Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 10 01, 17:41)
O ką mes tau galim pasakyt, juk nečiupinėjom, ne meistrai. Aš niekur nenešu, bet sako, kad kartą metuose, jei neklystu, reikia apskritai bet kokią techniką patikrint, pravalyt. Net ir langus reikia reguliuot bent kartą metuose biggrin.gif
O be to, sakau, gal ten tikrai reikia smile.gif O gal ir nereikia, bet profilaktiškai pravalys.  Nu tegul valo, mažiau gilinkis, bus daugiau ramybės irnesakyk.gif

Jūsų iš pradžių norėjau paklaust būtent dėl profilaktikos, gal čia visos tą darot periodiškai, o aš va tokia neapsišvietus ir nežinau, kad reikia biggrin.gif Bet po to parašius pagalvojau, kad ai ką čia, reikia vėl jiems paskambinti pasitikslinti dar kartą.. Na ir va, šį kartą man kitaip pasakė- kad ne profilaktika, o tikrai reikia sureguliuoti..
Atsakyti
Tynka, normalu, kad ir objektyvai kentėjo. Gal pati ir nepastebi to trūkumo, bet jie yra. Tai ir siūlo sutvarkyti. Aš tvarkyčiau tik tuo atveju, jei paskui stengčiausi saugoti vsą aparatūra. Antraip neapsimoka. Nagi vistiek sutrenksi. Tai šimtas dolerių būtų į balą
Atsakyti
Ryto skaitiniai: E. J. Bellocq ir prostitutės
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 01, 23:41)
O ką mes tau galim pasakyt, juk nečiupinėjom, ne meistrai. Aš niekur nenešu, bet sako, kad kartą metuose, jei neklystu, reikia apskritai bet kokią techniką patikrint, pravalyt. Net ir langus reikia reguliuot bent kartą metuose biggrin.gif
O be to, sakau, gal ten tikrai reikia smile.gif O gal ir nereikia, bet profilaktiškai pravalys.  Nu tegul valo, mažiau gilinkis, bus daugiau ramybės irnesakyk.gif

briedas visiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 02, 08:52)
briedas visiškas smile.gif

Man fotiką reikėtų pravalyti. Bet vįl ruošiamės kelionei mėnesiui į Aziją, tai valysiu grįžusi.

Atsakyti
Detales, gamtą fotografuojančioms linkiu kada nors pasirodyti su kažkuo tokiu: Karl Blossfeldt
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 10 02, 07:59)
Man fotiką reikėtų pravalyti. Bet vįl ruošiamės kelionei mėnesiui į Aziją, tai valysiu grįžusi.

na kai yra poreikis , tai taip, bet iš lempos kas metus valyt, tai čia nesąmonė visiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 02, 09:04)
na kai yra poreikis , tai taip, bet iš lempos kas metus valyt, tai čia nesąmonė visiška smile.gif

da tu cia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 02, 08:26)
da tu cia? biggrin.gif

jai reik eit svetimus namus pavalyt, tadum pagimdys biggrin.gif
Atsakyti
aš visada būsiu čia, jei ką tai ri gimdysiu sm įsijungus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 02, 08:59)
Detales, gamtą fotografuojančioms linkiu kada nors pasirodyti su kažkuo tokiu: Karl Blossfeldt

Aš ir vėl kažko nesuprantu biggrin.gif kokia tundra biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 02, 09:08)
Aš ir vėl kažko nesuprantu  biggrin.gif kokia tundra  biggrin.gif

nebūtina kiekvieną kartą šito kartoti
Atsakyti