Oj kiek visko daug prisnekejot
Nu ka as galiu pasakyt, kategoriskumo tam straipsnyje gal ir daug, perspejimu dar daugiau ir jie tikrai teisingi! Ne viskas visiems tinka, deja. O pavyzdzius patvirtinancius daktares zodzius turiu netgi du. Kazkada seniau mano aprasyta drauges situacija, kai veidui netiko niekas is naturaliu gaminiu. O antras pavyzdys mano mazyle dukryte. Dermatitas-egzema ant kojyciu. Jei vyresnelei sita reikala pazabojom, tai mazajai niekaip, jei tik pabandau patept kazkuom savos gamybos iskarto oda rausta ir situacija astreja. Antra para siandien bus kaip tepu tepalu gamintu vaistinej ir akyse zaisdeles traukiasi. Vyras klausia ar neapmaudu, sakau ne- as ne vaistus gaminu. Nereikia suabsoliutinti ir gyventi su protu. O mazylei gal kada ir pataikysiu pagaminti tinkama gamini, tik bandyti ar tinka reikes sulaukti geresnio laiko.
Kas liecia nuosava skura, savas priemones naudoju du metus ir oda kuo toliau tuo labiau grazeja. Kaip ir alioniukui tikrai toli grazu ne viskas tiko, dar labiau ne viskas patiko, priekabumo tikrai man netruksta bet galiausiai tai tik dar geresniam rezultatui!
Savos gamybos ranku kremais ne vienas rankas sugydziau (nors gaminu ne vaistus
) Ne vienas zmogus atsisake sintetines kosmetikos, ir apskritai sintetikos namuose, nes pajute kas yra naturalu tiesiog pradejo netoleruoti sintetiniu valikliu skalbikliu ir minkstikliu. Ir manau visu musu patirtis yra ta pati, mane ji labai dziugina
Nesvarbu, kad yra ir tokiu, kurie isgirde nori pasukioti pirsta ties smilkiniu
Agne/Ramute mano mama antra paka baigia tu muilo riesutu sudorot (as pritingiu su jais zaist) skalbt jei nelabai sumurzintus rubus skalbia be problemu, bet va jei kas tepaluota ar pan. tai be sansu. Einamiems paprastiems skalbimams tinka puikiai, tik kiek pamenu viena zalia spalva nuo ranksluoscio stipriai nuplove ir sudaze viska kas buvo kartu sumesta-atsargiai