QUOTE(B_March @ 2012 10 15, 13:37)
*O tu bandei pati, ar tik
atrodo sudėtingas?
Nes mano manymu nėra nieko paprasčiau nei tvirtinti per kilpelę
O siuvinėjant ant rėmo, net nereikia jo vartyti O slepiant siūlą kryžiukais, tai reikia vis versti medžiagą ar rėmą, žiūrėti į blogąją pusę, taikyti, kad tikrai pasislėptų po kryžiukais - variantas nėra blogas, naudojuosi ir juo, kai siuvinėju blendingu arba naudoju siūlų galiukus, kurių jau neišeina perlenkti, tačiau mano akimis kilpelė tikrai žymiai paprasčiau. Bet aišku kiekvienam savo
**Visos giriame tik tuos darbelius, kurie mums sukelia kažkokių emocijų, atitinka skonį arba negalime nutylėti ir pagiriame bent įdėtą darbą. Tikrai negalima reikalauti, kad visos pultų girti ir tuos darbelius, kurie nevisai patinka...
*nebandžiau
kažkaip kol man gerai ir taip tai ir nepagalvoju net apie tai
o rėmo aš nevartau, vieną kartą perverčiu ir viskas, nes siuvinėjant eilute ir taip slepiant siūlą darau dygsnius iš blogosios pusės (tuos statmenus brūkšniukus "|||" ir taip nereikia kiekvieną kartą duriant vartyt
**aš ir nesakau kad reikia vien girti, tie "labai gražu" be jokių papildomų komentarų taip dažnai kartojasi kad kartais jau net netenka prasmės, minėjau kad būtų šaunu ir kritika ar tiesiog nuomonė ką darytumėt kitaip jei tai būtų jūsų darbelis
o ir nesakau kad reikia visom visus darbus komentuoti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 15, 13:41)
ten plačiai apie siuvinėjimą
nes aš pvz apie peltakiavimą nelabai ką išmanau,tad padėti negalėčiau .reiktų tikslios ,siuvnėjimo kryželiu ,temos.
padėkite man ,o aš pabandysiu sukurti temą ,sudėsiu jums dominančią informaciją,visos įdėsim tai,ką pačios žinom parašykit į až ,dominančius klausimus,apie ką norėtumėt plačiau sužinot.
nežinau nieko apie tokią
tu kaip visada mūsų siuvinėtojų angelas sargas iš visų pusių: padedi ir nemokančiom, nežinančiom ir kartu nerandančiom schemų platybėse
iš tikrųjų gera idėja būtų sukurti temą kryžiavojimam
pradžiai manau reiktų patalpinti patį primityviausią pradžiamokslį pirmame psl, pradedant nuo to kaip daryti kryželį, kaip paslėpti siūlo galiuką ir pan (kad ir tą skenuotą žurnalo lapą kur jau neseniai kažkur mačiau įdėtą)
o daugiau net nežinau, kaip man pačiai jau beveik viskas atrodo elementaru tai sunku pasakyt kokie klausimai kiltų pradedančiąjam
gal kitos patars, arba klausimai toje temoje kils savaime
Papildyta:
QUOTE(B_March @ 2012 10 15, 13:42)
Jau buvo bandyta... Gal pusę temos po to truko ginčai dėl to, kad kai kurios
išdrįso pareikšti kritiką dėl prastos siuvinėtos nuotraukos kokybės.. Diskusijos tikrai buvo labai nesmagios, po jų liko nemalonus skonis burnoje, manau, didžiąja dalimi dėl to dauguma ir nebesivargina patarinėdamos ir komentuodamos giliau
Nes kai į konstruktyvią kritiką ir stengimąsi padėti, paaiškinti, patarti, sulauki tik neigiamos reakcijos, nebesinori gaišti tam laiko
Deja, ne visi tokie atviri kritikai kaip tu, ir niekad nežinai, ant ko pataikysi
ech, gaila kad taip atsitiko
čia kaip suprantu kalbama apie tai, kad iš nuotraukos schemą pasidarė?
na ką padarysi, visokių būna
aš tai iškart galiu pasakyti kad savo darbam visada laukiu ne tik gražių komentarų, bet jeigu matot kažką ne taip - prašom ir pakritikuoti, aš iš to ir mokausi