QUOTE(Lady_black_vln @ 2013 08 12, 13:26)
Sveikos mergaitės,
Prisiregistravau į supermama vien dėl šitos temos...
Mano patirtis su vektoriniais santykiais labai galinga. Esu jautis- avinas, vyras buvo šaulys- šuo...tai buvo 4 metai, patys sunkiausi mano gyvenime..buvome dvigubas vektorius, kur abiejuose buvau tarno rolėje...man atrodo, kad šitie santykiai visiškai tranformavo mano asmenybę, tapau visiškai viskam abejinga po tiek laiko..netikiu, kad kadanors išgyvensiu tokius jausmus, kurie buvo su juo..jis dabar su kita, bet kartais susitikę vis tiek sugebam pasipykti ir pasaka be galo..kažkur viduje manau ir jis mane myli...ir aš jį..bet šitie santykiai yra baisūs, eini iš proto tiesiog...man jis buvo karalius, idealus, nuostabus ir t.t aš jį tiesiog garbinau, bet ir bėgau nuo jo..praėjus 2 metams nieko taip ir nepamilau...kol nesutikau kito žmogaus, irgi šuo, mergelė..jaučiu kad vėl kažkas pradeda man darytis nuo jo...kaip bebūtų keista bet labai primena man tą jausmą kaip su pirmuoju..dabar galvoju kaip čia padarius, kad jį šį kartą į vergo poziciją nustūmus, nors pagal horoskopą vėl mano eilė

tikrai įdomus gyvenimas...
Gal patarsite? ar geriau iškart bėgti?
tik dabar pamačiau šią žinutę.. jau atsakius į privatą... pamačiau situaciją visai iš kitos pusės...hm.. jei susitikę vis dar sugebat susipykti, tai aš Jums garantuoju, jog meilė dar nepraėjus... kai meilės nebėra - žmonės viens kitam būna abejingi. ... o jei vis dar ėdatės, tai parako parakinėse vis dar yra.. ir norui esant visą tą neapykantą viens kitam galima atversti atgal į meilę...
Kažkodėl susimąsčiau, ar Jūs tikrai turit ką bendrą su Ascendentu Svarstykles... žinote.. prie jūsų nurodyto laiko pridįjus tik 3 min Jūs jau Ascendentas Skorpionas... Nors ir be to turit Plutoną ant Ascendento.. jis tikrai dominuoja Jūsų asmenybę ir gyvenimą.. tai būtent ta planeta, kuri mus verčia transformuotis...Jūs jau turėjot konjuncijas su Menulio mazgais, Selena, Saturnu, Uranu, Neptūnu ir paraleliai Opoziciją su Menuliu...kaip jau minėjau uranas keliavo ir tebekeliauja Jūsų 5-tu namu, 5-tas namas žuvyse - namo valdovas - neptūnas...nežinau nežinau... tokių tranzitų metu, ypač kai jie keičia viens kitą, labai sunku išlaikyti blaivią galvą... ir kaip taisyklė būtent tokiu metu į mūsų gyvenimą yra siunčiami patys mums brangiausi ir mylimiausi žmonės... į kuriuos, it į kino ekraną, mes prasukam mūsų galvose/ gyvenimuose besisukantį filmuką... kol filmukas, kurį mes projekuojam gražus - viskas gerai...o kai matome, jog filmukas - bjaurus.. imame kaltinti tą vargšą ekraną..., kuris žalio supratimo neturi, kokį siaubo filmuką jis mums atspindi... Aš manau, jog tokių nelaimingų santykių atvejų žymiai sumažėtų, jei mes suvoktume, jog tai ką mes jaučiame yra tik MŪSŲ pojučiai ir jausmai... sąlygoti mūsų pačių...tiesiog jei imtume džiaugtis tuo, jog mums dėl kažko labai skaudu ar dėl kažko mes labai nelaimingi... net jei tai kažkiek sąlygota šalia mūsų esančio žmogaus, tai signalas mums, jog mes konfrontuojam su realybe mūsų nenaudai.. . jei man skauda, reiškia atėjo laikas keistis, transformuotis...
O faktas, jog tas naujas žmogus vėl toks pats Šuns metų vektorius, tai tik signalas to, jog vis dar neatidirbot... kitaip vektorius nekibtų...tiesiog taptumėt atspari...o kitas dalykas, kodėl vėl toks pat tipažas kaip ir ex...tai yra psichologijoje vadinamas neužbaigtu geštaltu... jei ėdatės su exu, vadinasi tiek Jus tiek jis nesat užbaigę šių santykių ir dabar kiekvienas užbaiginėsit Jūsų santykius su kitais žmonėmis...kaip jau minėjau.. tas vyrukas "mergelė" tai didesnis "fruktas" nei Šaulys...jei tikrai įsimylėsit, tai jis Jus pamokys kaip reikiant... Ir beje, nenorėkit, jog jis taptų vergu, nes kai santykiai nutrūksta, tai vergui palengvėja.. o kenčia šeimininkas, nes jam nutrūksta energetinis srautas... o vergas ištrūkęs į laisvę - džiūgauja
Šiaip jau jei skirtis su partneriu, tai tik visiškoje meilėje... va kai visiškai viską su partneru išsiaiškinsit, kai nieks nieko viens iš kito nebenoresit, tada galit ieškoti kito žmogaus...tada ir su kitu gausis...o kai vien tik neužbaigti geštaltai...taoi pasaka be galo...
Kaip atsispirti vektoriaus liūnui išliekant meilės santykiuose su žmogum... kaip išlikti asmenybe... autonomiška...kaip mylėti netampant (savo jausmų!) verge...
galiu patart tik iš savo varpinės: reikia išmokt tam tikram laikui susiliet su kitu žmogumi.. su jo asmenybe...būnant kartu... bet atėjus laikui atsitraukti - atsitraukti pilnai susirenkant visą save...nepaliekant kažkokiai daliai kabėt...t.y. pilnai grįžt į savo gyvenimą... kai santykiai intensyvūs ypač pradžioje, tai tiesiog žmonės lyg prilipę vien prie kito.. užsidarę dviese viename kokone... ir nesiskiria viens nuo kito, net jei fiziškai nėra kartu...tai išvargina...vektoriuje reikia išmokt va taip nardyt... simbiozė - labai paprasta... bet va visiškai atsitraukti nuo žmogaus ir 100 proc. išeit savais reikalais mąstant tik apie save ir mylint tik save - labai sunku.
Būtų įdomu kitos nuomonės