Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas smile.gif

Maggie, nu burbuliukai tai kokio gerumoooooooooo bigsmile.gif

Chiquitka, vis dar ekstazeje nuo savo studiju? smile.gif
Tavo neportretas man lb like smile.gif

rG., man pirmos dvi patinka, nors ten ir rasei apie brokus ar ka, nieko nzn biggrin.gif

mamagute, pati idėja gera, bet kazko truksta... gal apdirbimas man kliūna, nzn smile.gif

gotte, patiko drinks_cheers.gif

o cia mano, dar viena NEportretui cool.gif nuomones, patarimai, kritika ir etc. lb laukiama smile.gif
user posted image

o šita šiaip, ne jokiems žaidimams smile.gif))

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 01 spalio 2012 - 20:35
QUOTE(Diancikas @ 2012 10 01, 21:15)
Gal galėtum smulkiau?  4u.gif  T.y. pasidarai tam tikro dydžio nuotrauką ir uždedi logo? (čia apie patį actioną). Ar dar kažkas? Ar kitaip? smile.gif

desineje puseje prie "ACTION" turi buti maza strelyte- ja isskleidus pamatysi NEW ACTION

ten gali rasyt pavadinima (pavz - logo vertikalus) pasirenki mygtuka kurio pagalba kita karta tik paspaudus actionas suveiks ir RECORD

tuomet darai viska kaip paprastai : sumazini foto. dedi logo. Image flaten smile.gif ir paspaudi actionu apacioje irasymo pabaigimo mygtuka smile.gif viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 01, 21:57)

tuomet darai viska kaip paprastai : sumazini foto. dedi logo. Image flaten smile.gif ir paspaudi actionu  apacioje irasymo pabaigimo mygtuka smile.gif viskas smile.gif

Va šita dalis mane domino. Ačiū wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, išlįsiu trumpam iš pogrindžio su savo savaitgalio žolinėjimais. Viena nuotrauka man lyg ir neblogai žiūrisi ( bet gal čia tik naujokės akims taip biggrin.gif ) be to tiktų temai vanduo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Klausimas: ar verta mokėti ~100$ už dviejų objektyvų valymą ir diagnostiką? Nuspredžiau visgi, kad taisysiu savo sulūžėlį fotoaparatą, bet jie man dar siūlo sreguliuoti ir išvalyti objektyvus. Nieko apie tai nenusimanau, ar reikia, ar nereikia? Tuo labiau už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 01, 21:52)
Klausimas: ar verta mokėti ~100$ už dviejų objektyvų valymą ir diagnostiką? Nuspredžiau visgi, kad taisysiu savo sulūžėlį fotoaparatą, bet jie man dar siūlo sreguliuoti ir išvalyti objektyvus. Nieko apie tai nenusimanau, ar reikia, ar nereikia? Tuo labiau už tokią kainą.

o kam tau to reikia???
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 01, 16:22)
o kam tau to reikia???

Tai va ir nežinau, kam man to reikia biggrin.gif Čia tipo profilaktiškai.. pagalvojau, kad gal aš kažko nežinau, gal kiti kas kažkiek laiko ir darosi tą diagnostiką, čia gal įprasta... biggrin.gif

---

vienžo... paskambinau i tą taisyklą, tai vadinasi anąkart man arba ne taip kažką pripasakojo, arba ne taip supratau.. nes dabar sako, kad tai ne diagnostika, o kad patikrinus pamatė, jog kažkas nusireguliavę.. Reikia kalibruoti, ir tada bus aštresnis ir geresnis fokusas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 01 spalio 2012 - 22:44
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 01, 22:32)
Tai va ir nežinau, kam man to reikia  biggrin.gif Čia tipo profilaktiškai.. pagalvojau, kad gal aš kažko nežinau, gal kiti kas kažkiek laiko ir darosi tą diagnostiką, čia gal įprasta...  biggrin.gif

---

vienžo... paskambinau i tą taisyklą, tai vadinasi anąkart man arba ne taip kažką pripasakojo, arba ne taip supratau.. nes dabar sako, kad tai ne diagnostika, o kad patikrinus pamatė, jog kažkas nusireguliavę.. Reikia kalibruoti, ir tada bus aštresnis ir geresnis fokusas..

nežinau, pasibandyk,gal pudrina tau smegenis smile.gif

o profilaktiškai tokių dalykų geriau nedaryti jei nėra reikalo, kam tau reikia, kad bereikalo ardytų tau tą objektyvą...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 01, 16:53)
nežinau, pasibandyk,gal pudrina tau smegenis smile.gif

o profilaktiškai tokių dalykų geriau nedaryti jei nėra reikalo, kam tau reikia, kad bereikalo ardytų tau tą objektyvą...

