Įkraunama...
Įkraunama...

auskaras vyrų dešinėje ausyje

Apklausa: ar tikrai i desine ausi auskara veriasi tik homoseksualai? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš geriau patylėsiu. Na ir temą susikuriat.
Jei čia humoras kažkoks - tiek to.
Pirmą kartą gyvenime aš pamačiusi apklausą - nebalsuoju doh.gif
Čia tėma lygi su tėma apie ''apsisauogojimą nuo neštumo dušo srove'' doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bombonke @ 2008 04 03, 22:01)
koks dar gejus?!!!  lotuliukas.gif cia ka - turetu but zenkliukas, kaip karvytem i ausis numeriukams, tai gejams - auskariukas i desine ausi (cia biski nesamoninga palyginima suskeliau smile.gif)...nesamone...papuosalas ir tiek...i kuria ausi nori, i ta veria...jei stilius tinka, tai nieko, kostiumuotam veresniam vyru tai kazin ar ziuris..

Neisivaizduoju, kaip galima kitaip galvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 03 balandžio 2008 - 23:30
Iš tiesų nusišypsojau. biggrin.gif Jei vyras su auskaru, tai jau išskirtinis JŲ bruožas? Nesąmonė. cool.gif
Man tai labai stilinga! MB prieš ketverius metus įsivėrė auskarą į kairiąją ausį. Stilingas nedidelis žiedelis, vėliau auksinis "taškiukas", dabar jau vis didėjanti kolekcija, bet vis iš aukso, ar sidabro. Kai ausis neišdarkoma įvairiais "blynais", mano nuomone tai yra papuošalas, kuris tikrai traukia akį. mirksiukas.gif Nors beje, ne kiekvienam ir tinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 04 04, 09:45)
Iš tiesų nusišypsojau. biggrin.gif  Jei vyras su auskaru, tai jau išskirtinis JŲ bruožas? Nesąmonė. cool.gif
  Man tai labai stilinga! MB prieš ketverius metus įsivėrė auskarą į kairiąją ausį. Stilingas nedidelis žiedelis, vėliau auksinis "taškiukas", dabar jau vis didėjanti kolekcija, bet vis iš aukso, ar sidabro. Kai ausis neišdarkoma įvairiais "blynais",  mano nuomone tai yra papuošalas, kuris tikrai traukia akį. mirksiukas.gif Nors beje, ne kiekvienam ir tinka. ax.gif

beje, blynai tuneliai ir t.t. tai man patinka biggrin.gif va dabar pagalvojau, kad kai buna bernai su dideliais juodais rutuliukais ausyse, tokiais ploksciais tai visai faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 04, 09:50)
beje, blynai tuneliai ir t.t. tai man patinka  biggrin.gif  va dabar pagalvojau, kad kai buna bernai su dideliais juodais rutuliukais ausyse, tokiais ploksciais tai visai faina  biggrin.gif

GūGa, iš tiesų tai skonio reikalas. O skonis ir su amžiuje keičiasi. mirksiukas.gif Aš jau į jaunus bernus nebesižvalgau, todėl ir jų "blynus" ausyse pastebiu tik retkarčiais. Jiems gražu, man netrukdo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip juokas juokais, bet kazkada sklido kalbos, kad jei auskaras pas vyra desneje ausyje, tai jis gejus. lotuliukas.gif Bet siaip, realiai pagalvojus, tai totali nesamone... Kiek esu sutikusi bei bendravusi su sios orentacijos zmonemis, tai jie arba is vis neturi auskaru, arba turi abejose ausyse. rolleyes.gif Na, zinoma, cia nuo daug ko priklauso, bet jie auskarus nesioja tikrai ne del to, kad cia butu zenklas, kuris skanduotu : va, as gejus. lotuliukas.gif
Atsakyti
vyras gražus- be auskariukų ax.gif
Atsakyti
Nemanau,kad vyras su auskaru - gėjus. Bet asmeniškai man gražiau, kai vyras be auskarų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 03, 22:27)
man tai negrazu pas bernus auskarai ausyje. kitur faina, ausy - ne. ypac dar kai dabar tokius blizgancius nesioja, ala bling bling style. ne kas, ne kas  biggrin.gif patinka stilingi vaikinukai, bet stilinguma suprantu ne taip.

jo, tie blizgantys tai suck:)) man rinkes - priimtiniausia
Atsakyti
mano nuomone vyrai visai turetu but be auskaru g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad auskaras gali rodyti zmogaus orientacija biggrin.gif O siaip nepatinka vyrai su auskarais smile.gif
Atsakyti
Mano vyras su auskarais abiejuose ausyse, ka pasakysit apie si nukrypima/orientacija? biggrin.gif per penkis metus isiaiskinau ,kad jis tikrai lesbietis lotuliukas.gif
Jeigu rimtai manau, kad kvailoka spresti is tokiu dalyku kaip aukarai ,tatuiruotes ar plauku spalva apie orientacija.. Dauguma tokiu nesamoniu kaip (auskaras des. ausyje reiskia- gejus) ,manau atejo is kalejimo (kaip ir kiti apsurdiski pamastymai)
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 07 31, 15:04)
Mano vyras su auskarais abiejuose ausyse, ka pasakysit apie si nukrypima/orientacija? biggrin.gif per penkis metus isiaiskinau ,kad jis tikrai lesbietis  lotuliukas.gif
Jeigu rimtai manau, kad kvailoka spresti is tokiu dalyku kaip  aukarai ,tatuiruotes ar plauku spalva apie orientacija.. Dauguma tokiu nesamoniu kaip (auskaras des. ausyje reiskia- gejus) ,manau atejo is kalejimo (kaip ir kiti apsurdiski pamastymai)

bigsmile.gif kaip tik uzsukau parasyti, kad man begalo zavingai atrodo vyrai su dviem auskariukais... wub.gif Ir tikrai, ne is auskaru kiekio ir kokioje puseje reiktu spresti kokia orientacija. hihihi.gif
Atsakyti