Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 10:05)

tokios turėtų tavo fotografuojamom šeimom patikti.

Svajone, labai labai gražios. Ar būsi ketvirtadienio susitikime?

Sveikos

neisivaizduoju, kaip tie vaikuciai uzmiega bet kur....Kaip tai padaryti?
Man neprantama.

As turbut tik po n metu suvoksiu, jei isvis suvoksiu...Bet nu su visa pagarba Svajonei ir jos kitoms foto, sitose as nematau nieko...Isskyrus ne itin dailu buitiaka....Ir leliuka fone...nezinau, uzmetykite mane pomidorais, bet tai mano nuomone...

Kaip del meeto? ax.gif Sunku grizti i darba po 2 metu...nespeju nieko, tik paskaityti tema vakarais....noreciau sudalyvauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 spalio 2012 - 21:22
Laba. Ačiū Yvetei už atviruką 4u.gif
Paskutinę savaitę išvis nesinori nieko, net fotografuot bandyt, turbūt ruduo veikia..
Atnešu vieną foto.. ax.gif Kritika laukiama.
user posted image
Atsakyti
nu ***** nesikeikus. norėjau užvesti širšalyną prieš eidama miegoti ir prieš kelionę. Na bet per ilgas postas gavosi tai trinu lauk.

Šiaip rašiau apie gyvenimo būdą, apie pomėgius, apie fotografiją, laiko paskirstymą, apie siekius, apie tai ar būtina eiti ir ieškoti KAŽKO, o gal galima sustoti ir pasitenkinti tuo ką gali ir t.t.

pamiršau kas jums yra fotografija, ko siekiate, ką norite pasiekti, ar nusibrėžėte ribas, kad iki čia ir paskui užteks eisiu kažką kito daryti....

tai turėsiu skaitinių grįžusi bigsmile.gif

Nesipeškit ir nekaltinkit to vargšo mėnulio, jei vistik susipeštumėt.
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 10 02, 22:21)
Sveikos

neisivaizduoju, kaip tie vaikuciai uzmiega bet kur....Kaip tai padaryti?
Man neprantama.

šildyti reikia kambarį, apskritai, kad rami, jauki atmosfera vyrautų. Ką tik iškepto kūdikėlio reikia, o jie juk daug miega. Fotografas lieka tikrai ilgiau nei valanda šeimoje ir kūdikėlis spėja keliskart pamiegoti, prabusti ir t.t.
Atsakyti
Aš tikrai nenorėjau įžeisti paluri, ir nesakiau, kad ji stovi vietoje, tik norėjau pasakyti, kad foto yra nuobodžios, vienodos, nestebina ir nepriverčia stabtelėti... bet tikiu, kad tėvai jomis yra patenkinti. 4u.gif
p.s. Bet nesuprasi ir senbuvių, vieną kartą skatinat išlikti savimi, daryti kas patinka, ieškoti, siekti maximumo ir bla bla bla, o kitą kartą skatinat daryti taip, kaip klientai nori. NieponimĄju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 02, 22:32)
Aš tikrai nenorėjau įžeisti paluri, ir nesakiau, kad ji stovi vietoje, tik norėjau pasakyti, kad foto yra nuobodžios, vienodos, nestebina ir nepriverčia stabtelėti... bet tikiu, kad tėvai jomis yra patenkinti. 4u.gif
p.s. Bet nesuprasi ir senbuvių, vieną kartą skatinat išlikti savimi, daryti kas patinka, ieškoti, siekti maximumo ir bla bla bla, o kitą kartą skatinat daryti taip, kaip klientai nori. NieponimĄju smile.gif

paskutiniam egzaminui kaliau, kad viskas yra daroma individualiai. Ne fotografijos tema ten buvo, bet jokio skirtumo, čia irgi tinka.
Aš kai rašau komentarus rašau individualiai, tam žmogui. Tau vienaip rašyčiau, kitam kitaip.

juolab, Kristaline, galima ir nekreipti dėmesio į komentarus kurie tau nepatinka. O galima dar geriau, pačiai duoti gerų patarimų, vietoj paburbėjimų.

