Įkraunama...
Įkraunama...

Vektoriniai santykiai pagal kinų horoskopa

QUOTE(Moonte @ 2012 09 27, 19:31)
Klystate, yra, bet tai priklauso nuo stichijos, nes jos suteikia zenklui yptingu stichijai budingu bruozu. Jei teisingai supratau jus domina bezdzione, paziurekite kokios jos skirtingos ir nepansios. Istrauka is jau seniau pateiktos nuorodos.

Medžio BeždžionėMedis, kaip visuomet, sušvelnina ženklo savybes ir dėmesį nukreipia daugiau į praktiškąją ir naudingąją sritį. Todėl ši Beždžionė proto galias panaudoja išradingam reikalų tvarkymui. Ji didžiuojasi pasiekimais ir stengiasi toliau gerinti savo padėtį. Nors tai smalsus bei įvairiapusiškas ženklas, Beždžionė saugosi didelės rizikos ir ne kiekvienam atskleidžia savo kortas, kad jis vėliau nepakenktų.

Ugnies BeždžionėTai garbėtroška, kuri nori būti visų geriausia. Pavydi kitiems sėkmės, visuomet stoja priešais, mėgsta konkuruoti, vadovauti. Šitai Beždžionei labai daug reiškia kitos lyties pripažinimas. Ji daro įspūdį savo sklandžia, išdailinta kalba ir nežabotu gyvybingumu. Ji būna užsispyrusi, dėl to dažnai ginčijasi.

Žemės Beždžionė
Jos smalsumas dažnai pasireiškia rimtuose dalykuose. Tai tipas mokslininko, užsidariusio savo kambaryje ir besigilinančio į pasaulio paslaptis. Blaiviai ir tiksliai ji tvarko savo reikalus, nelabai mėgsta draugiją, nes ši blaško mintis, tačiau išrinktųjų mažumai Žemės Beždžionė – geras ir patikimas draugas. Savo nelabai didelę aistrą bei iš tikro uždaroką būdą ji kompensuoja švelniu rūpestingumu.

Metalo Beždžionė
Šiai Beždžionei neužtenka mėgautis vien savo sumanymais ir gudrybėmis, jai reikia ir kitus įtikinti kilusiomis idėjomis. Tas dažniausiai pavyksta dėl šio ženklo gyvybingumo ir širdingo būdo. Todėl ypatinga sėkmė lydi Beždžionę politikoje, prekyboje, reklamos srityje. O sėkmės jai labai reikia – pirmiausia įtvirtinti nepriklausomybę materialine prasme, nes Beždžionei nieko nėra baisiau, kaip būti priklausomai nuo kitų ir prarasti savo savarankiškumą.

Vandens Beždžionė
Čia mes susitinkame su nepriekaištingos, elegantiškos visuomenės atstovu, gerai suprantančiu žmonių jausmus, maloniai, tačiau ryžtingai siekiančiu įgyvendinti savo planus. Vandens Beždžionė veikia atvirai, pasiruošusi padėti, nevengia kompromisų. Tačiau patyliukais apskaičiuoja, kokią iš to turės naudą sau, ar verta parodyti gerą širdį, ar bus nors mažiausias pelnas, kadangi ji visuomet išlieka santūri, tik retai perlenkia lazdą, tai nenukenčia ir jos populiarumas.

Aš nei klystu nei neklystu... smile.gif
Vektoriniam ryšiui nustatyti aš vadovaujuosi g.Kvašos sukurta sistema, kuri egzistuoja "N" metų, kuri yra nuolat plečiama, papildoma ją patvirtinančiais faktais...
Anot G.Kvašos tarp tais pačiais metais gimusių asmenų VEKTORIUS gali būti tik aukščiau išvardintais atvejais...Beždžionių įvairovė yra daug didesnė, nei nurodėte.. jų net 12... Vektorius neatsiranda dėl įvairovės...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 09 27, 20:36)
Aš nei klystu nei neklystu...  smile.gif
Vektoriniam ryšiui nustatyti aš vadovaujuosi g.Kvašos sukurta sistema, kuri egzistuoja "N" metų, kuri yra nuolat plečiama, papildoma ją patvirtinančiais faktais...
Anot G.Kvašos tarp tais pačiais metais gimusių asmenų VEKTORIUS gali būti tik aukščiau išvardintais atvejais...Beždžionių įvairovė yra daug didesnė, nei nurodėte.. jų net 12... Vektorius neatsiranda dėl įvairovės...

Na matot, buvo laikas, tiesa, tai buvo 25 metai atgal, kai rimtai domejausi tuo.
Nebuvo mano tikslas, parodyti visus galimus variantus, norejau parodyti, ju ivairove. Negali buti ju 12, nes pilna cikla sudaro 60 metu. T.y. 5 stichijos, 12 metu.

