Įkraunama...
Įkraunama...

auskaras vyrų dešinėje ausyje

Apklausa: ar tikrai i desine ausi auskara veriasi tik homoseksualai? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pareiskit savo nuomone siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
aš manau kad taip rolleyes.gif
Atsakyti
o jei abi ausys pradurtos? biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif as tai taip negalvoju.
Man tai labai grazu (jei tinka prie veido)
Atsakyti
jei abi ausys pradurtos,tai ne ax.gif
Atsakyti
jei tinka prie stiliaus, prie veido, aplamai prie visumos - tai tada grazu ax.gif bet siaip tai man labiau patinka be jokiu auskaru tongue.gif
Atsakyti
as ir nesakau,kad auskarai negrazu..taciau taip yra,kad i desine ausi veriasi tik gejai....idomu,ka jus manote mirksiukas.gif
Atsakyti
abejoju ar dabar jie veriasi??? g.gif Turiu kelis draugus gejus bigsmile.gif Ta mada jau praejusi smile.gif
Atsakyti
gali būti ir gėjus ,gali būti ir ne...
Atsakyti
Turiu keleta draugu geju,kurie auskarus isivere kaip tik i kaire ausi...gal chia ,kad "suklaidintu"? doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 06 gegužės 2006 - 08:05
man grazu arba i abi ausis arba isvis be auskaru,vienas kazkaip jau atgyvene,nebesiziuri
Atsakyti
Man irgi atrodo stilingai i abi ausis... ax.gif Bet stiliukas turi buti, a la Rudoko (tik man jis iš veido nelabai prie tu auskarų derinasi) Vienu zo, auskaruotą vaikiną isivaizduoju:pliką, truputi "piratiško" stiliaus... lotuliukas.gif Bet vat Linas Karalius kažko nepatinka... ax.gif O labiausiai tai nepatinka Klevečkos auskaras... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 06 gegužės 2006 - 09:05
kas cia dabar per kvailas klausimas ???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visu pirma tai atgyvene.
visu antra jauni gejukai kur kas mieliaus sagstosi auskariukus i liezuvi, antaki ar lupa ir zinoma, i abi ausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 06 gegužės 2006 - 16:01