Laba diena visoms raganaitems Siuo metu esu tiesiog uzsidegusi naminiu kremu gamyba. Bet kol kas tik mintyse... Net naktimis negaliu ramiai miegoti, vis sapnuoju, kad koki krema sau makaluoju. Siai dienai visi mano pasiekimai- lupu balsamai ir alieju misinys rankoms. Dabar po truputi delioju uzsakyma ir tada pereisiu prie veido kremo gamybos. Tik labai noriu jusu patarimo ar per daug nenusigrybausiu su tokia kremo sudetimi:
po 6 ml makadamiju, abrikosu kauliuku ir lazdyno riesutu aliejaus, 25 ml arbatmedzio hidrolato, 4,5 g emulsinio vasko, po 4 lasus arbatmedzio ir ylang ylang EA, 4 las. vit.E ir kokie 6 las. GSE.
Mano oda normali, gal kiek nezymiai i sausuma linkusi ir karts nuo karto koks spuogas ar du islenda.
Tikiuosi labai nesupyksite kad su tokiom smulkmenom lendu, nes cia pas jus paskaicius tai aukstasis pilotazas.
QUOTE(medlina @ 2012 11 03, 14:14)
Tikiuosi labai nesupyksite kad su tokiom smulkmenom lendu, nes cia pas jus paskaicius tai aukstasis pilotazas.
sveika prisijungus
bandykit pradžiai is mažesniu kiekiu gal
kaip pavyzdį stai alioniuko receptas http://naturaltouch....o_odai/1-1-0-95
imkit aqlieju po 1,5ml, hidrolato ir emulsiklio kaip recepte ir bandykit priedai -jei neturit be ju darykit, uzteks eteriniu ir taip pagal si recepta nemazai gaunasi
aisku galima nelabai vykusi krema greitai kunui sutepti
ai tai gi del to aukštojo pilotažo prajuokinot
Nebandzius dar daryt kremuku gal taip atrodo. Tikrai nera viskas taip sudetinga
ziurekit koki emulsikli naudojat ir koki procenta emulsiklio, riebalu fazes ir vandenines fazes rekomenduoja su tuo emulsikliu pardavejas.
As savo veido kremkuose naudoju iki 30% alieju. Pas jus paziurejau gausis apie 40% gal bus riebokas Bet pabandykit gal Jums kaip tik patinka riebesni kremukai.
As savo pirmaji isvis dariau is vieno aliejaus, sviestmedzio, vasko ir vandens. Tiesa ne veidui jis buvo. Tik bandymui. Bet rankom tiko
Ir pamenu kai paskaiciau cia merginu postus irgi pagalvojau, kad ohoho kiek visko deda. O dabar pacios kremuko sudetiniu daliu sarasas nemazas
Zydrem kai radau sita tema pamenu lygiai ta pati ( del aukstojo pilotazo)pagalvojau
Va tikrai nebloga minti medlinai davet pasinaudot jau isbandytu receptuku, kad pirma kart butu ramiau
ziurekit koki emulsikli naudojat ir koki procenta emulsiklio, riebalu fazes ir vandenines fazes rekomenduoja su tuo emulsikliu pardavejas.
As savo veido kremkuose naudoju iki 30% alieju. Pas jus paziurejau gausis apie 40% gal bus riebokas Bet pabandykit gal Jums kaip tik patinka riebesni kremukai.
As savo pirmaji isvis dariau is vieno aliejaus, sviestmedzio, vasko ir vandens. Tiesa ne veidui jis buvo. Tik bandymui. Bet rankom tiko
Ir pamenu kai paskaiciau cia merginu postus irgi pagalvojau, kad ohoho kiek visko deda. O dabar pacios kremuko sudetiniu daliu sarasas nemazas
Zydrem kai radau sita tema pamenu lygiai ta pati ( del aukstojo pilotazo)pagalvojau
Va tikrai nebloga minti medlinai davet pasinaudot jau isbandytu receptuku, kad pirma kart butu ramiau
Aha, jei neaišku - yra Alioniuko receptų, arba koks nesudėtingas iš AZ, kad esmė šiek tiek paaiškėtų. Man tame recepte emulsiklio labai daug atrodo, jei kremo 50 g - tai net 9 procentai. Visada reikėtų procentus pasiskaičiuoti, tada mažiau nugrybausi. Būna, galima naudot kartais ir virš 10 proc. emulsiklio, bet paprastai apie 6 gana, kai kurių dar mažiau. Kaip ir Goccia minėjo, yra kiekvienam emulsikliui "darbiniai" procentai vandeninei daliai, aliejams, juos galima šiek tiek kaitalioti, bet iš rėmų toli nenuklystant, tada bus gerai Būtinai pasižiūrėkit ką rašo pardavėjas, o jei nerašo - koks emulsiklis pagal INCI, tada kur nors kitur informacijos rasit.
