ingridagal lb grazus spalvu derinys
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 25, 11:28)
grazu
o kepuryte kiek matau tai be krastelio ar ne, is karto gerom nes kaipir siek tiek raitos ar ne o kaip paskui tada ausytes pritaiset
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 10 25, 11:44)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2012 10 25, 11:47)
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 25, 11:28)
grazu
o kepuryte kiek matau tai be krastelio ar ne, is karto gerom nes kaipir siek tiek raitos ar ne o kaip paskui tada ausytes pritaiset
Mezgiau juostelę, o tada nuo jos pririnkau akis krašteliui ir viršugalviui. Vienspalves vietas mezgiau blogom akim, kraštelis šiek tiek riečiasi, bet jį apnėriau vėžlio žingsniu Ausytes iš akies formuoju trikampiukus.
QUOTE(ginligster @ 2012 10 24, 19:23)
Dziaugsmeli 7*7 koooooooooooooooooooooookie grazus angeliukai as noreciau rastelio jeigu galima
QUOTE(bastinga @ 2012 10 24, 22:00)
dziaugsmelis7x7-kokios mielos smulkmenos
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 25, 08:40)
o man tai snaigutes Waaaaau
QUOTE(mazge1979 @ 2012 10 25, 08:55)
snaigutės kokios kaip faina darželyje grupei papuošt būtų
dideliausias aciuuuuuuuuuu
QUOTE(norali @ 2012 10 25, 14:30)
seniai rodžiausi iš rudeninių spalvų estiškos vilnos
netgi geriau už originalą o jau spalvos
Dziaugsmelis7X7,nu jau jūsų angeliukai Ir labai ačiū už schemutę Aš jau narpulinu pirmą angeliuką ir bandysiu pagamint savo mažyliui Advento kalendorių
Dideliausias ačiū visoms merginoms už pagyrimus mano megztukui.
Megztukas megztas nuo viršaus ratu. Rašto schemutės neturiu. Tiek modelis , tiek raštas mano improvizacija. Viršaus raštelis megztas tokiu principu:
1 eil - visos geros
2eil - 3 akys sumezgamos kartu (išmezgama geroji + 1užmetimas + 1geroji). Žodžiu iš 3 akių vėl gaunasi 3 geros akys. Taip mezgu visą eilę iki galo
3 eil - visos geros
4 eil - visos išvirkščios
Sekančios kelios eilės vien gerosios, aš mezgiau gerosiomis 3 eiles. Kadangi mezgant ratu mezginys visada yra iš gerosios pusės, tai galima improvizuoti. Kai norėjau, kad mezginys labiau paplatėtų, tai sumegzdavau ne 3, o 2 akis.Tada jau iš 2 akių išmegzdavau 3. Numezgus reikiamą ilgį reglano linijos, akis skirtas rankovei vėriau ant virbalų su valu ir mezgiau pagrindą. Vėliau mezgiau rankoves. Įdedu nuotraukytę dabar mezgamo megztuko, gal aiškiau bus, nes mezgimo principas panašus.
Mezgimo ratu būdas man pats mėgiamiausias - nereikia mezginio siūti. Juk ne viena žinom, kad kartais mezginys dailus, o siūlės visą vaizdą gadina...
Kiek daug gražių darbelių užderėjo... Šaunuolės merginos
Megztukas megztas nuo viršaus ratu. Rašto schemutės neturiu. Tiek modelis , tiek raštas mano improvizacija. Viršaus raštelis megztas tokiu principu:
1 eil - visos geros
2eil - 3 akys sumezgamos kartu (išmezgama geroji + 1užmetimas + 1geroji). Žodžiu iš 3 akių vėl gaunasi 3 geros akys. Taip mezgu visą eilę iki galo
3 eil - visos geros
4 eil - visos išvirkščios
Sekančios kelios eilės vien gerosios, aš mezgiau gerosiomis 3 eiles. Kadangi mezgant ratu mezginys visada yra iš gerosios pusės, tai galima improvizuoti. Kai norėjau, kad mezginys labiau paplatėtų, tai sumegzdavau ne 3, o 2 akis.Tada jau iš 2 akių išmegzdavau 3. Numezgus reikiamą ilgį reglano linijos, akis skirtas rankovei vėriau ant virbalų su valu ir mezgiau pagrindą. Vėliau mezgiau rankoves. Įdedu nuotraukytę dabar mezgamo megztuko, gal aiškiau bus, nes mezgimo principas panašus.
Mezgimo ratu būdas man pats mėgiamiausias - nereikia mezginio siūti. Juk ne viena žinom, kad kartais mezginys dailus, o siūlės visą vaizdą gadina...
Kiek daug gražių darbelių užderėjo... Šaunuolės merginos
Gelita fantastika, dekui uz aprasyma, nors man vis tiek neaisku dar su tov rankovem kaip tik mezgu suknele ratu tai labai laiku cia Jus bandysiu aiskintis
QUOTE(ginligster @ 2012 10 25, 17:44)
Gelita fantastika, dekui uz aprasyma, nors man vis tiek neaisku dar su tov rankovem kaip tik mezgu suknele ratu tai labai laiku cia Jus bandysiu aiskintis
Jei ko nors konkrečiau norėsite paklausti, tai rašykite AŽ
QUOTE(zuzana* @ 2012 10 25, 18:46)
Ka tik pabaigtas rudeninis apsiaustas
[url=http://www.radikal.ru][img]http://s61.radikal.ru/i172/1210/f8/d327f057765f
[url=http://www.radikal.ru][img]http://s61.radikal.ru/i172/1210/f8/d327f057765f
Grooozis o kaip pkrastelis su masina mezgamas, jei ne paslaptis?