:24)
sorry, tikrai nepatarsiu kaip vaiką gražiai įraityti į krepšį, kaip užmigdyti ir išlankstyti iš jo nenatūralias, kūdikiui nebūdingas pozas, nepatarsiu kokios spalvos mezginiuotą kepurę su ausimis uždėti ir pan
O man koks malonumas jiems kepurytes megzti, nes man tai irgi labai patinka.
QUOTE(Diancikas @ 2012 10 03, 19:13)
Paluri - fotografuoti kūdikėlius - matyt sunkiausia, ką esu fotografavusi (14 d. amžiaus). Ir dar mama bijojo iš rankų paleisti ir labai namo skubėjo
Be to, tokie maži leliukai labai raudoni - gražiau žiūrisi jb tik
Be to, tokie maži leliukai labai raudoni - gražiau žiūrisi jb tik
Jeigu mama bijo iš rankų paleisti, tai tuomet išvis sunku padaryti nors kokių nuotraukų, bet teko sutikti porą mamų, kurios labai laisvai elgėsi su kūdikiais, tai tuomet smagu. Labai sutinku dėl JB! Labai sunku tą raudonumą nuimti, bandžiau aktionus, bet irgi man nepatiko, tuomet išvis kūdikiai kaip lėlės pasidaro. Tai jau geriau natūraliai raudoni...