villyte, riešinės nuostabios
Viksė graži skara
mergaitėms, pastebėjusioms mano sijoną ir sarafaną
Gelita, labai graži suknelė
Laimuže, labai dailu
Laimuže, labai dailu
QUOTE(Mil@na @ 2012 09 29, 10:57)
text,
kodėl jūs cituojat su nuotraukomis????? Ištisos paklodės gaunasi-juk yra tam tikros taisyklės, kurių reikėtų laikytis....
kodėl jūs cituojat su nuotraukomis????? Ištisos paklodės gaunasi-juk yra tam tikros taisyklės, kurių reikėtų laikytis....
"Būsiu gera", pasitaisysiu...juk taip noris, kad tom "paklodėm" ir turiniu jose dar kartą būtų pasidžiaugta
Atleiskite, to nebebus.... Gyvenimas pralekia kaip greitas žirgas... Reikia kaip galima daugiau džiaugsmo momentų kurti... tuo pačiu "su skanumu" be skrupulų ir pripildytas temas keisti naujomis... tokia mano nuomonė...Kartoti šlykščius paveikslėlius būtų kita...
VISOMS ŽAVINGO SEKMADIENIO:)
text,viskas tvarkoj,klysti zmogiska.Ir tu teisi.
Mano mamos nerti auskarai ir staltiesėlės.
P.S. auskarų laikiklį gaminau aš http://diudas.blogsp...ing-holder.html
P.S. auskarų laikiklį gaminau aš http://diudas.blogsp...ing-holder.html
Labai daug gražių darbelių
Parūpo su pirmuoju savo bandymu ir man pasirodyti
Gal kai kam jau ir pabodusi, bet kaip pirmas blynas-man patikusi:)
Parūpo su pirmuoju savo bandymu ir man pasirodyti
Gal kai kam jau ir pabodusi, bet kaip pirmas blynas-man patikusi:)
Tos riešinės su katinukais labai dailios,aš kaip katinukų mylėtoja norėčiau tokių,o ir katinas mano pilkas bet man ten aukštoji matematika
mayja , net nepagalvotum, kad tai pirmas bandymas
mayja, nuostabi skraistė , tiesiog, mano akimis, ji tobula, nes visiškai atitinka mano skonį
Gelita, diudas ačiū
Nuo pavasario buvo norų eilėj ši skara, džiaugiuosi savimi, kad pavyko įgyvendinti:)
Kitąkart bus nebaisu geresnius siūlus išbandyti:)
Nuo pavasario buvo norų eilėj ši skara, džiaugiuosi savimi, kad pavyko įgyvendinti:)
Kitąkart bus nebaisu geresnius siūlus išbandyti:)
Tos riešinės tai tikrai užburiančios. Fantastiškos Įtariu, kad dabar pasipils tokių pačių bet tikrai labai labai gražu
Komplektukas rudeniui...