Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės iš Vokietijos

QUOTE(IngaKate @ 2012 10 10, 07:54)
Ne tai,kad storesnės, bet tokios tvirtesnės, neperšlampamos ir neperpučiamos medžiagos. Man labiau patinka nei pernykštės  smile.gif

unsure.gif na mano akim ziurint, tai jos tikrai storesnes nei pernykstes ( siu metu pasiltinimas siek tiek storesnis, ir ant nugarios isiutas flisas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 10 10, 08:49)
kurios cia tos populiarios? jos gal ziemines?

Jo,tos pačios kurias užrodė rutuliukas 4u.gif Na jos nesakyčiau,kad labai jau žieminės būtų,bet nuo pernykštės skiriasi,kad truputi storesnė ir ties nugarytės nedidele dalimi peliuko pašiltinimas įdėtas 4u.gif nofotkyčiau ale vaikas į mokyklą išėjo su ja visas patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 10 10, 08:00)
Jo,tos pačios kurias užrodė rutuliukas  4u.gif Na jos nesakyčiau,kad labai jau žieminės būtų,bet nuo pernykštės skiriasi,kad truputi storesnė ir ties nugarytės nedidele dalimi peliuko pašiltinimas įdėtas  4u.gif  nofotkyčiau ale vaikas į mokyklą išėjo su ja visas patenkintas  biggrin.gif

unsure.gif o kokio storio tada turi buti ziemine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 10 10, 09:03)
unsure.gif  o kokio  storio tada turi buti ziemine?  blush2.gif

mes turim praeitu metu, tai kai buvo virs -5 dejau jau kita NEXT striuke, kuri standesne ir viduje fleece.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 10 10, 08:08)
mes turim praeitu metu, tai kai buvo virs -5 dejau jau kita NEXT striuke, kuri standesne ir viduje fleece.

drinks_cheers.gif praejusiu metu tikrai plonos, maniskis jau dabar su ja vaiksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 10 spalio 2012 - 08:12
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 10 10, 09:03)
unsure.gif  o kokio  storio tada turi buti ziemine?  blush2.gif

Na šiek tiek šiltesnė,bent jau ties visa nugara būtų peliuko vadinama medžiagytė arba kailiukas blush2.gif Mes žiemai turim šiltesnę,ji poliesterinė,bet tokia stora ir viduje ties nugara dirbt..kailiukas blush2.gif
Atsakyti

Parduodami Miss sixty natūralios odos batai 38 d.bet didinti- atitinka tikra 39 dydi Kaina 360 lt.
Susidomėjus rašykite man į emailą: prekiu.uzsakymas@gmail.com

user posted image
Atsakyti
La,

Ar cia tik man vienai Cunda neaktyvi? Negaliu niekur ieiti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2012 10 10, 10:59)
La,

Ar cia tik man vienai Cunda neaktyvi? Negaliu niekur ieiti...  doh.gif

man veikia smile.gif
pabandykit per kita narsykle ieiti
Atsakyti
Sveiki, kada uzsakinesite is http://www.dress-for...zZVAinrzeGFiT08 noreciau prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 10 10, 12:13)
Sveiki, kada uzsakinesite is http://www.dress-for...zZVAinrzeGFiT08 noreciau prisijungti smile.gif

siuntimo mokestis Vokietijoje 4.9e
Jeigu tinka, galime jums uzsakyti iskarto

Merginos, labai geri nukainavimai geru firmu rubu, aksesuaru mirksiukas.gif
cia prekes nukainuotos net 70%
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2012 10 10, 15:25)
siuntimo mokestis Vokietijoje 4.9e
Jeigu tinka, galime jums uzsakyti iskarto

Merginos, labai geri nukainavimai geru firmu rubu, aksesuaru  mirksiukas.gif
cia prekes nukainuotos net 70%

Oi kokiu geru prekyciu yra cia smile.gif
Atsakyti