Įkraunama...
Įkraunama...

auskaras vyrų dešinėje ausyje

Apklausa: ar tikrai i desine ausi auskara veriasi tik homoseksualai? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
gėjus..arba dizaineris.bet irgi gėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryzel: 18 balandžio 2007 - 20:33
visai nesvarbu, kairej, desinej, abiejuose ausyse, ar bet kurioj kuno vietoj tas auskaras butu, tai ne zenklas kad gejus, bet man nepatinka auskaruoti vyrai schmoll.gif
Atsakyti
man nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 19:15)
man nepatinka...  schmoll.gif

Nebūtinai gėjus, bet man tai irgi negražu auskarai vyrų ausyse... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 03 lapkričio 2007 - 10:19
Tikrai ne - atgyvena tokie skirstymai protest.gif
Atsakyti
Nemanau, kad gejus, jei auskaras desineje ausyje schmoll.gif Atgyvenes mastymas ax.gif
Atsakyti
sakyčiau, homofobų mitas schmoll.gif
Atsakyti
o jei mergina su tinklinem pedkelnem, ar neduok die prisegamom, tai jau prostitute? Man atrodo kad grynu gryniausia nesamone tokie skirstymai ax.gif Nors paciai nepatinka auskarai vyro kune schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai ne. Man tai gražu kai būna su auskariuku ausyje ax.gif
Atsakyti
koks dar gejus?!!! lotuliukas.gif cia ka - turetu but zenkliukas, kaip karvytem i ausis numeriukams, tai gejams - auskariukas i desine ausi (cia biski nesamoninga palyginima suskeliau smile.gif)...nesamone...papuosalas ir tiek...i kuria ausi nori, i ta veria...jei stilius tinka, tai nieko, kostiumuotam veresniam vyru tai kazin ar ziuris..
Atsakyti
man tai negrazu pas bernus auskarai ausyje. kitur faina, ausy - ne. ypac dar kai dabar tokius blizgancius nesioja, ala bling bling style. ne kas, ne kas biggrin.gif patinka stilingi vaikinukai, bet stilinguma suprantu ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 03 balandžio 2008 - 21:27
Pas mane 2 veinoje ausyje ir man grazu... tunelio imitaciaj ir blingas smile.gif
Atsakyti