Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

QUOTE(giii'tute @ 2012 11 11, 17:18)
o kuo jis ypatingas rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif rolleyes.gif  gal ir mes noretumeme wink.gif

lietuviškas aprašymas - http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
per temos mergytes jau ne pirmi metai atradau jį wub.gif - mano abu vaikai darželiniai, be to su alergijom - negaliu ir nepriverčiu dažnai purkšti jūros vandens purškaliukų ar kokių su stipresnėm medžiagom unsure.gif - o šio užtenka, na, nepameluot kad - kokių 3 kartų, kad mum sutvarkyt nosytę, jei tik tame bėda. Mano mažoji patiria bene šoką, kai naktį pabunda neįkvėpus per nosį doh.gif (jai automatiškai persijungt į kvėpavimą burna nesigauna, nors jau ir 4 metai) - tai vat šis purškalėlis mum išsigelbėjimas - jis nėra agresyvus, o veiksmingumas - suuuuper wub.gif , kai tos pat firmos tepaliukas - schmoll.gif per aštrus, nė viena nesiduoda juo patepama, kaip ir kad kokios tarybinių laikų žvaigždutės ar pan. .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 11 11, 16:40)
lietuviškas aprašymas - http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
per temos mergytes jau ne pirmi metai atradau jį  wub.gif  - mano abu vaikai darželiniai, be to su alergijom - negaliu ir nepriverčiu dažnai purkšti jūros vandens purškaliukų ar kokių su stipresnėm medžiagom  unsure.gif  - o šio užtenka, na, nepameluot kad - kokių 3 kartų, kad mum sutvarkyt nosytę, jei tik tame bėda. Mano mažoji patiria bene šoką, kai naktį pabunda neįkvėpus per nosį  doh.gif  (jai automatiškai persijungt į kvėpavimą burna nesigauna, nors jau ir 4 metai) - tai vat šis purškalėlis mum išsigelbėjimas - jis nėra agresyvus, o veiksmingumas - suuuuper  wub.gif , kai tos pat firmos tepaliukas -  schmoll.gif  per aštrus, nė viena nesiduoda juo patepama, kaip ir kad kokios tarybinių laikų žvaigždutės ar pan. .

thumbup.gif Ir as prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia merginai ausinių, muzikinių, prie plejerio prijungiamų wink.gif Turi būti didelės, ne tos mažytės, kur į ausį kišasi, bet tokios kur visą ausį dengia smile.gif Pageidautina ružavos biggrin.gif
Gal kas kur užmatėt?
Atsakyti
Parduodu miela megztinuka is C&A dydis M (40/42) labiau atitiktu 42 d.. Vilnius i a.z.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 11 lapkričio 2012 - 17:43
O kiek sis Weleda purskaliukas pas mus kainuoja ir kiek gaunas is DE? Siaip dar geras daiktas yra Euphorbium, taip pat labai tinka musu maziukams.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 11, 18:49)
O kiek sis Weleda purskaliukas pas mus kainuoja ir kiek gaunas is DE? Siaip dar geras daiktas yra Euphorbium, taip pat labai tinka musu maziukams.

Na,bent jau mano dvimeciui ir man nestuke.gif tas euforbium nieko nepadeda sad.gif

Prie to stebuklingo Weledos purskalo ir mes jungtumemes smile.gif
Atsakyti
As turiu pastovu letini rinita ir man netgi ji euphorbium palengvina. Siaip tai tikrai geras vaistas, bet cia jau off topic.
Atsakyti
Merginos,kur ieškoti maistinių dažų g.gif .Reikia tokių vaikams,Kalėdiniams meduoliukams,nameliams puošti wub.gif .Ir dar-gal renkamas saldainių užsakymas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 11, 22:01)
As turiu pastovu letini rinita ir man netgi ji euphorbium palengvina. Siaip tai tikrai geras vaistas, bet cia jau off topic.

4u.gif
aš ir off'topinsiu, bet kartais taip būna ir tokiose temose biggrin.gif -euphorbium, pagal aprašymą tikrai turi būt geras, ką tik perskaičiau sudėtį, nes tokio nežinojau, nors pas homeopatus netrumpai esam vaikščioję ax.gif , tačiau mum - vėlgi per daug sudedamųjų dalių doh.gif .. gal ir yr kas galvoja, kad homeopatija tik placebas, bet ne aš - mano viena mergyčių yra turėjus laabai stiprias alergines reakcijas į kai kuriuos homeopatinius, tad jei renkuos, tai stegiuos vienkomponenčius imti.

mam5 rinktų iš http://shop.sonnen-a...;utm_medium=CPC, jei kompanija susidarys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 12 lapkričio 2012 - 06:23
QUOTE(Otaip @ 2012 11 12, 06:22)

4u.gif
aš ir off'topinsiu, bet kartais taip būna ir tokiose temose  biggrin.gif  -euphorbium, pagal aprašymą tikrai turi būt geras, ką tik perskaičiau sudėtį, nes tokio nežinojau, nors pas homeopatus netrumpai esam vaikščioję  ax.gif , tačiau mum - vėlgi per daug sudedamųjų dalių  doh.gif .. gal ir yr kas galvoja, kad homeopatija tik placebas, bet ne aš - mano viena mergyčių yra turėjus laabai stiprias alergines reakcijas į kai kuriuos homeopatinius, tad jei renkuos, tai stegiuos vienkomponenčius imti.

mam5 rinktų iš http://shop.sonnen-a...;utm_medium=CPC, jei kompanija susidarys  4u.gif

Nusiunciau uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siutinuką 4u.gif be galo patenkinta būsimai dukrai nupirktomis velvetinėmis kelnytėmis thumbup.gif , tik va su batais sau nepataikiau nei dydžio, nei kokybės prasme doh.gif Bet čia jau niekis, svarbu vaikai aprengti smile.gif

Einu pasidairysiu Lego, nes berods DE pigiau gaunasi nei LT, o užsakymas Kalėdų Seniui jau išsiųstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giii'tute @ 2012 11 11, 20:29)
Na,bent jau mano dvimeciui ir man  nestuke.gif  tas euforbium nieko nepadeda sad.gif
Prie to stebuklingo Weledos purskalo ir mes jungtumemes smile.gif

Mums euforbium irgi nepasiteisino ir mazei jokio slogytes palengvejimo, o weledos produkcija nuo slogos super thumbup.gif Visoms auginancioms mazuliukus ir norincioms sustiprinti ju imuniteta, nuosirdziai rekomenduoju neseniai musu atrasta - weledos saltalankiu eliksyra (yra ir naturaliu sulciu, bet eliksyras labiau tinka vaikams, nes pasaldintas). Kasdien mazei duodu po sauksteli (galima imaisyti i arbata ir pan.) ir tokiu budu stiprinames pries ligas.
LT apie ji galima pasiskaityti cia: http://www.weleda.lt...c...&prod_id=30
Vokiskose el.vaistinese vadinasi: Weleda Sanddorn Elixier
Atsakyti