QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 11 30, 14:32)
na man rankų kremas 30ml išeina ir už 15lt, bet gi norisi geresnės sudėties..tuomet tikrai be 20-25lt neišsiversi..jau nekalbu apie indelius ir darbą
be to, ne visi vyrai vertina rankų darbo kremus..maniškis niekaip nesupranta, kodėl aš leidžiu laiką, pinigus ir dar nervinuosi gamindama, kai galiu nusipirkti pigiau ir dar nieko nedaryt
ir ką tu jam
be to, ne visi vyrai vertina rankų darbo kremus..maniškis niekaip nesupranta, kodėl aš leidžiu laiką, pinigus ir dar nervinuosi gamindama, kai galiu nusipirkti pigiau ir dar nieko nedaryt
ir ką tu jam
Maniskis is pradziu labai itartinai i mano kremus ziurejo, paskui pats pabande, patiko (tik sake niekam nesakyk kad tavo kremais tepliojuos ), paskui vis prase kad padaryciau tokios teksturos ir kvapo kaip pirktinis, o dabar jau pripratinau prie kintamos sudeties beje jo oda itin jautri, serpetojanti ir stora, ir jam kazkodel ant veido labiausiai tinka mano kuno/ranku kremai su biciu vasku, nuo gero veido kremo su visokiais priedais buna kad ir paraudonuoja.
as tokiems 'dovaniniams' kremams turiu atidirbus paprastesne, bet patikrinta receptura, nededu ekologisku produktu ar kokiu superiniu priedu, ir ea derinu pagal kvapa, o ne poveiki. ranku kremo savikaina be indelio ir darbo £1.5 (apie 6.5Lt ) uz 100 g.
buvau sokiruota, kai pasiskaiciavau plauku prieziuros priemoniu kaina - pridejus geru priedu, gaunasi kaip gero kremo, o naudojasi tai 30 ml per diena