QUOTE(libaja @ 2012 10 01, 12:36)
QUOTE(libaja @ 2012 10 01, 13:36)
Žiūrėkit, ką radau Slapukė
Tikra slapuke
Kiek daug siuvinėjančių !
Laba diena, siuvinėtojos,
turiu klausimėlį: nusipirkau iš el.parduotuvės skirtuką knygai (ruošinį) ir jo antroje pusėje prie kanvos prisiūta balta medžegėlė. Suprantu, kad ji turėtų tvirtintis antroje pusėje, kad uždengtų siuvinį, bet kaip ją tvirtinti? Prisiūti ar ji kaip prisiklijuoja? Ačiū iš anksto
turiu klausimėlį: nusipirkau iš el.parduotuvės skirtuką knygai (ruošinį) ir jo antroje pusėje prie kanvos prisiūta balta medžegėlė. Suprantu, kad ji turėtų tvirtintis antroje pusėje, kad uždengtų siuvinį, bet kaip ją tvirtinti? Prisiūti ar ji kaip prisiklijuoja? Ačiū iš anksto
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 01, 13:37)
kad uždengtų siuvinį, bet kaip ją tvirtinti? Prisiūti ar ji kaip prisiklijuoja? Ačiū iš anksto
Turetu buti ta balta medziagele su tokiais rutuliukais. Bent toks buvo mano skirtukas. Tada kai issiuvineji uzdedi ta balta medziagyte ir karstu lygintuvu palygini. Kadangi ten yra kliju tai jie nuo karscio tirpsta ir prilipina
QUOTE(megiux59 @ 2012 10 01, 14:41)
Turetu buti ta balta medziagele su tokiais rutuliukais. Bent toks buvo mano skirtukas. Tada kai issiuvineji uzdedi ta balta medziagyte ir karstu lygintuvu palygini. Kadangi ten yra kliju tai jie nuo karscio tirpsta ir prilipina
yra rutuliukai o skalbti galima prieš lyginant?
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 10 01, 13:40)
Negaliu kaip siutina kai nebeperdaugiausiai beliko siuvineti dieduka baigiasi siulas teks laukti kitos savaiteles kol nusipirksiu siula, o maniau kad uzteks deje klydau
Kokios spalvos pritrukai?
Nezinau , as pati neskalbiau kadangi jis nedidelis, svariom rankom siuvinetas, tai buvo vienos dienos darbelis tai man nereikejo skalbti.
Laba diena
Nesenai pradėjau siuvinėti. Galit gal pasakyti kaip išsiuvinėjus paveikslėlį išsiuvinėti jo kontūrus?
Nesenai pradėjau siuvinėti. Galit gal pasakyti kaip išsiuvinėjus paveikslėlį išsiuvinėti jo kontūrus?
QUOTE(AnTara @ 2012 10 01, 16:32)
Laba diena
backstitch