QUOTE(rasiux- @ 2012 10 15, 13:55)
Čia naujokių sindromas- mes atėjom ir duokit mums viską sukramtytą Reikia nepatingėti ir pačioms šio bei to paieškoti. Va kai būna klausimas- "daug skaičiau, tyrinėjau, bet vis tiek nesupratau...", tai tikrai aišku, kad žmogus nori sužinoti ir pats stengiasi. Juolab kad kiekvienoje temoje vis tie patys klausimai- negi kryželiai turi gult į vieną pusę, negi tikrai negalima daryt mazgų...
P.S.- nesu profesionalė, bet netingiu pirmiau pasieškoti informacijos pati, o tik po to kitų klaust.
Netaikau niekam asmeniškai- toks pafilosofavimas
aš irgi taip sakau, kad jau apie tai kaip apskritai pradėti siuvinėti (kaip guldyti kryželius, pradėti ir užbaigti siūlą) tai galėtų ir pasiskaityti pačios, ne taip sunku rasti tuos primityvius atsakymus, aš ir pati su google ir youtube savo pirmus kryželius dėjau
QUOTE(B_March @ 2012 10 15, 13:56)
aš tiek susitelkusi į siuvinėjimą kryželiu, kad net mintis nekilo, jog siuvinėjimo pradžiamokslyje kalba galėtų eitų ne vien apie siuvinėjimą kryželiu
Aš irgi taip darau, bet man vis gaunasi, kad arba durdama iš apačios prismeigiu tą siūlo galiuką, arba šiaip visą laiką netikrumas, ar siūlas tikrai pasidengia tais ||| ar guli kur nors nukrypęs visai į šoną Tai ir vartau, kad pasitikrinčiau
Aš irgi taip darau, bet man vis gaunasi, kad arba durdama iš apačios prismeigiu tą siūlo galiuką, arba šiaip visą laiką netikrumas, ar siūlas tikrai pasidengia tais ||| ar guli kur nors nukrypęs visai į šoną Tai ir vartau, kad pasitikrinčiau
jei atvirai tai aš irgi net nepagalvojau kad ten ne tik kryžiavojimui
o kad nereiktų vartyti rėmo, tai aš kol paslepiu siūlą kryželius darau apvertus rėmą ir tik kai siūlas pasislepia atverčiu atgal juk blogoj pusėj darant ||| gerojoj gaunasi puikiausi kryželiai, ir jokio vartymo