pas mus kaip įprasta- daug jaudulio mamoms, vaikams nauji įspūdžiai
oras šventės nesugadino
aleksiuke būsi Marijampolėj spalio 5 d.?
QUOTE(Daina @ 2013 09 25, 16:30)
aleksiuke būsi Marijampolėj spalio 5 d.?
būsiu - paskutinė mugė šiemet
QUOTE(aleksiuke @ 2013 09 25, 18:59)
būsiu - paskutinė mugė šiemet
Ateisiu pirkti to gėrio, kur prijuostė su rankovėm mano damutė labai savarankiška ir labai nori pati valgyt, o aš visai nenoriu tris kartus per dieną drabužių keist
O tu kaip, nemaitini? Ar Monikutę su savim vežiojiesi?
QUOTE(Daina @ 2013 09 25, 20:06)
Ateisiu pirkti to gėrio, kur prijuostė su rankovėm mano damutė labai savarankiška ir labai nori pati valgyt, o aš visai nenoriu tris kartus per dieną drabužių keist
tai reikės spec pasiūti rankoves, nes prijuostės pas mane kaip tikros prijuostės, tik pamažintas variantas
Moniką maitinau. Palikdavau nutrauktą pieną, su savim vėžiojausi aparatą. Dabar jau pieno fabrikas uždarytas.
Brrr.... šalta
reikia keliaut daržą susitvarkyt
Būsim labai dėkingos už rankoves Man atrodė, kad su rankovytėm
Mes niekaip neuždarom jau lyg ir sumažėja poreikis, tai vėl užplaukia
reikia keliaut daržą susitvarkyt
QUOTE(aleksiuke @ 2013 09 26, 06:31)
tai reikės spec pasiūti rankoves, nes prijuostės pas mane kaip tikros prijuostės, tik pamažintas variantas
pieno fabrikas uždarytas.
pieno fabrikas uždarytas.
Būsim labai dėkingos už rankoves Man atrodė, kad su rankovytėm
QUOTE(Daina @ 2013 09 26, 12:12)
pas mane poreikis buvo ir yra, bet pasiūla sumažėjo Nieko nepadarysi. Negi laikysi vaiką alkaną vien dėl to, kad pasibaigė pienas papuose
Sveikos gyvos
Oi kaip senai bebuvau SM, galvojau, kad busit prisnekejusios, reiks daug skaityt o pasirodo ne Kur dingusios visos?
Mes gyvenam gerai, sunaitelis eina i paruosiamaja Patinka jam labai
Oi kaip senai bebuvau SM, galvojau, kad busit prisnekejusios, reiks daug skaityt o pasirodo ne Kur dingusios visos?
Mes gyvenam gerai, sunaitelis eina i paruosiamaja Patinka jam labai
cia jau seniai niekas neuzsuka
Dėja, yra kiti prioritetai
o SM pokalbių temos- laiko griaužikai
Mažei pusė metų- atrodo, kad tik dabar kažkiek įsivažiavau į kažkokį nusistovėjusį ritmą ir dienotvarkę Bet vis dar sunkoka suderinti viską kartu. Mama viena, o norinčių- 5 asm Be to, mama ir sau turi skirti laiko ir užsiimti mėgstama veikla
o SM pokalbių temos- laiko griaužikai
Mažei pusė metų- atrodo, kad tik dabar kažkiek įsivažiavau į kažkokį nusistovėjusį ritmą ir dienotvarkę Bet vis dar sunkoka suderinti viską kartu. Mama viena, o norinčių- 5 asm Be to, mama ir sau turi skirti laiko ir užsiimti mėgstama veikla
Turbūt daugiau naujienų viena apie kitą facebook'e randam
sveikutes
tikrai matomes fb daugiau
tikrai matomes fb daugiau