Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 20 tema

Ir aš laukiu knygos; šiaip visada visoms sakau kad KN skaitytų, jų patikimiausi ir išsamiausi aprašymai. Dėl kriptokarijų nenutylėjau nes labai įmanomas variantas, kad žmogus parduotuvėje paprašys kriptokarijų ir nusipirks ne ravensaras, o tas kitas kvapiąsias kriptokarijas. Pardavėja gali tiesiog neatkreipti dėmesio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 11 29, 11:19)
Pardavėja gali tiesiog neatkreipti dėmesio... biggrin.gif

arba nelabai nusimanyti sitoje srityje doh.gif kaip as buvau Kauno KN paklausiau apie kazkuri eterini,pardaveja pasiziurejo i kn internetini puslapi ir sako nera informacijos biggrin.gif ta ir as jei atsakiau kad nera informacijos del to ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 11 29, 00:40)

tik as tiek nezinau apie eterinius kad galeciau ka apie juos patarti blush2.gif laukiu tos knygos  apie eterinius kur KN zada isleisti greitu laiku

Ir as tos knygos laukiu smile.gif Kaledoms uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2012 11 29, 17:54)
Ir as tos knygos laukiu smile.gif  Kaledoms uzsisakiau smile.gif

aha Rimute bendra uzsakyma darysim atsius nemokamai,nebent bus Kauno pardei g.gif
Atsakyti
Merginos gal turite po ranka šampūno receptų. Kieto šampūno receptą radau ir AZ ir jūsų bloguose, skysto šampūno receptų yra AZ, o vat kaip supratau darėte ir kitokių, kelias temas atgal buvo giriamas asta pasta prakasta
šampūnas, nu bet niekaip recepto tikslaus neradau, ir šioje temoje kažkas darė su BTMS emulsikliu, bet recepto irgi nebuvo. Pasidalinkite , prašau 4u.gif
Noriu pasidaryti kelių rūšių ir žiūrėti kuris tiks.
Su balzamais jau seniai draugauju, o šampūnų dar nebandžiau, bet jaučiu kad pribrendau.
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2012 11 29, 18:41)
Merginos gal turite po ranka šampūno  receptų. Kieto šampūno receptą radau ir AZ ir jūsų bloguose, skysto šampūno receptų yra AZ, o vat kaip supratau darėte ir kitokių, kelias temas atgal buvo giriamas asta pasta prakasta
šampūnas, nu bet niekaip recepto tikslaus neradau, ir šioje temoje kažkas darė su BTMS emulsikliu, bet recepto irgi nebuvo. Pasidalinkite , prašau  4u.gif
Noriu  pasidaryti kelių rūšių ir žiūrėti kuris tiks.
Su balzamais jau seniai draugauju, o šampūnų dar nebandžiau, bet jaučiu kad pribrendau.

buvai ir as ikelus ir asta buvo ikelus bet, siek tiek jau kitoki
as likau prie to pirmo varianto, aisku kiekviena karta tokio pacio nedarau keiciu tai aliejus tai hidrolata ,priedus,eterinius
labai nemegstu uzsirasineti kaip gaminu,po kurio laiko pasimirsta kokius eterinius dejau, kad kvapa atgaminčiau doh.gif
pagal asta sampunas 4u.gif
12 g Coco sulfate
12 g sci
4 ml yangu aliejus
2 ml avokado al.
2 ml lazdyno r. al.
0,9 g BMTS
25 ml dilgėlių nuoviras
5 ml rozmarinų hidro
5 ml glycerin vegetal
18 l lactic acid
9 l B5
3 l ryžių proteinai
6 l vit. E
10 l bact pur
4 l rozmarinų ea
10 l pelargonijos ea
5 l cosgard

pagal si recepta jis man gaunasi na kaip kremas ,mano plaukai ilgi per du kartus plaunu tai nepilno saukstelio 5ml uztenka vienam plovimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 29 lapkričio 2012 - 18:57
QUOTE(zydrem @ 2012 11 29, 19:53)

Ačiū 4u.gif Kaip tik šitą ir mačiau šitoj temoj tik praleidau pilną receptą . Būtinai badysiu. O iš patirties kurio tipo šapmūnai labiausiai tiko ir patiko : kieti, skysti ar kombinuoti?
Atsakyti
as skysto nesu darius nors turiu viska kad ji galeciau pasidaryti g.gif kazkada skaiciau kad jis gal brangiausiai gaunasi g.gif
is pradziu labai kietas tiko patiko ,paskui gal pradejo daugiau galvos oda niezeti g.gif o gal per daug visokiu priedu pridedavau is to noro kad geriau biggrin.gif nezinau
perejau prie astos recepto, bet kaip kada ir su kietu išsiplaunu,mano plaukai na kaip cia pasakius ,arklio uodega, doh.gif kaip nori taip krenta ,be sancu kazka jiems padaryti,na bet auga ,blizga esu patenkinta
Atsakyti
Sveikos brangiosios,

as su tokiu prasymu! As bandziau pati sedeti ir mokytis, kaip daryti kosmetika, bet per darbus laiko truksta

Tai va, prasymas butu toks! Dirbu vyriskams kolektyve ir sugalvojau jiems padaryti dovana naturalios kosmetikos

Ieskau merginos, kuri uzsiima tuo

Laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
Nodo as irgi darausi pagal ta astos recepta. Na rpoporcijos tokios, o priedus, eterinius pagal save dedu. Tai ir vyrui sitas sampunas patinka. mirksiukas.gif Tik va kaip nesenai rasiau buvo taip, kad pritrukau btms ir pridejau kondicionuojancio emulsiklio, tai dar labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Supratau , mergaitės, išbandysiu visus variantus, būtinai parašysiu savo įspūdžius. Jaučiu kad geriausias variantas - naudoti visokiais būdais padarytą šampūną "pakaitom" biggrin.gif Kaip gerai kai yra kur pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 11 29, 20:41)
Dirbu vyriskams kolektyve ir sugalvojau jiems padaryti dovana naturalios kosmetikos

as jei jau noreciau vyriskam kolektyvui dovaneles tai bilieta i stripriza nupirkciau biggrin.gif

o jei rimtai tai kaip pati jus isivaizduojat ta dovana g.gif muila ,krema koki???

as gaminu pora geru metu ,bet iki siol neikalbinu savo vyra kad kazka naudotu doh.gif nei jam ranku kremo reikia nei veido ,putos turi butinai putoti ,o kremas po skutinosi "deginti" kaip kad pats isireiske doh.gif sampunas pats geriausias is reklamos doh.gif pora valandu vonioj smirsa paskui man doh.gif negaliu kaip erzina tie sintetiniai kvapai

Atsakyti