Sandrasa, puiki suknele ir gele tinka bent mano akim
sandrasa, nuostabi suknelė, gėlė tikrai tinka ir pagyvina suknelę.
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 11, 19:16)
Kojinytės
as labai atsiprasau uz durna klausima, o cia rankom megzta
nu tiesiog beprotiskai fantastiskos kojines
IngridaGal, nu jau kojinės. tai
Mačiau ir kepurę, ir pirštines panašiu raštu megztas, taigi sėėėėkmės
sandrasa, suknelė . Tikrai ta gėlė nemaišo
Mačiau ir kepurę, ir pirštines panašiu raštu megztas, taigi sėėėėkmės
sandrasa, suknelė . Tikrai ta gėlė nemaišo
Na ir užderėjo savaitgalį grožių
villyte,Lace,IngridaGal,sandrasa,
Žiauriai viskas gražu ir tvarkinga. Žaviuosi
villyte,Lace,IngridaGal,sandrasa,
Žiauriai viskas gražu ir tvarkinga. Žaviuosi
IngridaGal, nu jau kojinės
IngridaGal, kojinės Pagal gatavą receptą mezgei ar gal pačios interpretacija?
IngridaGal-kojinytės be žodžių...nerealiai gražios-jau darbo darbelio ten įdėta...
sandrasa-kvietko neimk viskas ten labai gražu ir dera...
sandrasa-kvietko neimk viskas ten labai gražu ir dera...
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 11 11, 18:04)
La Perla, kokius siuliukus naudojai ir kokios firmos?
Laba, siulai Merino soft ir kid mohair. merino softo svarkeliui pusilgemis rankovemis prireike apie 14 kamuoliuku ir vieno kamuoliuko mocherio.
P.S. jau siandien apsirengusi pabaigtu svarkiuku, jei kolege nufotografuos - veliau pabandysiu ikelti foto. o silumele
Dar kartą AČIŪ VISOMS merginoms už gražius žodžius . Megzdama savo suknelę (ex sarafaną) tikrai nesitikėjau, kad ji sulauks tokio dėmesio, o ir man bus toks mielas rūbas.
Lace gėriuosi ir jūsų darbais. Juose taip viskas kruopščiai atlikta, kad tiesiog tobula
sandrasa suknelė labi daili ir kvietkas , bent jau mano akimis žiūrint tikrai tinka
IngridaGal kojinės fantastiškos , kad net ir aš , nemėgstanti megzti kojinių , užsinorėjau sau tokių
giedriause mezgu dažniausiai su 80 cm, bet kai noriu mezginį pasimatuoti, tai permezgu ant ilgesnių. Virbalų su valu turiu daug ir įvairių ilgių, net 200 cm.
bastinga kaip visad
Lace gėriuosi ir jūsų darbais. Juose taip viskas kruopščiai atlikta, kad tiesiog tobula
sandrasa suknelė labi daili ir kvietkas , bent jau mano akimis žiūrint tikrai tinka
IngridaGal kojinės fantastiškos , kad net ir aš , nemėgstanti megzti kojinių , užsinorėjau sau tokių
giedriause mezgu dažniausiai su 80 cm, bet kai noriu mezginį pasimatuoti, tai permezgu ant ilgesnių. Virbalų su valu turiu daug ir įvairių ilgių, net 200 cm.
bastinga kaip visad