Įkraunama...
Įkraunama...

Vektoriniai santykiai pagal kinų horoskopa

Na, šitie patarimai sukėlė daug diskusijų tam rusiškam saite, bet pasekoje tos temos autorė išsiskyrė su savo vektoriumi.
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2012 11 02, 17:09)
Na, šitie patarimai sukėlė daug diskusijų tam rusiškam saite, bet pasekoje tos temos autorė išsiskyrė su savo vektoriumi.

jei neklystu ji rašo, jog paliko savo vyrą savo karminiais metais. Kiti metai beje yra gyvatės metai (ar ne?) jie karminiai beždžionėms...lužiai.. rimti pokyčiai gyvenime.

Esu beje skaičius, jog vektorinius santykius galima išlaikyti įtikėjus į dievą...čia ne kažkoks stebuklas o suveikia hierarchinė tvarka.. tieisog dievas / tikėjimas tampa Nr.1 gyvenime ir tokiu būdu padeda atsitraukti nuo partnerio...atsiranda atstumas.. turbūt ir asmenybės autonomiškumas tokiu būdu išlaikomas... tada turima "kažką savo".. lyg inkaras, kuris laiko, nes vektorius šiaip pasiglemžia silpnesniojo asmenybę.. paprasčiausiai pasidavus vektoriui ir plaukiant pasroviui po to tenka rankioti save po galabiuką...ir lipdytis iš naujo.. ir jau niekada nebebūsi toku, kokiu buvai...
Mano galva yra labai svarbu žinoti, jog nenusisekę santykiai čia ne kažkoks fiasko asmeninio nepilnavertiškumo pagrindu o viso labo gamta... prigimtys.. kuriai paprasčiausiai neįmano pasipriešinti...

Yra ir dar viena išeitis - alkoholis smile.gif padeda atpalaiduoti vektoriaus žiedą, bet tik laikinai.. tol kol užpiltos akys... bet nesiūlau.. nes nugmizit į kitą liūną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 03 lapkričio 2012 - 15:19
Sveiki, perskaiciau sia tema, labai idomi pasirode smile.gif Pas mane su vyru irgi vektoriniai santykiai. As esu gyvate, vyras - ozka, Sioje poroje esu vergas, vyras - valdovas. Ir musu situacijoje, ne as vampyre, kuri traukia is vyro energija, o mano vyras, nes jis man stengiasi vadovauti, nori kad besalygiskai rupinciausi juo, namais... ir t.t. Nesakau, kad mums blogai smile.gif Viskas gerai smile.gif Taciau, kaip ir anksciau pamineta buvo, kad santykiuose pastoviai buna pykciai, santykiu aiskinimasis, kuriuos dazniausiai sukelia vyras, taciau kaip sukelia, taip ir viska uzgesina, uzglosto, uzliuliuoja smile.gif...Pirmus metus, kai tapom pora, negalejau pakesti tokiu santykiu, nesupratau ju esmes, skiremes ne viena kart, bet vis sueidavom atgal....Negalejom vienas be kito...Visada mane kankino klausimas, kodel as esu su siuo zmogum, juk siaip tokio zmogaus anksciau niekada nebuciau pasirinkus i vyrus...Perskaicius sia tema, radau atsakymu, reiks gyliau pasikapstyt smile.gif Beje, si mano antroji santuoka. Kai buvau po pirmu skirybu pasidaryt asmenini horoskopa, man pasake, kad siame gyvenime mano karma - seima, sukurti grazia seima, speju, kad sis zmogus buvo siustas likimo smile.gif Taip turejo but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2013 01 10, 13:55)
Sveiki, perskaiciau sia tema, labai idomi pasirode smile.gif Pas mane su vyru irgi vektoriniai santykiai. As esu gyvate, vyras - ozka, Sioje poroje esu vergas, vyras - valdovas. Ir musu situacijoje, ne as vampyre, kuri traukia is vyro energija, o mano vyras, nes jis man stengiasi vadovauti, nori kad besalygiskai rupinciausi juo, namais... ir t.t. Nesakau, kad mums blogai smile.gif Viskas gerai smile.gif Taciau, kaip ir anksciau pamineta buvo, kad santykiuose pastoviai buna pykciai, santykiu aiskinimasis, kuriuos dazniausiai sukelia vyras, taciau kaip sukelia, taip ir viska uzgesina, uzglosto, uzliuliuoja smile.gif...Pirmus metus, kai tapom pora, negalejau pakesti tokiu santykiu, nesupratau ju esmes, skiremes ne viena kart, bet vis sueidavom atgal....Negalejom vienas be kito...Visada mane kankino klausimas, kodel as esu su siuo zmogum, juk siaip tokio zmogaus anksciau niekada nebuciau pasirinkus i vyrus...Perskaicius sia tema, radau atsakymu, reiks gyliau pasikapstyt smile.gif Beje, si mano antroji santuoka. Kai buvau po pirmu skirybu pasidaryt asmenini horoskopa, man pasake, kad siame gyvenime mano karma - seima, sukurti grazia seima, speju, kad sis zmogus buvo siustas likimo smile.gif Taip turejo but smile.gif

