Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

QUOTE(Scorpioniux @ 2012 11 19, 18:52)
Cia vokiski dydziai, tad jei europietiskas dydis XS, tuomet vokiskas XXS  rolleyes.gif

QUOTE(nerka @ 2012 11 20, 12:41)
Labukas, mamytes patarkite del Mango outlet dydziu - ar nera pamazinti, padidinti? Noriu issiusti uzsakymuka  4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 20, 14:04)

aciu!!!
Atsakyti
Nesupratau jusu komentaro del Mango dydziu... tai jeigu cia LT perku 36, tai ten 34 reikia imti? Vasara buvau Vokietijoj ir apsipirkinedama Mango parduotuveje tikrai nepastebejau, kad ten visu dydziu didinti rubai g.gif Juk vokieciu dydziai ir yra europiniai dydziai, kazkas man cia neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2012 11 20, 14:23)
Nesupratau jusu komentaro del Mango dydziu... tai jeigu cia LT perku 36, tai ten 34 reikia imti? Vasara buvau Vokietijoj ir apsipirkinedama Mango parduotuveje tikrai nepastebejau, kad ten visu dydziu didinti rubai  g.gif Juk vokieciu dydziai ir yra europiniai dydziai, kazkas man cia neaisku  doh.gif

Aš tai nežinau, pacitavau ką rašė smile.gif aš pati nešioju xs, tai ir sukneles užsisakiau xs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2012 11 20, 13:57)
[CODE]Prisijungciau prie Mango Outlet, bet man dar laiko reikia viska apziureti. Kada planuojat uzsakyti?  ax.gif
O dydziai ten greitai dingsta???

Taip taip, jau dydziai tai greitai pabega... as tik pasirinkau i krepsi ir jau rpdp, kad nera sad.gif Bet gal vis tiek bandysiu siusti uzsakyma, gal mergaites pagaus to, ko noriu smile.gif sako , papildo rytais.
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2012 11 20, 14:31)
Taip taip, jau dydziai tai greitai pabega... as tik pasirinkau i krepsi ir jau rpdp, kad nera sad.gif Bet gal vis tiek bandysiu siusti uzsakyma, gal mergaites pagaus to, ko noriu smile.gif sako , papildo rytais.

Ir as issiusciau, jau kiek liks tiek uzteks smile.gif bet del dydziu noreciau galutinai issiaiskint, nes noriu sijono, o cia LT perku visada 36 dydi, tai koki man imti ar 36 ar 34? unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Jurine @ 2012 11 20, 12:52)
EF, Tschibo, Mytoys  4u.gif

viska galiu nupirkti siandien vakare mirksiukas.gif

QUOTE(geggle @ 2012 11 20, 12:57)

O dydziai ten greitai dingsta???

galite atsiusti nuorodas mirksiukas.gif Ryte kai kurios prekes atsirenada vel
Papildyta:
Primenu mirksiukas.gif

Demesio!!!

Nuo lapkricio 14 iki lapkricio 20dienos visus uzsakymus siusti emailu uzsakymai.hm@googlemail.com

4u.gif

C&A 20% nuolaida viskam :4u:

user posted image
Atsakyti
Mango Uzsakymeli issiunciau. Tikiuosi pagausit reikiama dydi. ACIU! smile.gif
Atsakyti
As irgi vakare atsiusiu Mango, ir su dydziais jau atrodo aisku pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi neradau isparduotuves, pasiulysiu temutej kelis rubelius pirktus per mergaites. 4u.gif
Nauja "HM" apyranke!
Kaina- 15 lt.

user posted image

Naujos , "HM" kelnytes -leginsai!

Labai labai grazutes, gaila man mazokos.
Labai kokybiskos, ir realiai dar grazesnes.
Sonuose eina plona juostyte nusiuta
Dydis- 34 [nepadidintos]
Kaina-95 lt.80 lt.

user posted image

Naujos, su etiketem "HM" kelnytes- leginsai!
Labai kokybiskos ir realiai dar grazesnes. Taip sukudau , kad abu dydziai dideli.
Dydziai -38
Kaina- tik 52 lt.[ pradine 39 eurai]45 lt.

user posted image

Atsakyti
o koks siuntimo mokestis iš Mangooutlet? ar čia įmanoma surinkt iki free delivery?
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2012 11 20, 16:08)
o koks siuntimo mokestis iš Mangooutlet? ar čia įmanoma surinkt iki free delivery?

renkame iki nemokamo 4u.gif
Atsakyti