Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bumbasi @ 2012 10 03, 10:42)
Vienas kitinis. Jisai tikrai geras kai diafragma kuo daugiau priveriama. Kartais ir portretams toks visai nieko. Foną bjauriai plauna. Kitas sigmos 70-300. Fokusas smarkiai šokinėja. Tad jisai labiausiai tinkamas tik su rankiniu fokusavimu ir fotografuojant macro. Ir tai dažniausiai tik ant stovo man. biggrin.gif Rankos perdaug dreba  ax.gif Na šiaip ar taip reik dar daug mokytis ir praktikuotis..

Ne portretams ir siūlau, nebent žmogeliukas bus toliau smile.gif Kita vertus su geru apšvietimu, su vientisu fonu (balta, juoda, žalia, mėlyna), tai irgi gerai, tik čia jau žinių reikia kaip pastatyt, kad būtų žavu.
O 70-300 labai bjaurus, turėjau tokį, labai džiaugiuosi, kad pardaviau smile.gif

Jokubaite, iš esmės kalbam apie tą patį. Tik aš ne skaitytojo / vartotojo pusę apkalbu, o autoriaus. Vieniems dzin, svarbu pinigas, kitiems ir pinigas, ir kūryba, tretiems tik pinigas, ketvirti fotkina ką nori, b et niekad nebūna tuo patenkinti, penkti fotkina ką nori ir jiems vienodai kas ką pasakys, nes jie labai patenkinti, šešti nusipirko fotiką ir nežino ką su juo daryt ir parduoda už dviejų mėn., septinti nusipirko fotiką, nes fotografijos būrelio vadovas labai fainas ir t. t. ir t. t. biggrin.gif Išsiplėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 03 spalio 2012 - 11:08
QUOTE(rG. @ 2012 10 03, 12:07)
Išsiplėčiau biggrin.gif

Plėskis plėskis - įdomu skaityti.
Atsakyti
Labas,

apie lelius-ne visi ir keliu dienu lankstymams pasiduoda, gal tiesiog nepasitaike "tinkamas" ar kaip cia geriau pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 03, 10:30)
Na, taip, tiesa.  Bet žiūrėk, klientas, kuris ateis į tą parduotuvę IR DĖL TO, kad jam patinka pardavėjas, o jo savivoka bus autoritetinga, tada jis ir nusipirks tą daržovę vietoj mėsos.  Nes jis patikės, kad jam ta daržovė yra geriau.

kalba apie tai, kad klientas atejes i tavo moliniu puodu dirbtuve, papraso iskepti batona, ir tu varai kept batono. Juk krosni moliui degti turi, galima ir batona iskept. Jeigu vietoj batono tu jam isiulysi puoda - valio, tada viskas ciki.
Atsakyti
Sveikutes,

tuk, tuk tuk - priimsit? smile.gif Reik man ir gero spyrio į užpakalį, apsileidau iš viso - nieko nebefotografuoju... sad.gif Reik man kritikos, nes visos mano darytos nuotraukos negražios atrodo sad.gif

Pirmas ND...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 03, 12:41)
kalba apie tai, kad klientas atejes i tavo moliniu puodu dirbtuve, papraso iskepti batona, ir tu varai kept batono. Juk krosni moliui degti turi, galima ir batona iskept. Jeigu vietoj batono tu jam isiulysi puoda - valio, tada viskas ciki.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 03, 12:51)
Sveikutes,
tuk, tuk tuk - priimsit? smile.gif Reik man ir gero spyrio į užpakalį, apsileidau iš viso - nieko nebefotografuoju... sad.gif Reik man kritikos, nes visos mano darytos nuotraukos negražios atrodo sad.gif
Pirmas ND...

ta pati Vilnis iš seniai? smile.gif

užskaitau bet kuriuo atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 spalio 2012 - 12:57
QUOTE(sayonara @ 2012 10 03, 12:53)

jep, jep... ta pati iš labai seniai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 03, 13:51)
Sveikutes,

Pirmas ND...

uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
kad jau tiek daug šneku šnd. užskaitau trečią ir prašom toliau rodytis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 10 03, 11:07)
Jokubaite, iš esmės kalbam apie tą patį. Išsiplėčiau biggrin.gif

tokie pasiplėtimai man labiausiai patinka iš visų tų diskusijų šioje temoje, o ne tik: turi būti taip, o ne kitaip. Juk čia pradžiamokslis, žmonės gal to savo kelio ieško, o kai kurie jau rado ar dar ras mirksiukas.gif Kiti supras, kad ne tam traukiny sėdi. Irgi gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilnie, sveika sugrįžus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 03, 13:53)

ir makaronai praėjo biggrin.gif
Atsakyti