Siaip, as, verciau mano artimi zmones domisi rytu filosofija, tad bandymas isprausti tai i europinio mentalo suvokima, neretai daro meskos paslauga. Kita vertus, siulau pasidometi ne vienu saltiniu, o keliais. Jei jusu zinios apie kiaule, kiski, ozka paremtos is to saltinio, vienareiksmiskai jos neteiskingos. Tarkim, katinas-triusis rytuose simbolziuoja - istikimybe ir pasiaukojima. Kai jusu pateiktoje charakteristikoje... Paradoksas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 27, 20:51)
Na matot, buvo laikas, tiesa, tai buvo 25 metai atgal, kai rimtai domejausi tuo.
Nebuvo mano tikslas, parodyti visus galimus variantus, norejau parodyti, ju ivairove. Negali buti ju 12, nes pilna cikla sudaro 60 metu. T.y. 5 stichijos, 12 metu.

Siaip, as, verciau mano artimi zmones domisi rytu filosofija, tad bandymas isprausti tai i europinio mentalo suvokima, neretai daro meskos paslauga. Kita vertus, siulau pasidometi ne vienu saltiniu, o keliais. Jei jusu zinios apie kiaule, kiski, ozka paremtos is to saltinio, vienareiksmiskai jos neteiskingos. Tarkim, katinas-triusis rytuose simbolziuoja - istikimybe ir pasiaukojima. Kai jusu pateiktoje charakteristikoje... Paradoksas.

Gal katinas / triušis ir simbolizuoja ištikimybę, gal jis net toks ir yra, tačiau šioje sistemoje ne apie tai kalba, o apie tai, kaip ŽMONĖS, gimę tuo metu, kurį kiniečiai vadina Katino / triušio metais (ar ir kitais metais) SAVEIKAUJA su kitais žmonėmis, gimusiais kitais metais... Visu galimu kombinaciju yra iš viso 144 ir tik 24 vektorinės, nepriklausomai nuo ištikimybės ar kažkieno paleistuvavimo. Tai tam tikru atstumu viens nuo kito nutolusiu žmoniu psichikos / charakterio gal net fiziologijos saveikvimas...vienais atvejais labai žmogui į naudą.. bet labai DAŽNAIS atvejais NE. Atsiranda savotiška priklausomybė nuo kito žmogus, kuria individas įvardija kaip meilę... meilės objektas tampa kone narkotiku...Kurį aš nežmoniškai myliu, bet nuo kurio bloga... nuo kurio buvimo šalia man užauga sparnai bet jausmas toks intensyvus, jog nyksta mano asmenybė... šalia kurio aš prarandu savajį AŠ...palaisniui prarandu fizines jėgas, energiją...

Tai labai speciali tema ir iki galo apie tai ką aš čia pasakoju gali suprasti tik tai patyręs žmogus. Tokių yra begalės...

Papildyta:
Kas link konkrečiai Katino ištikimybės, tai galiu pasakyti jag man yra žinomas atvejis, kai Katinas – Liutas (tai žmogus – vektorius) gyvena šeimoje ir turi vektorinę meilužę Gaidį. Katinas Gaidžiui – valdovas... Nežinau, kokioje santuokoje gyvena Katinas, tačiau nenustebčiau jog taip pat vektorinėjė, kurioje jis – tarno rolėjė. Tam, kad išgyventi tokioje santuokoje.. jis tiesiog priverstas turėti pašalinių ryšių energetikos balansui... Keistas pateisinimas vyro paleistuvavimui ar ne??? Tačiau Vektoriaus buvimas panaikina bet kokią moralę... Alternatyva svetimavimui galėtų būti alkoholis, narkotikai arba įtikėjimas į Dievą...arba vynioti mėškeres... tačiau žmonės tam nepajėgūs...Iš vektoriaus ištrūkti ne taip paprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 27 rugsėjo 2012 - 20:35
Triusis/Katinas - Liutas... Cia bandote suniveliuoti kinu ir europieciu horoskopus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 27, 21:41)
Triusis/Katinas - Liutas... Cia bandote suniveliuoti kinu ir europieciu horoskopus.

Čia ne aš bandau...čia jau padaryta.. G Kvašos...

va čia galima išsamiau:

http://www.xsp.ru/sh/virt/

Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 09 26, 21:57)
Ar gyvenate kas nors tokiose jungtyse? Kaip IŠ TIKRŲJŲ einasi sutarti? Kokia dinamika yra įsivyravusi jūsų santykiuose? Su kokiais "demonais" prisieina kovoti? O gal kaip tik gyvenate dievo palaimoje?

pagal jusu aprasyma as esu verge, o vyras mano valdovas.
(zenklai greta)

As Ozka, o vyras Tigras. Yra magiska trauka, bet yra ir neapykantos. taciau konfliktu metu laimiu as dazniausiai (esu nepakenciama su savo zyzimu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 03 spalio 2012 - 00:57
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 03, 01:41)
pagal jusu aprasyma as esu verge, o vyras mano valdovas.
(zenklai greta)

As Ozka, o vyras Tigras. Yra magiska trauka, bet yra ir neapykantos. taciau konfliktu metu laimiu as dazniausiai (esu nepakenciama su savo zyzimu).

jei dar apsikenčiate viens su kitu, jei tai konfliktai dar normalaus elgesio remuose, jei nera taip, jog įžeidziat viens kitą iki kaulų smegenų ir kenčiat paskui kaip sužeisti žvėrys, jei nedegraduojat kaip asmenybė tada valio...

Pastaruju metu aš imu galvoti, jog GALBŪT tas vektorius ir nera joks baubas, o paprasčiausiai DIRVA pasąmoninei meilei atsirasti , o pasireiškia jis tada tuom, kokių brudų kiekvienas pasąmonėne susiseivinę turim...Jau esu skaičius, jog Vektorius tai lyg kokia skaistykla žemėje...jei perėjai ir likai gyvas, tai mentaliai pakyli ant aukštesnio laiptelio, nes apsivalei arba kitaip tariant PARTNERIS padėjo tau apsivalyti... Aišku yra viena, jei vektoriniai santykiai vystėsi gaivališkai, jei kentėta ir perkentėta, tai po tokių santykių niekada nebebūsi tuom žmogum kuriuo buvai...įvyksta asmenybės transformacija...jautiesi brandesniu žmogum lyg KAŽKĄ svarbaus gyvenime būtum supratęs.

Išgyventi vektoriuje dar ir dėl to sunku, jog tarp partnerių susiformuoja bendras energetinis laukas, praktiškai 50:50 balanso nėra... kažkuris kažkurį labiau nusiurbinėja...

Asmeniškai aš jaučiau, lyg mane kažkokia jėga murkdytų į mėsmalę, ta vdinamoji trauka...ir su lig kiekviena diena jauti, kaip artėji link peiliuko... čia aišku vizualiai taip galima pavaizduoti, bet suvaržymas tapdavo toks nebepakeliams, jog matyt savisaugos instinktas išjungdavo jausmus ir įjungdavo kažkkią kitą jėga (turbūt neapykantą), kuri versdavo sviesti partnerį nuo savęs...sudaryti atstumą...nes budavo prieita kažkokia riba...kažkoks kelio galas...ir jei dar žingsnis - bedugnė... arba vektorius bandė iš dviejų asmenybių padaryti vieną...bet kuriuo atveju buvo artėjama į savęs praradimą...savojo aš praradimą. bet praeina tam tikras laiko tarpsnis atsitraukus viens nuo kito ir jausmai "atgyja" ir vėl lekiama viens kitam į glėbį..

va daugmaž toks gali būti vienas iš gyvenimo vektorinėje jungtyje scenarijų... Indų raštuose šis fenomenas taip pat aprašomas jis vadinasi "Šivos šokis" = žingsnis pirmyn - pauzė - žingsnis atgal... ir vėl nuo praždių ...

Būtų kvaila teigti jog visi žmonės gimę tarkim tigro ir ožkos metais gzvendami poroje yra pasmerkti Šivos šokiui... metai turi 12 men manau, jog vektoriškumas mėnesio ribose banguoja savo stiprume: turi savo potvynius ir atoslugius...

Mano pasiūlymas būtų gyvenant vektorinėje jungtyje, kurioje šalia begalinės meilės stebima ir neapykanta, abiems partneriams žinoti pie vektorių ir SĄMONINGAI gyventi maksimaliai taikiai. Vektorius, sujungęs du žmones "rita" juos į vieną kažkurią pusę...

Atsakyti
Na,mano santykiai "vektoriniai" ohmy.gif ir vis negaliu nuo jų pabėgti, nutraukti. Pagal išskaičiavimus aš "vergas" ir tikrai esu pagalvojus nekart,kad tokių "čiudų"nesu gyvenime turėjus-nu,turiu.
Bet ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Voila @ 2012 10 03, 20:14)
Na,mano santykiai "vektoriniai"  ohmy.gif  ir vis negaliu nuo jų pabėgti, nutraukti. Pagal išskaičiavimus aš "vergas" ir tikrai esu pagalvojus nekart,kad tokių "čiudų"nesu gyvenime turėjus-nu,turiu.
Bet ką daryt?

kokia yra pagrindine santykiu problema??? kokiu "zhvereliu" pora esat???
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 03, 12:10)
jei dar apsikenčiate viens su kitu, jei tai konfliktai dar normalaus elgesio remuose, jei nera taip, jog įžeidziat viens kitą iki kaulų smegenų ir kenčiat paskui kaip sužeisti žvėrys, jei nedegraduojat kaip asmenybė  tada valio...

