Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 14:29)
jis net apsiniaukusią dieną "suka" medžius, lapus ir kitus margus fonus, rudenį - pats gazas..smile.gif

Tu nikonistė? girdėjau, su nikonais jie sunkiau pasiduoda dresūrai..

ne. pas mane canon.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 14:48)
neseniai parašiau ir čia irgi dėjau str. kūdrai apie spaudos fotografą Kevin'ą Carter'į. Šiandien Feisbuke radau short'ą panašia tematika. Jautrioms tikrai tikrai nežiūrėti, o jei žiūrėsit, tai nekaltinkit manęs, jei pienas dings. Nes labai emocionalu.

https://www.youtube....h?v=zrsQ3wdeDlU

Say, as parsisiunciau seniausiai si http://www.imdb.com/title/tt1173687/ Pasirodo turejo sasaja su skaitiniai, apie Kevin'a. jau zinau, ka siandien vakare ziuresiu.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 01, 14:33)
dėk ant juostos, ant pilno kadro geriausiai sukimas matosi wink.gif

as kazkaip pastaruosius men su juosta nebedraugauju..
Noisy, kelinta tu gali? as galiu 11 buti centre, mytinames. pasiemu irgi fotika, noriu fotografai f. akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 01, 13:56)
ne. pas mane canon.
Papildyta:

Say, as parsisiunciau seniausiai si http://www.imdb.com/title/tt1173687/ Pasirodo turejo sasaja su skaitiniai, apie Kevin'a. jau zinau, ka siandien vakare ziuresiu.

tai su canon jis be problemų..smile.gif

jo, Bang bang club'as apie Keviną ir kitus, rodos, du dar gyvi. Rašiau apie jį kūdrai ir prisiminiau, kad prieš kokius porą metų ar metus filmą mačius.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 12:48)
neseniai parašiau ir čia irgi dėjau str. kūdrai apie spaudos fotografą Kevin'ą Carter'į. Šiandien Feisbuke radau short'ą panašia tematika. Jautrioms tikrai tikrai nežiūrėti, o jei žiūrėsit, tai nekaltinkit manęs, jei pienas dings. Nes labai emocionalu.

Manau labai sveika pagalvoti, ne tik apie tai koks puikus kadras gavosi (vertas apdovanojimu), bet ir apie fotografo zmogiskasias vertybes, morale... Asmeniskai as tos fotografes vietoj buciau tam kareiviui is fotiko galvon paleidus, o ne gero shoot'o laukus smile.gif Nors suprantu ir tai, kad kare kaip ir gamtoj fotografai/filmuotojai yra stebetojai ir nevalia kistis ten kur vyksta atranka...Bet ot taciau...ne veltui tai ne kievienam, pvz man, nes as tas kvailas Don Kichotas noreciau visus isgelbet.
Beja pienas tai noreciau, kad dingtu, maz nereiktu vietoj papinyko dabar su kopusto lapais vaiksciot ir antbus gert biggrin.gif Bet Say turetum labiau pasistengti kazka tikrai tokio imest, kas mane is klumpiu isverstu, kadangi as savo pacios vaika isskersta reanimacijoj slaugiau, tai man reik kazko tokio stipriau, supranti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 01 spalio 2012 - 14:01
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 01, 13:59)
Beja pienas tai noreciau, kad dingtu, maz nereiktu vietoj papinyko dabar su kopusto lapais vaiksciot ir antbus gert  biggrin.gif Bet Say turetum labiau pasistengti kazka tikrai tokio imest, kas mane is klumpiu isverstu, kadangi as savo pacios vaika isskersta reanimacijoj slaugiau, tai man reik kazko tokio stipriau, supranti?  biggrin.gif

lotuliukas.gif

p.s. dėl vaiko sunkumų užjaučiu, tikiuosi, jau viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 13:02)
p.s. dėl vaiko sunkumų užjaučiu, tikiuosi, jau viskas gerai. 4u.gif

Dekui 4u.gif Jo jau viskas gerai, viskas praeityj aciu Dievui ir siuolaikinei medicinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maggie -> Galiu prisiderinti ir aš 11-tai smile.gif

Peonyblossom -> ojej, užuojauta, baisu... [čia dėl leliaus], o dėl kopūstų - irgi ne kažką...

