galadrielee, labai dailus paltukas gavosi
QUOTE(La Perla @ 2012 10 09, 10:00)
kadangi esu primezgusi labai daug ir visko, man labai sunku issirinkti ko noriu pati.... tad vis dazniau ieskau kazko netradicinio... idomesnio.... vienetinio... tai va, pristatau dar viena savo daikta, kuri pavadinau "makalione". Tradiciniam skoniui tikriausiai neitiks, na o as siai dienai esu labai patenkinta savo makalione dar ir todel, kad tikriausiai ir pati jau nepakartociau tokio paties daikciuko
Super, man tokie netradiciniai patinka....laukiam aprašo
QUOTE(galadrielee @ 2012 10 09, 13:17)
Pasigirsiu pirmą kartą Mezgiau vasarą iš dvigubo siūlo, kad būtų kaip paltukas, o ne megztinis. Fotografuota telefonu.
labai fainas ir paltukas ir modeliukas
QUOTE(La Perla @ 2012 10 09, 08:50)
oi ne, mezgasi tai cia paprasciausias staciakampis, va susiuvime jo ir yra visas pontas
supratau
belieka išmokti 'paleistas akis" išmokti
[quote=galadrielee,2012 10 09, 12:17]
Pasigirsiu pirmą kartą Mezgiau vasarą iš dvigubo siūlo, kad būtų kaip paltukas, o ne megztinis. Fotografuota telefonu.
Labai grazu ir miela, net silciau pasidare . La Perla, kaip visada, originalu ir grazu. Zaviuosi jusu skoniu ir aisku, atlikimu
Labai grazu ir miela, net silciau pasidare . La Perla, kaip visada, originalu ir grazu. Zaviuosi jusu skoniu ir aisku, atlikimu
koks baltas paltukas vaikiukui gražus
La Perla, be žodžių kaip visada
La Perla, be žodžių kaip visada
Man irgi tas paltukas baltas liuksiskas,toks svarus darbas,o jau modelis koks grazuolis.
Mielas darbelis.
Labai graži violetinė lemenė Tik ne su šituo žaliu golfu, baisiai nedera spalvos.