Pastaruju metu aš imu galvoti, jog GALBŪT tas vektorius ir nera joks baubas, o paprasčiausiai DIRVA pasąmoninei meilei atsirasti , o pasireiškia jis tada tuom, kokių brudų kiekvienas pasąmonėne susiseivinę turim...Jau esu skaičius, jog Vektorius tai lyg kokia skaistykla žemėje...jei perėjai ir likai gyvas, tai mentaliai pakyli ant aukštesnio laiptelio, nes apsivalei arba kitaip tariant PARTNERIS padėjo tau apsivalyti... Aišku yra viena, jei vektoriniai santykiai vystėsi gaivališkai, jei kentėta ir perkentėta, tai po tokių santykių niekada nebebūsi tuom žmogum  kuriuo buvai...įvyksta asmenybės transformacija...jautiesi  brandesniu žmogum lyg KAŽKĄ svarbaus gyvenime būtum supratęs.

mano vyras gana lengvai valdo savo emocijas ir randa zodi, kuris sustabdo ir mane nuo zodziu, po kuriu paskui galiu gailetis. mes esam kaip diena ir naktis, skiriasi pomegiai, dienos ritmas, skonis, stilius ir poziuris. jam astrologija, meditacijos, joga yra grynos nesamones, o man tai gyvenimo variklis. jis gyvenime atsargus, galvoja ir apgalvoja, o as pagal nora, jei jis yra, vadinasi kalnus galiu nuverst, atkaklumo netruksta ir tikslai pasiekiami. Kai atvykau pas ji gyvent i uzsieni ir nemokedama kalbos pasakiau kad dirbsiu, jis netikejo, sako ka tu cia sapnuoji smile.gif)), bet radau ir dirbau, nes labai norejau, ir kalba greit ismokau.
tai va, jei jis butu karstu emociju, tai turbut stogas kilnotusi nuo musu pokalbiu.. as kaip kokia kvailele vis irodineju savo tiesas, o jis juokauja, sako na taip taip, taip yra.. verysad.gif .. (bet jis visiskai ka kita galvoja, tik nenori konflikto kelti)

o norejau dar pridurti, kad su ex as turejau vektoriu taip pat (su gyvate), tai jis mane nuolat kankino, arba zodziais, arba veiksmais. buvom panasus. stilius, laisvalaikis, poziuris - panasus, net daiktus tokius pat issirinkdavom. bet as vistiek isejau, nes santykiai buvo kaip aukos ir budelio. po issiskyrimo pirmu menesiu net neatsimenu, buvau tarsi zombis. pykstu ant saves, uz ka ji mylejau, buvau tokia naivi ! pagal jusu aprasyma as buvau 'valdove', o jis vergas, bet taip nebuvo, nes is jo buvo fizine ir emocine prievarta. tai kaip suprast, kad buvau valdove smile.gif ?
Atsakyti
...Tikra tiesa. Rinkaus ilgai... ir aplanke tookia meile, kurios nepamirsiu niekada.. ziurke ir bezdzione derinukas. Atrode nieks aplink neegzistuoja. Finale negalejau su juo buti, bet ir be jo taip pat doh.gif teko desimtmeti kovoti ir dirbt su savim, kad galeciau save susigrazinti ...Tik didelem valios proto pastangom negrizau i ta rysi. Atrode tai buvo kaip dovana, bet kaip ir bausme tuo paciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2012 10 04, 09:23)
...Tikra tiesa. Rinkaus ilgai... ir aplanke tookia meile, kurios nepamirsiu niekada.. ziurke ir bezdzione derinukas. Atrode nieks aplink neegzistuoja. Finale negalejau su juo buti, bet ir be jo taip pat  doh.gif teko desimtmeti kovoti ir dirbt su savim, kad galeciau save susigrazinti ...Tik didelem valios proto pastangom negrizau i ta rysi. Atrode tai buvo kaip dovana, bet kaip ir bausme tuo paciu blink.gif

Ar galit aprashyti ta jausma ar busena KODEL negalejot su juo buti??? Idomu ne kaip eilinei ciekavai bobai... noriu kuo daugiauzhinoti apie emocines zhmoniu busenas..apie tai KAIP tie sanytkiai vystesi LAIKE... Kaip jie prasidejo ir kaip baigesi. Kokiu budu pavyko nuo jo atsikabinti??? Idomu taip pat Jusu gimimo datos... Kai kuriu shitas vektorius neveikia... gal pavyks isshsiaishkinti vektorishkuma menesio ribose...

Ash labai tikiuosi, jog bent jau zhinojimas, kas ir del ko su Jumis nutiko shiek tieks pakeis Jusu pozhiuri i praeitį ir likimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 04 spalio 2012 - 12:13