Aš taip pat gyvatė ir turiu sesę Ožką. Nors tai ir giminystės ryšys, bet deja negelbsti :-) Tik kai supratau, jog tarp mūsų vektorinis ryšys, tapo aišku, kodėl tarp mūsų tokie santykiai... beje nuo pat vaikystės...
BET
Konfliktai iš tiesų nėra aiškinami tik vienu terminu "vektorinis ryšys". Čia tik signalas, jog dėmesio...meilė meile, bet reikia stengtis derintis viens prie kito, todėl jog tokiose porose kaip taisyklė yra neharmoningų aspektų tarp partnerių Marso, Saturno, Jupiterio ir Plutono, kas ir iššaukia konfliktus. Konfliktų atsiradimas ir jų periodiškumas priklauso taip pat ir nuo tranzitų.

Priėjau tokios išvados, jog norint likti vektoriniuose santykiuose reikia įgyti imunitetą konfliktams... tiesiog nebereguoti... žinoma, jei tai ne smurtavimas vienas kito atžvilgiu ar panašiai. Tai labai ryškūs santykiai .. emocijos labai intensyvios, aštrūs jausmai ir tiesiog vienam kažkuriam reikia konflikto metu išlaikyti blaivią galvą.
Taip.. vektoriniai santykiai yra karminiai santykiai.. jie skirti tam, jog mes keistumėmės...augtume... duoda medaus... bet kartu ir bizūno...

Šiaip jau siūlyčiau Jums abiems pasidaryti suderinamumo horoskop.. geras astrologas labai tiksliai pasakys, kokioje vietoje pas Jus "kliūva"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 10 sausio 2013 - 15:22
Sveiki,
Vau, kokia idomi sitema!!
Bandau apžvelgti savo.

Aš svarstyklės - arklys - karalius taip
Jis jautis - katinas - riteris.

Hm, kaip idomu. Esame oficialiai išsituokę, jau daug metų. Negyvename kartu, tačiau kažkas laiko, riša, neturime kitų santykių, na tokia pasaka be pabaigos.
Jis kaip riteris matyt labai geras žmogus, o aš, kaip karalius, vis kažko noriu, tačiau išdidumas ir ambicijos iki dangaus g.gif

Kaip čia būtų galima interpretuoti? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eisminta @ 2013 01 15, 13:21)
Sveiki,
Vau, kokia idomi sitema!!
Bandau apžvelgti savo.

Aš svarstyklės - arklys - karalius taip
Jis jautis - katinas - riteris.

