Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

Kazkada buvote ideje nuoroda i valomaji akmeni, nerandu ax.gif Gal pakartotumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2012 10 01, 18:46)
Kvieciame prisijungti prie uzsakymu  4u.gif

HM turime 10% nuolaida nenukainuotoms prekems

C&A turime 20% nuolaida nenukainuotoms prekems

Sveiki, iki kada si nuolaida? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2012 10 02, 08:40)
Sveiki, iki kada si nuolaida? smile.gif

Sia savaite smile.gif
Atsakyti
O šitų kiaušinukų http://www.worldofsweets.de/ tik prieš Velykas būna? g.gif Ar čia tik man nepavyksta rasti? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai jie nelabai patiko, saldumas beprotiskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 02, 12:21)
Man tai jie nelabai patiko, saldumas beprotiskas  blush2.gif

Man tai visai nieko pasmaguriaut ax.gif Vaikas jau neužsičiaupdamas kalba, kaip jų nori, nusibodo klausyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2012 10 01, 09:00)
Ačiū už prekytes  4u.gif

Pasidalinsiu komentarais, gal kam pravers:
Pirkausi kostiumėlį, sijonuką su švarkiukiu, tai galiu pasakyti, kad sijonukas atitinka dydį, o švarkiuką reiktų 1 dydžiu didesnį imti (užsegus labai jau atptemptai atrodo, teks man nešioti atsisegus):
http://www.hm.com/de...article=03373-A
O šiaip tai visai dailus kostiumėlis gaunasi.

O svarkelis is visur grazai nugula, rankoves, petukai vietoje? Kiek teko is HM tureti tai pigesni dazniausiai negula idealiai, o brangesni idealiai priglunda.
Man sis modelis wub.gif

QUOTE(gogra @ 2012 10 01, 09:21)
Dabar dėl ilgio tai sunku pasakyti (namie vakare galiu pamatuoti), man jis kažkur viduriuke tarp klyno ir kelių. Galima manau laisvai ir sijonuką vieną išmiera didesnį imti, nes jis ant klubų gulantis (man dabar tik tik), tai šiek tiek tada ir ilgesnis gautųsi. Bet man ilgis tinka ir patinka.
Mano ūgis 165-166. Ėmiau 36.
Švarkelis gražiai liemenuotas, tikrai dailiai atrodo.

Kaip suprantu sijoniukad labiau mini. Didesnis negraziai gali ant klubu guleti, nelabai smagu kai sijonas aplink juosmeni sukasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2012 10 02, 13:57)
O svarkelis is visur grazai nugula, rankoves, petukai vietoje? Kiek teko is HM tureti tai pigesni dazniausiai negula idealiai, o brangesni idealiai priglunda.
Man sis modelis  wub.gif
Kaip suprantu sijoniukad labiau mini. Didesnis negraziai gali ant klubu guleti, nelabai smagu kai sijonas aplink juosmeni sukasi  ax.gif

Šiaip viskas labai gražiai guli, atsegtas labai gerai atrodo, gaila, kad susegtas per siauras.
Mielai mainyčiau į didesnį, gal kas žada 36 dydį užsisakyt? Galėčiau savo parduoti pigiau, tada sau 38 užsakyčiau?

tiesą sakant, pamiršau aš sijonuką pamatuoti, bet jis toks daugiau mini, bet nėra, kad tik vos užpakalį dengtų, aš ruošiuos į darbą eiti, MB klausiau, tai sakė galiu biggrin.gif Su mano 165 cm, tai jis man šiek tiek ilgesnis nei nuotraukoj ant manekenės atrodo.
Manau, kad gražiai gultų ir didesnis (jis toks trapecijos formos), nes dabar tai tik tik, į kišenes jau sunkiau įsibrauti, dar koks cm ir jau skėstųsi per kišenes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gogra: 02 spalio 2012 - 15:40
Mergaites, gal galit imest nuoroda is kur Weledos tepaliuku nuo slogos perkate 4u.gif
Buvau uzsisaugojus, bet dabar niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2012 10 02, 16:13)
Mergaites, gal galit imest nuoroda is kur Weledos tepaliuku nuo slogos perkate 4u.gif
Buvau uzsisaugojus, bet dabar niekur nerandu  doh.gif

Tepaliukas HAD Apotheke
Purškalas HAD Apotheke
Aliejukas HAD Apotheke
Aliejukas Juvalis
4u.gif
Išbandėm tepaliuką pirmą kartą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 02 spalio 2012 - 17:17
QUOTE(gogra @ 2012 10 02, 16:35)
Šiaip viskas labai gražiai guli, atsegtas labai gerai atrodo, gaila, kad susegtas per siauras.
Mielai mainyčiau į didesnį, gal kas žada 36 dydį užsisakyt? Galėčiau savo parduoti pigiau, tada sau 38 užsakyčiau?

tiesą sakant, pamiršau aš sijonuką pamatuoti, bet jis toks daugiau mini, bet nėra, kad tik vos užpakalį dengtų, aš ruošiuos į darbą eiti, MB klausiau, tai sakė galiu biggrin.gif Su mano 165 cm, tai jis man šiek tiek ilgesnis nei nuotraukoj ant manekenės atrodo.
Manau, kad gražiai gultų ir didesnis (jis toks trapecijos formos), nes dabar tai tik tik, į kišenes jau sunkiau įsibrauti, dar koks cm ir jau skėstųsi per kišenes.

Mano ir toks ugis, o kiek per klubus jei ne paslaptis? rolleyes.gif
jei nesunku sijoniuko ilgi pamatuokit 4u.gif

oij uzrodet grozi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2012 10 02, 18:08)

Aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti