Įkraunama...
Įkraunama...

*1981-aisiais gimusios*

pas mus kaip įprasta- daug jaudulio mamoms, vaikams nauji įspūdžiai biggrin.gif
oras šventės nesugadino ax.gif
Atsakyti
aleksiuke būsi Marijampolėj spalio 5 d.?
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 09 25, 16:30)
aleksiuke būsi Marijampolėj spalio 5 d.?

būsiu bigsmile.gif - paskutinė mugė šiemet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 09 25, 18:59)
būsiu bigsmile.gif - paskutinė mugė šiemet ax.gif

Ateisiu pirkti to gėrio, kur prijuostė su rankovėm rolleyes.gif mano damutė labai savarankiška ir labai nori pati valgyt, o aš visai nenoriu tris kartus per dieną drabužių keist doh.gif

O tu kaip, nemaitini? Ar Monikutę su savim vežiojiesi?
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 09 25, 20:06)
Ateisiu pirkti to gėrio, kur prijuostė su rankovėm  rolleyes.gif  mano damutė labai savarankiška ir labai nori pati valgyt, o aš visai nenoriu tris kartus per dieną drabužių keist  doh.gif

O tu kaip, nemaitini? Ar Monikutę su savim vežiojiesi?

tai reikės spec pasiūti rankoves, nes prijuostės pas mane kaip tikros prijuostės, tik pamažintas variantas biggrin.gif

Moniką maitinau. Palikdavau nutrauktą pieną, su savim vėžiojausi aparatą. Dabar jau pieno fabrikas uždarytas.
Atsakyti
Brrr.... šalta unsure.gif
reikia keliaut daržą susitvarkyt doh.gif
QUOTE(aleksiuke @ 2013 09 26, 06:31)
tai reikės spec pasiūti rankoves, nes prijuostės pas mane kaip tikros prijuostės, tik pamažintas variantas biggrin.gif

pieno fabrikas uždarytas.

Būsim labai dėkingos už rankoves 4u.gif Man atrodė, kad su rankovytėm blush2.gif

Mes niekaip neuždarom rolleyes.gif jau lyg ir sumažėja poreikis, tai vėl užplaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 09 26, 12:12)
Mes niekaip neuždarom  rolleyes.gif jau lyg ir sumažėja poreikis, tai vėl užplaukia  doh.gif

pas mane poreikis buvo ir yra, bet pasiūla sumažėjo smile.gif Nieko nepadarysi. Negi laikysi vaiką alkaną vien dėl to, kad pasibaigė pienas papuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Oi kaip senai bebuvau SM, galvojau, kad busit prisnekejusios, reiks daug skaityt bigsmile.gif o pasirodo ne unsure.gif Kur dingusios visos?

Mes gyvenam gerai, sunaitelis eina i paruosiamaja smile.gif Patinka jam labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
cia jau seniai niekas neuzsuka g.gif
Atsakyti
Dėja, yra kiti prioritetai unsure.gif
o SM pokalbių temos- laiko griaužikai biggrin.gif

Mažei pusė metų- atrodo, kad tik dabar kažkiek įsivažiavau į kažkokį nusistovėjusį ritmą ir dienotvarkę unsure.gif Bet vis dar sunkoka suderinti viską kartu. Mama viena, o norinčių- 5 asm biggrin.gif Be to, mama ir sau turi skirti laiko ir užsiimti mėgstama veikla wub.gif
Atsakyti
Turbūt daugiau naujienų viena apie kitą facebook'e randam wink.gif
Atsakyti
sveikutes
tikrai matomes fb daugiau bigsmile.gif
Atsakyti