Hm, kaip idomu. Esame oficialiai išsituokę, jau daug metų. Negyvename kartu, tačiau kažkas laiko, riša, neturime kitų santykių, na tokia pasaka be pabaigos.
Jis kaip riteris matyt labai geras žmogus, o aš, kaip karalius, vis kažko noriu, tačiau išdidumas ir ambicijos iki dangaus  g.gif

Kaip čia būtų galima interpretuoti? Būčiau dėkinga  4u.gif

Interpretuoti galima sekančiai...Vektoriaus tarp metų - nėra...Jūsų santuoka - dvasinė... kas labai situacijos nekeičia smile.gif nes "dvasinė" - tik pavadinimas gražus... tų santykių esmė vistiek yra vidinės kovos...

o užkabino Jus abu likimas dėl santykio jautis ir svarstyklės... susidėjot su 8-tu ženklu, o tai yra fatali meilė...su kuo Jus ir "sveikinu" 4u.gif ironiška prasme žinoma...turiu pilna teisę, nes pati buvau tokiuose santykiuose... tik kaip jautis...

Manau, jog santykių nesklandumo priežasties reikia ieškoti ne karaliaus ir riterio duete...o būtent aspektuose, kurie pas jus susidaro... Matyt visgi kabina svarstyklės jaučius kažkuom.. ir tas mistinis .. pasąmoninis ryšys išlieka ilgam...o gal net visą gyvenimą... po mano santykių nutraukimo praėjo apie 1,5 metų.. aš labai laiminga, jog šiandien aš apie jį galvoju jau tik kas 3 minutės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 09 27, 12:19)
Papildyta:

Kas stipresnis nei Gaidys?
KATINAS – PALEISTUVIS ir PAŠALAITIS
Katinas mėgsta tik savo laisvę ir pats save. Jam nusišvilpt į tai, jog ten kažkas tokio gražaus ryškaus. Katinas stipresnis nei Gaidys.
gaidys (tarnas)- katinas - drakonas(valdovas)

Liuks tema tiems, kas supranta kas tai per sajungos! rolleyes.gif
Gal turit daugiau informacijos apie sajunga Gaidys - Katinas?
Juokingiausia, kad nesidomiu kinu astrologija, nes esu sausio men. gimusi, tai pagal vienus autorius esu Bezdzione, pagal kitus - Gaidys.
Pagal Kvasos testa - Gaidys. Nors man ta zenklo charakteristika netinka, bet velniskai tiksliai mano santuokiniai santykiai isipaiso i jo teorija apie Vektoriu.

Papildyta:
Teta Danute, jus daug raset apie teorija, bet man idomu, kokioje sajungoje jus pati gyvenat? Ir ar vis dar kartu?
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 15, 19:19)
Interpretuoti galima sekančiai...Vektoriaus tarp metų - nėra...Jūsų santuoka - dvasinė... kas labai situacijos nekeičia  smile.gif  nes "dvasinė" - tik pavadinimas gražus... tų santykių esmė vistiek yra vidinės kovos...

o užkabino Jus abu likimas dėl santykio jautis ir svarstyklės... susidėjot su 8-tu ženklu, o tai yra fatali meilė...su kuo Jus ir "sveikinu"  4u.gif  ironiška prasme žinoma...turiu pilna teisę, nes pati buvau tokiuose santykiuose... tik kaip jautis...

Manau, jog santykių nesklandumo priežasties reikia ieškoti ne karaliaus ir riterio duete...o būtent aspektuose, kurie pas jus susidaro... Matyt visgi kabina svarstyklės jaučius kažkuom.. ir tas mistinis .. pasąmoninis ryšys išlieka ilgam...o gal net visą gyvenimą... po mano santykių nutraukimo praėjo apie 1,5 metų.. aš labai laiminga, jog šiandien aš apie jį galvoju jau tik kas 3 minutės...  smile.gif

Ak, nieko sau, jau tik kas 3 minutės doh.gif
Tai pasirodo, ne man vienai taip... 4u.gif ech, ta fatali meilė....
Atsakyti
QUOTE(beniko @ 2013 02 02, 15:54)
Liuks tema tiems, kas supranta kas tai per sajungos! rolleyes.gif
Gal turit daugiau informacijos apie sajunga Gaidys - Katinas?
Juokingiausia, kad nesidomiu kinu astrologija, nes esu sausio men. gimusi, tai pagal vienus autorius esu Bezdzione, pagal kitus - Gaidys.
Pagal Kvasos testa - Gaidys. Nors man ta zenklo charakteristika netinka, bet velniskai tiksliai mano santuokiniai santykiai isipaiso i jo teorija apie Vektoriu.

