Įkraunama...
Įkraunama...

*1981-aisiais gimusios*

QUOTE(aleksiuke @ 2012 10 03, 07:02)

Prisidedu prie sveikinimu ir as. 4u.gif
Del rudens mano mazieji jau spejo ir pasirgti palanke pirma menesi darzeli, db didzioji serga.
Atsakyti
sveikos. na ka suslaot visos? bigsmile.gif jau ruduo isibegejo labai greitu tempu, dar nesinori salciu taip verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Krenta lapai auksiniai ir leidziasi tyliai , Ruduo biggrin.gif

Mes dar nesusalom, nors Svedijoj beveik kiekviena ryta salna buna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuoga: 15 spalio 2012 - 16:30
QUOTE(Zuoga @ 2012 10 15, 16:29)
Laba  4u.gif

Krenta lapai auksiniai ir leidziasi tyliai , Ruduo  biggrin.gif

Mes dar nesusalom, nors Svedijoj beveik kiekviena ryta salna buna  bigsmile.gif

o grazus zodziai dainos thumbup.gif
na pasmus dar salnu nera, bet namuose taip salta brrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2012 10 15, 17:33)
namuose taip salta brrrrrrr
unsure.gif
Aš tai tik džiaugiuosi kad rytais iš lovos lipt nereikia blush2.gif Nors keliuosi dičkį išleist, tai tik bėgoms viską padarau ir atgal į lovą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 10 15, 17:48)
unsure.gif
Aš tai tik džiaugiuosi kad rytais iš lovos lipt nereikia  blush2.gif  Nors keliuosi dičkį išleist, tai tik bėgoms viską padarau ir atgal į lovą  bigsmile.gif

kaip tau faina, kaip noreciau rytais nelyst is lovos, bet savaitagli net nera man laiko pagulet ,dukra su vyru nuo 7 ryto jau klausia:mama tu dar miegi biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

pas mus namie vaikai begioja su maikem ir triusikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2012 10 15, 16:33)
o grazus zodziai dainos thumbup.gif

Man irgi tie zodziai dainos grazus drinks_cheers.gif

QUOTE(Daina @ 2012 10 15, 17:48)
unsure.gif
Aš tai tik džiaugiuosi kad rytais iš lovos lipt nereikia  blush2.gif

Ir as neskubu lipti is lovos, vyras i darba, o mes su suneliu sapnuojam toliau biggrin.gif

Daina, o kada mazyle Jusu keliasi? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuoga @ 2012 10 15, 22:04)
Daina, o kada mazyle Jusu keliasi?  smile.gif

Įvairiai ax.gif bet ji be jokių problemų lovoj šalia miegančios mamos guli, svarbu šilta blush2.gif ir pati dažniausiai atsijungia biggrin.gif nes gi šiaip ji naktį dar valgo 1-2 kartus, tai aš ją dėstau iš lovytės į lovą ir atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 10 15, 21:44)
Įvairiai  ax.gif  bet ji be jokių problemų lovoj šalia miegančios mamos guli, svarbu šilta  blush2.gif ir pati dažniausiai atsijungia  biggrin.gif  nes gi šiaip ji naktį dar valgo 1-2 kartus, tai aš ją dėstau iš lovytės į lovą ir atgal  doh.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2012 10 15, 17:20)
sveikos. na ka suslaot visos? bigsmile.gif  jau ruduo isibegejo labai greitu tempu, dar nesinori salciu taip verysad.gif

Sveikos, mes kai nuo bendrumo nepriklausomos tai jau šildomės... O darbe tai tragedija doh.gif bet aš pečiuką nusinešus tongue.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip tylu cia unsure.gif
Ka veikiat? Kuom uzsiemusios?

Mes gyvenam gerai thumbup.gif Orai nelabai kokie, daznai lyja, bet vistiek randam laika kada iskisti nosi thumbup.gif
Atsakyti