gėėėėėėris, tikiuosi užkibsit ir užsives širšalynas. Su didele šypsena tuomet eisiu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 spalio 2012 - 21:38
QUOTE(Yvette @ 2012 10 02, 22:37)
paskutiniam egzaminui kaliau, kad viskas yra daroma individualiai. Ne fotografijos tema ten buvo, bet jokio skirtumo, čia irgi tinka.
Aš kai rašau komentarus rašau individualiai, tam žmogui. Tau vienaip rašyčiau, kitam kitaip.

juolab, Kristaline, galima ir nekreipti dėmesio į komentarus kurie tau nepatinka. O galima dar geriau, pačiai duoti gerų patarimų, vietoj paburbėjimų.

gėėėėėėris, tikiuosi užkibsit ir užsives širšalynas. Su didele šypsena tuomet eisiu miegoti  biggrin.gif

aš gi nesakau, kad man kažkokie komentarai nepatinka, tik parašiau papildymą savo anam komentarui, nes pasirodė, kad galbūt kažkas kažką ne taip suprato. ir dadėjau p.s.'ą, dėl senbuvių nuomonės apie paluri fotografijas smile.gif
o kam tas širšalynas? nejau taip norisi smile.gif man tai kažkaip ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 10 02, 21:21)

As turbut tik po n metu suvoksiu, jei isvis suvoksiu...Bet nu su visa pagarba Svajonei ir jos kitoms foto, sitose as nematau nieko...Isskyrus ne itin dailu buitiaka....Ir leliuka fone...nezinau, uzmetykite mane  pomidorais, bet tai mano nuomone...

buitiakas- mano sritis biggrin.gif mėgstu fiksuoti natūralias akimirkas, natūralioje aplnkoje..

sorry, tikrai nepatarsiu kaip vaiką gražiai įraityti į krepšį, kaip užmigdyti ir išlankstyti iš jo nenatūralias, kūdikiui nebūdingas pozas, nepatarsiu kokios spalvos mezginiuotą kepurę su ausimis uždėti ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 02, 22:54)
buitiakas- mano sritis  biggrin.gif  mėgstu fiksuoti natūralias akimirkas, natūralioje aplnkoje..

sorry, tikrai nepatarsiu kaip vaiką gražiai įraityti į krepšį, kaip užmigdyti ir išlankstyti iš jo nenatūralias, kūdikiui nebūdingas pozas, nepatarsiu kokios spalvos mezginiuotą kepurę su ausimis uždėti ir pan smile.gif

žinok pasiūlymas dvidešimties tetų sulekiančių fotkint vis dar galioja.
Ne tik kūdikius, bet moku ir nėštukes išlankstyti bei užmigdyti ar apsvaiginti teisingais kokteiliais biggrin.gif

galgi sakau išsigąs Pilvinukas ir pasiprašys į šį pasaulį anksčiau, nei ragana į Lt atskris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 spalio 2012 - 22:09
QUOTE(Yvette @ 2012 10 02, 22:03)
žinok pasiūlymas dvidešimties tetų sulekiančių fotkint vis dar galioja.
Ne tik kūdikius, bet moku ir nėštukes išlankstyti bei užmigdyti  biggrin.gif
galgi sakau išsigąs Pilvinukas ir pasiprašys į šį pasaulį anksčiau, nei ragana į Lt atskris

siūlai kai gimdysiu pozuot, ir vaizduot, kad labai gražiai gimdau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pala, o kada tas jūsų mytas? aš gi optimistiškai nusiteikus byrėt, tai nieko neplanuoju, bet žiūriu, kad nebyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 02, 23:08)
siūlai kai gimdysiu pozuot, ir vaizduot, kad labai gražiai gimdau?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pala, o kada tas jūsų mytas? aš gi optimistiškai nusiteikus byrėt, tai nieko neplanuoju, bet žiūriu, kad nebyru  biggrin.gif
tu gal byrėk, bus tų mytų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 spalio 2012 - 22:13
QUOTE(Yvette @ 2012 10 02, 22:10)
tu gal byrėk, bus tų mytų

aha, gerai būtų, kad viskas taip paprasta būtų, aš nors ir šią minutę byrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif davai ateik i meeta Svajone,a?
Atsakyti