Papildyta:
Teta Danute, jus daug raset apie teorija, bet man idomu, kokioje sajungoje jus pati gyvenat? Ir ar vis dar kartu?

Išverčiau abu derinius, tiek Gaidžio - Katino tiek Beždžionės... Nors apibūdinimą Beždžionė - Katinas ir labai graudu skaityti (jau labai Katinėlio gaila darosi:-).. bet manau, jog butent tas sąjunga, truputį pakoregavus beždžionės elgesį (neva: beždžione! gi būk žmogum...:-D ) galetų gyvuoti...

Gaidys ir Katinas
Meilės santykiai tarp ekstroverto Gaidžio ir introverto Katino yra savotiškas iššūkis. Išoriškai labai santūrų, tačiau viduje labai jautriai reaguojantį Katiną kažkuom labai traukia spalvingasis Gaidys. Tačiau jis niekad neišdrįs prisiartinti pirmas. Šiuo atveju iniciatyvos pažinčiai turi imtis pats Gaidys.
Tačiau kažkokia partnerystė tarp jų abiejų vargu ar kada funkcionuos. Nors tiek Katinas tiek Gaidys abu yra konservatyvūs, jiems teks susidurti su daugeliu sunkumų, nes jų iš esmės savo prigimtimi skirtingi charakteriai bei gyvenimo stilius (gyvenimiška pozicija) nuolat stums juos i konfliktą. Katinas yra labai diskretiškas, uždarokas ir pagarbus/ mandagus tuo tarpu Gaidys – visiškas begėdis – mažai paiso etikos bei normų, neieško žodžio kišenėj ir yra mėgėjas suversti viską oponentui ant galvos žaliam pavidale, kartais visiškai nerūšiuodamas ką sako ir nepaisydamas nei kalbos tono nei jį užvaldžiusių emocijų. Gali tapti net grubiu. Nors pats Gaidys mano, jog jis tai daro neturėdamas piktų kėslų. Jis paprasčiausiai sako, ką jis galvoja, tiesiog kas jam galvoj – tas jam ant liežuvio. Tuo tarpu Katinas, išgyvendamas tokį Gaidžio grubumą, jaučiasi įžeistas iki kaulų smegenų. Apskritai Katino supratimas apie gyvenimą kartu, poroje, jo gyvenimo vizija yra visiškai kitokia, nei Gaidžio. Katinas vertina jaukius namus, kuriuose jis gali atsipalaiduoti ir užsiimti sau miela ir idomia veikla. Gaidys mieliau keliauja, kažkur lekia, važiuoja, geriau laiką leidžia didelėje kompanijoje, kurioje jis visų dėmesio centre. Tokiose kompanijose Gaidys atrodo geriau nei intymioje, kamerineje aplinkoje. Kadangi Katinas ilgisi / siekia taikaus išbalansuoto gyvenimo, nekenčia visko, kas jaukia jo gyvenimą ir trikdo jo ramybę, jis niekada neras savo laimės su nuolat “skrajojančiu” Gaidžiu. Jie nesutaria net finansiniuose reikaluose. Katinui yra visiškai nesuvokiamas Gaidžio švaistymasis pinigais. Gaidys išleidžia viską, ką jis uždirba ir finansiniuose reikaluose dabai dažnai rizikuoja prasiskolinti/ bankrutuoti.