Atsakyti
Nu apie heliosą kalba eina, va parodysiu koks cirkas gavosi biggrin.gif nu nieko beveik netvarkiau, gal čiut čiut kontrasto, bet minimaliai. Nesuprantu, šviesos praleido, taip išeina (na, jis toks brokuotas), bet kodėl tada viskas taip ryškiai? smile.gif

user posted image

Ir kitkas šiaip

heliosas

user posted image

nikoras
user posted image

Sigmutė (čia vyras fotkino biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 01 spalio 2012 - 14:22
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 13:48)

prisiminiau kažkada seniai matyta reportažą apie kažkokį (aš bukas- nepamenu) karo fotografą.. daug metų jis fotkino kare, ir niekad nesusimąstydavo apie tai kas vyksta, jo emociškai tai nepaliesdavo, nesąmoningai kažkokius šarvus buvo "užsiauginęs", ir vieną dieną netyčia atsitokėjo.. fotografavo didžiulę žmonių lavonų krūvą, artimieji paniškai verkia iš skausmo, verčia tuos lavonus, ieško savo artimųjų, o jis su fotiku ratais laksto, ir galvoja apie gerą kompoziciją, ieško įdomesnio kampo.. ir tą akimirką begalvojant apie nepriekaištingą kompoziciją įsijungė jam garsas, išgirdo žmonių aimanas, pagaliau pajuto tą košmarą kuris realiai vyksta, žmonių skausmą.. jis stovėjo prie tos lavonų krūvos, ir sako nesuprantu ką aš darau? kodėl aš tai darau? kur mano jausmai? žmogiškumas? šitiek metų.... žodžiu, tą akimirką jis taip kaip iš giedro dangaus emociškai buvo pažeistas, kad daugiau niekda nebegalėjo dirbti to darbo, kurį dirbo n metų be jokios sąžinės graužaties.. ir ten kai kalbėjo su juo, jis vis savim stebėjosi, kad na kaip aš galėjau? kodėl mano jausmai viskam buvo tokie akmeniniai? i kodėl tik tą akimirką atsitokėjau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 14:48)

eina sau. Man toks sarkastinis tas klipukas pasirode.... bet nesu macius sito filmo. Butinai parsisiusiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 spalio 2012 - 14:20
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 01, 13:15)
Peonyblossom -> ojej, užuojauta, baisu... [čia dėl leliaus], o dėl kopūstų - irgi ne kažką...

Dekui 4u.gif O kopustai yra gamtos geris, niekada nebuc pagalvojus, kad tokia naudinga darzove thumbup.gif Tiesa, mano isdykus vaizduote siulo plikai nusifotografuot (.)(.) kopusto lapais prisidengus, aplink save apsideliot kopustu galvom, salimais koki pieno kibiriuka. Ale kopustai cia brangiai kainuoja, tai mislyju, kad tiek tos... biggrin.gif
QUOTE(rG. @ 2012 10 01, 13:15)
Nu apie heliosą kalba eina, va parodysiu koks cirkas gavosi biggrin.gif nu nieko beveik netvarkiau, gal čiut čiut kontrasto, bet minimaliai. Nesuprantu, šviesos praleido, taip išeina (na, jis toks brokuotas), bet kodėl tada viskas taip ryškiai? smile.gif

O ta antra jau kazkada rodei, istrigo atmintyj. Graziai sviesa issisklaidzius 4u.gif
Ir baikit su tuo heliosiu, nes tuoj ir as uzsimanysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 01, 14:24)

O ta antra jau kazkada rodei, istrigo atmintyj. Graziai sviesa issisklaidzius  4u.gif
Ir baikit su tuo heliosiu, nes tuoj ir as uzsimanysiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu čia kita šiaip, nes čia fokusas nežinia kur biggrin.gif Ten viskas matės. Nu bet mes ten staigiai greituką padarėm, tai ne ką ir paorganizavom originaliau blush2.gif Panašios.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 01, 13:27)
Nu čia kita šiaip, nes čia fokusas nežinia kur biggrin.gif Ten viskas matės. Nu bet mes ten staigiai greituką padarėm, tai ne ką ir paorganizavom originaliau  blush2.gif  Panašios.

A as matai labiausiai ta krentancia sviesa isiminiau, tai ne nepastebejau skirtumo blush2.gif O siaip tai senstu, tai ner ko noret, kad atmintis karts nuo karto apgauna biggrin.gif
Atsakyti