Tai vat ir bėda, kad kaip žinoti, pudrina ar nepudrina? rolleyes.gif biggrin.gif Nu ta teta su kuria kalbėjau db, nuėjo dar perkalbėti su techniku, kad jis pasakytų, ar tikrai ten kažkas ne taip, kaip turi būti. Šiaip tai man pačiai buvo toks įtarimas, kad kažkas su fokusu ni to, ir aštrumo vis kažkaip atrodė, kad trūksta.. Tai gal ir rimtai ten kažkas parėjo šiek tiek, kai krito fotikas. O krito tai ir su vienu objektyvu, ir su kitu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 01 spalio 2012 - 23:06
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 01, 23:06)
Tai vat ir bėda, kad kaip žinoti, pudrina ar nepudrina?  rolleyes.gif  biggrin.gif Nu ta teta su kuria kalbėjau db, nuėjo dar perkalbėti su techniku, kad jis pasakytų, ar tikrai ten kažkas ne taip, kaip turi būti. Šiaip tai man pačiai buvo toks įtarimas, kad kažkas su fokusu ni to, ir aštrumo vis kažkaip atrodė, kad trūksta.. Tai gal ir rimtai ten kažkas parėjo šiek tiek, kai krito fotikas. O krito tai ir su vienu objektyvu, ir su kitu..
Juk 100 dolerių tikrai nedaug už ramybę. Jei nepasitiki, kam išvis prasidėt. O jei davei, kad sutvarkytų, tai ir mokėk.
Juk Tynka, kad ir pinigais nelyja, bet ne litais uždirbi. Merginos, neva labai gailėtumėt už nuvalymą bla blą sureguliavimą šimtą litukų? Aš tai ne. Ir tai jaučiu vertę padidinau.
Dar net ramiau būtų. Šviežia, atnaujinta rolleyes.gif O kitą kart nemėtyk biggrin.gif su viskuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 01 spalio 2012 - 23:15
QUOTE(rG. @ 2012 10 01, 17:11)
Juk 100 dolerių tikrai nedaug už ramybę. Jei nepasitiki, kam išvis prasidėt. O jei davei, kad sutvarkytų, tai ir mokėk.
Juk Tynka, kad ir pinigais nelyja, bet ne litais uždirbi. Merginos, neva labai gailėtumėt už nuvalymą bla blą sureguliavimą šimtą litukų? Aš tai ne.  Ir tai jaučiu vertę padidinau.
Dar net ramiau būtų. Šviežia, atnaujinta  rolleyes.gif O kitą kart nemėtyk biggrin.gif su viskuo biggrin.gif

Nu pasitikiu ar nepasitikiu, tai žinai.. čia pagrindinė pentax'o taisykla JAV, ne šiaip kokia kaniūšnia. Bet, kita vertus, tai verslas yra verslas, jiems negaila parekomenduoti kažką pareguliuoti papildomai smile.gif Aš paprasčiausiai noriu tik išsiaiškint, ar būtent ten tik profilaktikai (ir ar ta profilaktika taip jau labai reikalinga, ar daug kas tą daro), ar tikrai kažkas ne taip- jei tikrai kažkas nusireguliavo, tai be abejo, reikia taisyt.

Pažadu, daugiau tikrai nebemėtysiu pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 01, 23:20)
Nu pasitikiu ar nepasitikiu, tai žinai.. čia pagrindinė pentax'o taisykla JAV, ne šiaip kokia kaniūšnia. Bet, kita vertus, tai verslas yra verslas, jiems negaila parekomenduoti kažką pareguliuoti papildomai smile.gif Aš paprasčiausiai noriu tik išsiaiškint, ar būtent ten tik profilaktikai (ir ar ta profilaktika taip jau labai reikalinga, ar daug kas tą daro), ar tikrai kažkas ne taip- jei tikrai kažkas nusireguliavo, tai be abejo, reikia taisyt.

Pažadu, daugiau tikrai nebemėtysiu  pioneer.gif  biggrin.gif

O ką mes tau galim pasakyt, juk nečiupinėjom, ne meistrai. Aš niekur nenešu, bet sako, kad kartą metuose, jei neklystu, reikia apskritai bet kokią techniką patikrint, pravalyt. Net ir langus reikia reguliuot bent kartą metuose biggrin.gif
O be to, sakau, gal ten tikrai reikia smile.gif O gal ir nereikia, bet profilaktiškai pravalys. Nu tegul valo, mažiau gilinkis, bus daugiau ramybės irnesakyk.gif
Atsakyti