Beždžionė ir Katinas
Šiuose santykiuose diktuos bei situaciją valdys Beždžionė, nes ji yra didelė eruditė, apsiskaičius, visame kame turi supratimą ir žino kas vyksta pasaulyje. Tuo ji nepaprastai žavi Katiną. Nors jis labai sunkiai toleruoja permainingas Beždžionės nuotaikas ir neprognozuojamą jos elgesį, tačiau jo pagarba jos stipriosioms būdo savybėms persveria. Jis žavisi jos protu, jos entuziazmu bei jos fantazija. Tuo tarpu Beždžionė Katine mato ištikimą, mylintį ir protingą partnerį. Beždžionei visų pirma reikia tos tvarkos bei stabilumo, kuriuos į santykius įneša Katinas. Tokiu būdu nepaisant jų skirtingų asmenybės struktūrų, jie viens kitą labai gerai papildo. Nors Beždžionė labai vertina Katino draugiškumą bei sugebėjimą įsijausti, savo pokštų ir lėkštų juokelių ji negali atsisakyti. Beždžionė pajuokia / tyčiojasi iš visa ir visko ir net nesibodi kąsti (kandžia ironija) tokiam jautriam padarėliui kaip jos Katinas kaskart, kai jai kas nepatinka. Ramų, taikų bei gerai nusiteikusį Katiną sunku išvesti iš pusiausvyros, tačiau tokiose situacijose jam nevalia ima tekėti ašaros. Beždžionės pašaipos stumia jį į neviltį ir vargšui Katinui belieka tik viena išeitis - apsipylus ašaromis susisukti į kamuoliuką tolimiausiame namų kampe. Ir net po tokių Beždžionės išpuolių jis negali ilgai pykti ant jos, nes Beždžionė vėl greit atitirpdo kantrųjį Katiną, užliūliuoja ir suvysto jį tik jai vienai būdingais kerais.
Nelabai sklandžiai vystosi taip pat ir darbiniai Katino ir Beždžionės santykiai. Katinas nėra toks mėgėjas rizikuoti ir toks lankstus kaip Beždžionė, kuri Katinui nuolat prikaišios jo delsimą, stagnaciją. Be to Katinas biznyje yra visad sąžiningas ir garbingas, todėl jam labai nepatinka abejotini bei nesąžiningi Beždžionės veiklos būdai. Norėdami sugyventi ir sutarti, abu šie ženklai turi įveikti daugelį sunkumų.

Įdomu, kuriame iš derinių atpažįstat save???

Nesu buvusi tikruose vektoriniuose santykiuose pagal Kvašą, nebent tik su sese ir gal būt dėl to esu atspari, nes gal jau savo atidirbau??? Prie manęs vektorius nekimba, bet ir be jo gyvenime užtenka idiotų, ant kurių laiks nuo laiko užsiraunu... Bet šiuo metu laisva nuo bet kokių karminių atidirbinėjimų ar mokytojavimo...:-)
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2012 10 27, 13:31)
aciu,o kas tie vadinami profesoriai?

SOS nera,tik pykstames daznokai. doh.gif
o taip tai domina suderinamumas musu.
Papildyta:
oj laukiam laukiam.. ax.gif  4u.gif

Labas vakaras, radau įdomią temą, tad noriu paklausti,kokia mano vektorinė santuoka, ar laiminga ar nenusisekusi, aš -vergas-vėžys(arklys), vyras-valdovas- žuvis (žiurkė),? Dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(indriana @ 2013 06 28, 23:45)
Labas vakaras, radau įdomią temą, tad noriu paklausti,kokia mano vektorinė santuoka, ar laiminga ar nenusisekusi,  aš -vergas-vėžys(arklys), vyras-valdovas- žuvis (žiurkė),? Dėkoju už atsakymus.

Pagal teoriją žiurkė ir arklys nesuderinami poroje, bet.. ar Jūsų santuoka laiminga ar ne galit žinoti tik Jūs. Kaip gi yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Teta Danute, as esu Liutas Gyvate, o draugas Svarstykles Ziurke. Kokia jusu nuomone apie si derini ? Aciu Jums. 4u.gif
Atsakyti