Nu gis tikrai, gal kad lapkričio pradžia, raganos parskrenda
Nu gis tikrai, gal kad lapkričio pradžia, raganos parskrenda
QUOTE(goccia @ 2012 11 03, 15:39)
oi kaip as pradejau sita tema sekti tai cia tokios diskusijos kildavo jei koki "kvailesni" klausimuka kas parasydavo metus laiko jauciu nieko neklausiau kad neisvadintu neismanele
dabar temoj tikrai labai daug patareju taip ir toliau raganaites o as einu kepti raganos pirstu http://www_neringa-b...pirsteliai.html
Atknisau užrašuose, kur skaičiau apie niacinamidą. Produkto pH jam tinkamiausias nuo 5 iki 7, žemesniame kyla odos sudirginimo rizika apie vit B3 ir pH
Dėdavau ir aš visaip, bet gyveni žmogus ir mokaisi. Labai geras priedas B3, bet turi savo reikalavimus.
Piršteliai Šiurpus grožis
Dėdavau ir aš visaip, bet gyveni žmogus ir mokaisi. Labai geras priedas B3, bet turi savo reikalavimus.
Piršteliai Šiurpus grožis
As irgi labai dekinga merginoms kurios pataria. Kitasyk net nebereikia klaust tik viska spet pasizymet uzrasuose kai kiti klausia
O sup rocentais man pradzioj irgi atrode baisiau, kad nenusigrybaut, vis noredavosi kazkieno isbandyto recepto. Dabar jau pasiskaiciuoju pati
Zydrem vaikai nebijos valgyt pirsteliu
O sup rocentais man pradzioj irgi atrode baisiau, kad nenusigrybaut, vis noredavosi kazkieno isbandyto recepto. Dabar jau pasiskaiciuoju pati
Zydrem vaikai nebijos valgyt pirsteliu
QUOTE(zydrem @ 2012 11 02, 20:33)
aliejus perku is cia http://www.akomaskin...organi_ki___a_z
o visus kitus priedus is cia http://www.aroma-zon...accueil_fra.asp
kaip dabar ir Kaune yra kvapunamai tai jei kur pro sali ir ten uzleksiu karta buvau tai kaip pradėjau uostyti visus tuos kvapus net pamiršau ko ir reikėjo
o visus kitus priedus is cia http://www.aroma-zon...accueil_fra.asp
kaip dabar ir Kaune yra kvapunamai tai jei kur pro sali ir ten uzleksiu karta buvau tai kaip pradėjau uostyti visus tuos kvapus net pamiršau ko ir reikėjo
aciu uz atviravima
As esu kazkada pries kokius metus prikus Ellmuile dekoratyviniu muiliuku gamybai. Muiliukams viskas tiko, kremam is ten neperku. Zinau is kur jie veza prekes. Pas save puslapy neraso, o ten is kur veza puikiai parasyta, kad rafinuoti aliejai. Tik pora yra nerafinuotu. Bent jau tada taip buvo, nemanau kad kas pasikeite. Nors ne pasikeite, kai ka dabar perparduoda is AZ. Taip kad kazin ar verta ten kremams pirkt geriau jau tiesiai is AZ
QUOTE(rakali @ 2012 11 02, 17:07)
laba visoms, norejau isgirsti nuomone apie http://ellmuilas.lt parduodama produkcija? Ar perkate is sios parduotuves?
Kiek maciau, uosciau ju produkcijos, tai skiriasi nuo Aromanatural, AZ, o tuo labiau nuo Kvapu namu. Is ellmuilas pirkciau tik muilui, bet ne kosmetikos gamybai.
QUOTE(gtn @ 2012 11 04, 10:48)
Kiek maciau, uosciau ju produkcijos, tai skiriasi nuo Aromanatural, AZ, o tuo labiau nuo Kvapu namu. Is ellmuilas pirkciau tik muilui, bet ne kosmetikos gamybai.