QUOTE(g_u_c_c_i @ 2012 11 19, 18:45)
Dar turiu klausimeli, kadangi neturiu nei vieno ingridiento savo busimam kremukui, tai planuoju uzsisakyti is AZ. Jus tikriausiai daznai tai darote, as kadangi naujoke ir dar nesuprantu visiskai prancuziskai (tik su nuostabia google pagalba:) norejau paklausti, ar yra kazkas sakykim ko neverta butu ten uzsisakyti, ar ka butu labai verta? Per kiek laiko atkeliauja uzsakymas ir ar turi buti kazkokia minimali suma? ar nera blogai uzsisakineti eterinius aliejus, ju neuoscius? Pasimeciau ju hidrolatu skyriuje, nerandu nei vieno sau tinkancio, na nabent koks levandu.
Pradzioje uztektu issirinkti kokius 2-3 aliejus pabandymui pagal savo odos tipa ir bukle. Veliau atsirinksite, kas labiausiai tinka, nes buna kad pagal aprasyma turetu tikti, o netiko nepatiko. Toliau issirenkate 1-2 emulsiklius, jei is AZ tai Olivem1000 ir Nr2 (Nr2 su biciu vasku labai tinka ir rankoms ir kunui). Cia kaip pvz. Tiesiog su siais emulsikliais gana paprasta dirbti. Dar galite pasirinkti hidrolata, koki levandu imciau. Gaminant praskiesciau vandeniu. Del EA - jei yra galimybe, eikite i Kvapu namus . Dar AZ galite paimti d-pantenoli, alantoina, drekinanti kompleksa, vitamina E - pirmam kartui pakaktu. Na zinoma, daug priklauso nuo finansiniu galimybiu. Jei norite kad siuntimas is AZ butu nemokamas, prekiu reikia uzsakyti virs 59 euru. Bet galite koperuotis su kitom merginom, jei nenorite daryti didelio uzsakymo. Na o kas liecia konservanta, tai irgi paimciau AZ (goscard)
Papildyta:
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 11 19, 19:46)
Man tai su vokiečių daugiau nei nelabai kas... Na, anglų kalba informacijos tikrai daug.
Pagaminau kremuką! Ir aprašiau, labai smulkiai, va čia
Eterinius tokius ir naudojau (oi, einu pataisyt. neparašiau lašų ir kokie EA...), levandos ir kvapiųjų mandarinų. Apelsinai iš tos pat operos, labai universalūs.
Tik emulsiklį ėmiau Olivem1000. Man jis toks labai universalus, sukalbamas...
Dar neskaitykit, pataisysiu tuoj...
Pagaminau kremuką! Ir aprašiau, labai smulkiai, va čia
Eterinius tokius ir naudojau (oi, einu pataisyt. neparašiau lašų ir kokie EA...), levandos ir kvapiųjų mandarinų. Apelsinai iš tos pat operos, labai universalūs.
Tik emulsiklį ėmiau Olivem1000. Man jis toks labai universalus, sukalbamas...
Dar neskaitykit, pataisysiu tuoj...