Gelita nuostabi suknelė
Rodau dar vienas riesinytes mazai mergytei (jos per pirsta, tik manekenes neturejau)
Gelita, Knifolija labai grazios sukneles!!! Ir villyte, kaip visada jusu riesines nepakartojamos!!!
QUOTE(La Perla @ 2012 11 07, 11:00)
kad mano pasisakymas nebutu visai ne i tema, pasirodysiu dar niekur nerodyta savo kurybos rezultata.
SVARKELIS - KAILINUKAI. Truksta rankoviu, bet siulu dar laukiu kol atves tad mezgimo eigoj panesiojau kaip "manto", dabar nesioju kaip liemene. Spalva - juoda, bet kad geriau matytusi "rastas" kai kurias foto pasviesinau. Trap eiliu tarpuose imaisytas kid mocherio siulas kad sudarytu "kailiuko" ispudi.
Kai baigsiu - nesiosiu kaip svarkeli ziema ir kaip virsutini drabuzi pavasari, rudeni.
Megstamiausias mano derinys prie sio rubo: ilgaauliai aukstakulniai virs kelieniu, tiesus neilgas sijonukas ir "kol kas liemene"
SVARKELIS - KAILINUKAI. Truksta rankoviu, bet siulu dar laukiu kol atves tad mezgimo eigoj panesiojau kaip "manto", dabar nesioju kaip liemene. Spalva - juoda, bet kad geriau matytusi "rastas" kai kurias foto pasviesinau. Trap eiliu tarpuose imaisytas kid mocherio siulas kad sudarytu "kailiuko" ispudi.
Kai baigsiu - nesiosiu kaip svarkeli ziema ir kaip virsutini drabuzi pavasari, rudeni.
Megstamiausias mano derinys prie sio rubo: ilgaauliai aukstakulniai virs kelieniu, tiesus neilgas sijonukas ir "kol kas liemene"
La Perla, kokius siuliukus naudojai ir kokios firmos?
Gelita, labai dailiai mezgat Aš pati krapštukė perfekcionistė, tai ir svetimuose mezginiuose visada atkreipiu dėmesį į atlikimo preciziškumą. Jūsiškiai mezginiai nepriekaištingai atlikti Pagarba
Išbandžiau vieną ravelrinį receptą
Kepurę mezgiau sau (teko adaptuoti aprašymą, nes ten tik vaikiški dydžiai), bet mažei taip patiko, kad tik su ja sutiko pas močiutę važiuoti
Išbandžiau vieną ravelrinį receptą
Kepurę mezgiau sau (teko adaptuoti aprašymą, nes ten tik vaikiški dydžiai), bet mažei taip patiko, kad tik su ja sutiko pas močiutę važiuoti
Lace, nesistebiu kodėl mažoji taip norėjo pasipuošti, kepurytė labai graži
Kojinytės
Kojinytės
IngridaGal turbut metus mezgciau be proto grazios
Lace, labai jauki kepuryte!
IngridaGal, netekau zado kaip grazu!
Papildyta:
IngridaGal, gal galima schemute ar kokia nuoroda i si grozi!!!???
IngridaGal, netekau zado kaip grazu!
Papildyta:
IngridaGal, gal galima schemute ar kokia nuoroda i si grozi!!!???
Kepuryte labai grazi, o jau kojines kokiosss ... Nu sakes, meno kurinys
Kiek grožybių...
Gelitos suknė labai daili
IngridaGal, kojinytės super
Lace, Jūsų darbai visi be galo kruopštūs, dailūs, skoningi, išskirtiniai
Parodysiu ir aš savo suknę...
Siūlai - Mondial Merino Extra
Tik tą kvietką nežinau, turbūt nuimsiu
Gelitos suknė labai daili
IngridaGal, kojinytės super
Lace, Jūsų darbai visi be galo kruopštūs, dailūs, skoningi, išskirtiniai
Parodysiu ir aš savo suknę...
Siūlai - Mondial Merino Extra
Tik tą kvietką nežinau, turbūt nuimsiu
Sandrasa, super. palik ir tą kvietką. Labai gražu....ir aš noriu tokios. O ji čia siūta per šonus?
QUOTE(astisius @ 2012 11 11, 21:33)
Sandrasa, super. palik ir tą kvietką. Labai gražu....ir aš noriu tokios. O ji čia siūta per šonus?
Ačiū . Siūta šita