dar jų neturiu
Aciu uz pagyras. Grazu ir man MTSA. Tikrai kazkas tokio. Turiu beda Labai daug ka noriu siuvinet, bet nebeturiu kur kabint. O ir dovanot nebeturiu kam Beveik visi darbai gula i stalciu.
QUOTE(Ronera @ 2012 10 16, 10:12)
gražus bus paveikslas bet ir kiek kantrybės reikalauja siuvinėti tokio dydžio paveikslą viena spalva o ten tokio ilgio siūlą kerpi siuvinėt?
dekui uz grazius zodzius visoms
aj man atrodo daugiau kantrybes reikia kaitaliot spalvas kol kas netriu galimybes pasidet ramiai dezute su siulais (ziureti parasa ) tad uzsikabinau ant mono plius taip ir tobuleju lyginu kryziukus ir pan
taip kerpu ilga siula ,kazkada rinkini turejau tai ir panasiai sukarpyta buvo tai kazkaip taip ipratus o ka ?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 16, 11:42)
dekui uz grazius zodzius visoms
aj man atrodo daugiau kantrybes reikia kaitaliot spalvas kol kas netriu galimybes pasidet ramiai dezute su siulais (ziureti parasa ) tad uzsikabinau ant mono plius taip ir tobuleju lyginu kryziukus ir pan
taip kerpu ilga siula ,kazkada rinkini turejau tai ir panasiai sukarpyta buvo tai kazkaip taip ipratus o ka ?
šaunuolė kad stengiesi tobulėti
aš tokio ilgo siūlo nekirpčiau tiesa, anksčiau pati kirpdavau kone metrinius, bet pastebėjau, kad kai ilgą siūlą atsikerpi, tai kol jį susiuvinėji pabaigai jau jis būna šiek tiek plonesnis, apdilęs, didenė tikimybė ir kad susivels, susimazgys ar net nutruks o be to su trumpesniais siūlais greičiau siuvinėjasi, nes negaištamas laikas kol tą metrinį ištrauki ir iš tikrųjų, kaip anksčiau dažnai tekdavo narplioti mazgelius ar pakęsti vis nutrūkstantį siūlą, tai dabar kai pakeičiau įpročius jau nebepamenu kada paskutinį kartą taip buvo nutikę
QUOTE(drafe @ 2012 10 16, 12:17)
stai ir as atkeliauju su savo procesiuku kuri jau padariau per 4 dienas
O cia mano mamos procesas (cia jos pirmas darbas ):
O cia mano mamos procesas (cia jos pirmas darbas ):
kruopštu o čia man tik taip atrodo, ar pas mamą kryželiai į skirtingas puses gula? nuotraukoj labai sunku įžiūrėti pačius kryželius, tad nepykit jei klystu
QUOTE(drafe @ 2012 10 16, 12:17)
butu labai smagu, jei salia ikeltumet ir nedideli paveiksliuka, kas bus, kai baigsite.
beje matau mama labai sudėtingai siuvinėja: pirmiau tegul nukeliauja į vieną pusę /// per visą eilutę, tada per visą eilutę grįždama į kitą pusę \\\ ir juk taip gausis kryželiai
QUOTE(Ronera @ 2012 10 16, 12:20)
kruopštu o čia man tik taip atrodo, ar pas mamą kryželiai į skirtingas puses gula? nuotraukoj labai sunku įžiūrėti pačius kryželius, tad nepykit jei klystu
na tikrai kad neina i skirtingas puses,visi kryziukai vienodi
QUOTE(vasarė @ 2012 10 16, 12:21)
butu labai smagu, jei salia ikeltumet ir nedideli paveiksliuka, kas bus, kai baigsite.
Mano bus toks:
Mamos:
QUOTE(Ronera @ 2012 10 16, 12:22)
beje matau mama labai sudėtingai siuvinėja: pirmiau tegul nukeliauja į vieną pusę /// per visą eilutę, tada per visą eilutę grįždama į kitą pusę \\\ ir juk taip gausis kryželiai
As jai taip siuliau,bet ji sako kad jai geriau po viena kryziuka
Bet kam ta mama foną siuvinėja - juk ir taip baltą medžiagą pasiėmusi.
Nors aš savo pirmąjį be fono siuvinėjau foną, bet aš turėjau tokią neaiškią drobę gelsvą, o fonas turėjo būt baltas. Tai jau taaaip atsibodo man tą foną siuvinėt, o dar vieama 10x10 sugebėjau visus į priešingą pusę susiūt. tai dabar yra kvadratėlis iš konteksto iškritęs .
Nors aš savo pirmąjį be fono siuvinėjau foną, bet aš turėjau tokią neaiškią drobę gelsvą, o fonas turėjo būt baltas. Tai jau taaaip atsibodo man tą foną siuvinėt, o dar vieama 10x10 sugebėjau visus į priešingą pusę susiūt. tai dabar yra kvadratėlis iš konteksto iškritęs .
Pritariu rasiux-. As mamos darbelyje fono irgi nesiuvineciau. O del tavo darbelio, net nezinau ka pasakyti. Is kur schema gavai? Man atrodo ji nekokybiska
QUOTE(Ronera @ 2012 10 16, 10:50)
šaunuolė kad stengiesi tobulėti
aš tokio ilgo siūlo nekirpčiau tiesa, anksčiau pati kirpdavau kone metrinius, bet pastebėjau, kad kai ilgą siūlą atsikerpi, tai kol jį susiuvinėji pabaigai jau jis būna šiek tiek plonesnis, apdilęs, didenė tikimybė ir kad susivels, susimazgys ar net nutruks o be to su trumpesniais siūlais greičiau siuvinėjasi, nes negaištamas laikas kol tą metrinį ištrauki ir iš tikrųjų, kaip anksčiau dažnai tekdavo narplioti mazgelius ar pakęsti vis nutrūkstantį siūlą, tai dabar kai pakeičiau įpročius jau nebepamenu kada paskutinį kartą taip buvo nutikę
as pritariu jum bet kazkaip ipratau..del siulo narpliojimosi ir mazgeliu tai kai pradejau traukt po viena gija kazkaip baiges ir dabar retai beuzsimazgo
Papildyta:
drafe progresai ir galutiniai rezultatai grazus
istiesu pritariu merginom del fono kad jis tikrai nebutinas.na bet jei jau pradejo tegu baigia..as pati nedarau niekad fono ant tokiu darbeliu