QUOTE(redazuka @ 2012 10 03, 18:47)
Ačiū visoms patarėjoms
Man taip pat AZ drėkinantis kompleksas labai skystina kremus .
O kur jūs, mergaitės tuos testukus kremų užterštumui perkat? Kaip rezultatai ?
aš tai privengiu kremų, kur reikia ph matuoti. Pora kartų bandžiau, bet nieko aš iš tų juostelių nesupratau. tai ir nežinau dabar ar juostelės buvo prastos ar gamintoja
Man taip pat AZ drėkinantis kompleksas labai skystina kremus .
O kur jūs, mergaitės tuos testukus kremų užterštumui perkat? Kaip rezultatai ?
aš tai privengiu kremų, kur reikia ph matuoti. Pora kartų bandžiau, bet nieko aš iš tų juostelių nesupratau. tai ir nežinau dabar ar juostelės buvo prastos ar gamintoja
Uzsipirkau kazkada aromantic.co.uk, bet dabar jie neprekiauja jais, nes testai neatitinka ju isitikinimu.. dar cia yra http://www.makingcos...count-p312.html ir dar kazkur..
O rezultatai tai kolkas dziugina Matuoju pusantru metu senumo krema, jis greiciausiai buvo konservuotas su GSE ir tikrai, kad buvo perkaitintas atsiskyrus fazems, be etriniu, visa laika stovejo saldytuve, o paskutines dvi savaites buvo istrauktas ir laikytas kambario temperaturoj. Dabar jau dvi paros kaip stovi testas vonios spintelej ir kolkas tik du taskiukai bakteriju atsirade. Nesu tikra ar gerai sutepliojau viska.. Ir dar mazai laiko praejo, anksti vertint
Ir dar tonikas, kuris yra is hidrolato, glicerininiu ekstraktu, tirpiu vandeniniu priedu, avizu ir migdolu pieno milteliu, zodziu sukreciau viska kas tik tirpsta vandeny ir ka tuo metu turejau. Sitas reikalas 2 men senumo, konservuotas su cosgard. 1 lasas- 5ml. Sitas kolkas svarus Siaip visada labai kruopsciai dezinfekuoju irankius ir indelius. Dar pora dienu palaikysiu, ir bandysiu sviezesnius kremus