QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 10 26, 07:25)
Aš neseniai ginčijausi su viena mergaitė dėl rūščių - ji negalėjo patikėti, kad aš savo priemonėse net 0,5 proc negaliu jų naudoti.
Man iš karto sausais plėmais veidą, tos vietos parausta, niežti. O vat kitos ir 5 proc nejaučia
Man iš karto sausais plėmais veidą, tos vietos parausta, niežti. O vat kitos ir 5 proc nejaučia
O jūs gal turite sausėti linkusią odą? Ar tai tik odos jautrumas rūgštims?
Man kažkada senai rekomendavo panaudoti parduotuvių kremus, kurie pilinguoja. Matyt kosmetologė matė, kad pas mane gan stora, mišri, porėta oda. Dabar naudoju savos gamybos, džiugu, kai galiu keisti pagal reikalingumą rūgšties kiekį.
Papildyta:
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 10 25, 22:57)
Manau, kad nieko baisaus - tiesiog nešvarumai (odos riebalai + aplinkos dulkės), tiesiog oda linkusi sugerti Gal kur darbe ar kitoj tavo aplinkoj yra kokių specifinių dulkių (net ir nuo popieriaus, knygų mikrodulkių būna)
Dėkui, kad nuraminote Aš irgi linkusi manyti, kad tai tiesiog aplinkos teršalai. Šiuo metu labai draugauju su knygomis ir kt. popieriais. Gal ir tai kiek prisideda.
Dėl šios problemos ir nutariau pradėti naudoti pilinguojantį kremą su rūgštimis.