Pasirodom su nauja kepuryte
K_margo
QUOTE(diudas @ 2012 10 17, 22:01)
villyte, kaip visada - riešinės nuostabios
O aš nusimezgiau tuniką. Mėlyna spalva nėra iš mano mėgstamiausių, bet šių siūlų spalva visai patiko - tokia lyg džinsinė.
O aš nusimezgiau tuniką. Mėlyna spalva nėra iš mano mėgstamiausių, bet šių siūlų spalva visai patiko - tokia lyg džinsinė.
Diudas, labai grazus Jusu darbeliai. Jus pati kuriate ir mezgate? Jus maciau viename zurnaliuke su savo numegstu megstuku.
Papildyta:
QUOTE(Rotoli @ 2012 10 14, 18:43)
O jau grožiai, grožiai
Pritariu. labai garzu ir elegantiska!
Papildyta:
QUOTE(Gelita @ 2012 10 18, 17:34)
K_margo
aciu, merginos
QUOTE(villyte @ 2012 10 18, 19:22)
aciu, merginos
Villyte, labai noreciau riesiniu shemos... labai... grazu...
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 18, 18:37)
Diudas, labai grazus Jusu darbeliai. Jus pati kuriate ir mezgate? Jus maciau viename zurnaliuke su savo numegstu megstuku.
Labai dėkoju Oi, ne, pati nekuriu, idėjos iš interneto, o mezgu viską pati. Matėte žurnaliuke, nes ten dalyvavau konkurse ir dėl to buvo įdėta nuotrauka.
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 10 18, 19:57)
Villyte, labai noreciau riesiniu shemos... labai... grazu...
Dekui, neturiu elektronines versijos, rasteli pasipaisiau ant popieriaus. Man nepatinka tie masiskai paplite rasciukai, tad ieskau kazkokiu idomesniu, pati prigalvoju, pripiesiu, kad riesines butu isskirtines, idomesnes ir originalesnes...
QUOTE(pati22 @ 2012 10 17, 15:40)
IngridaGal, labai gražūs, skoningi, kruoščiai atlikti darbeliai. Ypač patiko šliaužtukas
Labai dailu Kokie siūliukai margi?
QUOTE(diudas @ 2012 10 18, 20:25)
Labai dėkoju Oi, ne, pati nekuriu, idėjos iš interneto, o mezgu viską pati. Matėte žurnaliuke, nes ten dalyvavau konkurse ir dėl to buvo įdėta nuotrauka.
Tikrai labai grazu ir meniska!!!
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2012 10 18, 20:38)
Dekui, neturiu elektronines versijos, rasteli pasipaisiau ant popieriaus. Man nepatinka tie masiskai paplite rasciukai, tad ieskau kazkokiu idomesniu, pati prigalvoju, pripiesiu, kad riesines butu isskirtines, idomesnes ir originalesnes...
Ah, kaip gaila... Pasiieskosiu... Bet tikrai labai grazu!
Jus cia visos labai dideles meninkes!
As dabar tris darbelius darau ir nei vieno nebaigiu