Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

QUOTE(Vaidotė @ 2012 11 05, 13:23)
Yra kelios muzikytės,plojimų mygtukas ir kalbi ar dainuoji kaip per tikrą mikrofoną,tik ne taip garsiai smile.gif

Ačiū, reikės pamąstyt, gal visai neblogas variantas ax.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau už įsikišimą - o gal kam reikia tikros gitaros su įdėklu ? Mano dukra užsimanė, bet tiek jai jos ir tereikia - nuėjo tik į kokias 6 pamokėles. Parduočiau už gerą kainą (jei ką-rašykit į až)
Atsakyti
HM yra kazkam 50 proc. nuolaida, bet man niekaip neatidaro to skyriaus. Gal kas galetu imest nuorodele i vaiku skyriu su 50 proc.nuolaida. Aciu
Atsakyti
QUOTE(laurytem @ 2012 11 05, 16:07)
HM yra kazkam 50 proc. nuolaida, bet man niekaip neatidaro to skyriaus. Gal kas galetu imest nuorodele i vaiku skyriu su 50 proc.nuolaida. Aciu

Bent suaugusių nebūna kažkokiam skyriuj (arba aš nemačiau), einu per visus drabužius ir kažką pamatau su -50 g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytem @ 2012 11 05, 15:07)

atidaro thumbup.gif ir vaiku skuriuj yra nukainuotu- cia dienos akcija- nuolaidos iki 7 d
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 05, 16:13)
Bent suaugusių nebūna kažkokiam skyriuj (arba aš nemačiau), einu per visus drabužius ir kažką pamatau su -50  g.gif

As jau iejau per telefona, ten uzejus ant tos raudonos rodykles, paskui pasirenki moteriskus, vaiku ar kt. ir ismeta tik su ta nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Koks grožis wub.gif gal kas pirkot ir galit dydžius pakomentuot?

http://www.hm.com/de...article=03899-B

http://www.hm.com/gb...article=04309-B
Atsakyti
Atėjau padėkoti už siuntinuką ir saldainiukus 4u.gif 4u.gif Savo prekes gavau neįtikėtinai greitai thumbup.gif
Pirmą kartą per Jus užsisakinėjau, bet tikrai ne paskutinį mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o ka reiskia prie rubu dydziu kazkas tokio kaio N - grobe, K- grobe, ir L -grobe?
Atsakyti
parduodu CA pirstinytes raso 140, bet gerokai mazintos
tikru 122-128 ugiui
viduj isiutas flisas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2012 11 05, 22:03)
merginos, o ka reiskia prie rubu dydziu kazkas tokio kaio N - grobe, K- grobe, ir L -grobe?

cia ko gero kelniu ilgis N-normalus, K-kurtz -trumpas, L -lange ilgas
Atsakyti
Man neatidaro hm. Gal perkrautas puslapis? ... Gal galit imesti nuoroda?
Atsakyti