Merginos padekit
idejau nuotrauka cia C5 ir C6 DMC spalvu numeriukai vienodi,o kitu siulu skirtingi.tai kaip zinoti kokia spalva reiketu siuvineti? aciu is anksto uz pagalba
QUOTE(Katusik @ 2012 09 28, 14:04)
Būtent šitą ir turiu omeny
Peržiūrėjau senus siuvinius Tai jie visi tokie //////\\\////\\\\
Peržiūrėjau senus siuvinius Tai jie visi tokie //////\\\////\\\\
aaa, nu tada LABAI blogai
aš tai net neįsivaizduoju, kaip žmonėm gaunasi siuvinėt įvairiom kryptim tuos kryželius, man nepatogu būtų
QUOTE(Katusik @ 2012 09 28, 15:04)
Oho! Siuvinėjat iš karto keliom spalvom? O taip patogu? Siūlai nesipainioja?
nesupratau klausimo
QUOTE(libaja @ 2012 09 28, 11:41)
Ačiū. Bet ką tik pasiskaičiavau medžiagą arba sueis kryžiukas kryžiukan arba kokių 3 gali pritrūkt Jei ką - gausiu apopleksiją... Ne pirmą kartą skaičiavaus, ale kažkaip žioplai visai čia gavosi...
Man lygiai tokia pati situacija su 64 x 48 cm darbu.. atrodo, tikrai atidziai kelis kartus skaiciavau, kad medziagos butu pakankamai, taigi pati gabala ir atsikirpau, bet... apacioj labai nedaug krastui lieka.. kol kas palikau 10 neissiuvinetu paskutiniu eiluciu, ir ziuresiu, ka darysiu.. Manau, taip ir paliksiu, nes baisu krastui vos centimetra palikti, jau ir taip jis nedidukas gavosi.. po to reminant neisitemps.. Tik tiek, kad mano paveiklse tos pacios apatines eilutes, t.y. ju nebuvimas, vaizdo nesugadina.. Bet vis tiek apmaudu..
QUOTE(vasarė @ 2012 09 28, 16:25)
sios schemos yra atrinkta, nes ne viena ir is cia besilankanciu yra siuvineje, bet is principo, tai nera sudetinga ir paciai pasideliot spalvas, nera ju daug
Gal kas galetu pasidalinti raktu?
Del medžiagų skaičiavimo tai man isvis mistika
gražūs darbai.
myth kažkur esu skaičius (lyg osinkoj, o gal ir čia ), kad viena moteriškė ir apsiskaičiavo, tai siuvinėjant į pabaigą ant viršaus uždėjo naujos medžiagos skiautę (medžiaga kažkur 3-5 ar daugiau cm buvo dviguba) ir baigė siuvinėti. Aišku, ten viskas pilnai užsisiuvinėjo ir nesimatė sujungimo.
drafe, aš spėju, kad DMC neturi tokio atspalvio, todėl ir rašo vienodą Nr.
Simumu čia surašyti siūlai iš rinkinio (siūlai Kirovo gamybos), todėl reik arba pačiai atsirinkt arba ieškot schemos su atrinktais Nr.
myth kažkur esu skaičius (lyg osinkoj, o gal ir čia ), kad viena moteriškė ir apsiskaičiavo, tai siuvinėjant į pabaigą ant viršaus uždėjo naujos medžiagos skiautę (medžiaga kažkur 3-5 ar daugiau cm buvo dviguba) ir baigė siuvinėti. Aišku, ten viskas pilnai užsisiuvinėjo ir nesimatė sujungimo.
drafe, aš spėju, kad DMC neturi tokio atspalvio, todėl ir rašo vienodą Nr.
Simumu čia surašyti siūlai iš rinkinio (siūlai Kirovo gamybos), todėl reik arba pačiai atsirinkt arba ieškot schemos su atrinktais Nr.
QUOTE(libaja @ 2012 09 28, 09:04)
Rodausi mediumą. Lygiai pusė, dydis kol kas 28x40 cm.
koks malonus prisiminimas
QUOTE(libaja @ 2012 09 28, 10:41)
Ačiū. Bet ką tik pasiskaičiavau medžiagą arba sueis kryžiukas kryžiukan arba kokių 3 gali pritrūkt Jei ką - gausiu apopleksiją... Ne pirmą kartą skaičiavaus, ale kažkaip žioplai visai čia gavosi...
vajetau... teks improvizuot kaip nors...
QUOTE(Simumu @ 2012 09 28, 18:11)
Del medžiagų skaičiavimo tai man isvis mistika
Bet tai kokia čia mistika gali būti? Jei neišeina kalkuliatoriais skaičiuoti, tai suskaičiuok tuos šimtą ar du šimtus langelių tiesiai ant medžiagos. Tam nieko nereikia mokėti, tik skaičiuoti iki šimto ar dviejų šimtų
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 09 28, 18:33)
myth kažkur esu skaičius (lyg osinkoj, o gal ir čia ), kad viena moteriškė ir apsiskaičiavo, tai siuvinėjant į pabaigą ant viršaus uždėjo naujos medžiagos skiautę (medžiaga kažkur 3-5 ar daugiau cm buvo dviguba) ir baigė siuvinėti.
Jei pritrūksta medžiagos ištempimui, irgi galima prisiūti naujus gabalus medžiagos - juk po rėmu ar betempiant siūlė pasislėps ir nieko nesimatys.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 09 28, 18:33)
myth kažkur esu skaičius (lyg osinkoj, o gal ir čia ), kad viena moteriškė ir apsiskaičiavo, tai siuvinėjant į pabaigą ant viršaus uždėjo naujos medžiagos skiautę (medžiaga kažkur 3-5 ar daugiau cm buvo dviguba) ir baigė siuvinėti.
Tai kad mano atveju darbas tiesiog baigtusi labai arti krastelio ir tiek..
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 28, 18:56)
Bet tai kokia čia mistika gali būti? Jei neišeina kalkuliatoriais skaičiuoti, tai suskaičiuok tuos šimtą ar du šimtus langelių tiesiai ant medžiagos. Tam nieko nereikia mokėti, tik skaičiuoti iki šimto ar dviejų šimtų
Jei pritrūksta medžiagos ištempimui, irgi galima prisiūti naujus gabalus medžiagos - juk po rėmu ar betempiant siūlė pasislėps ir nieko nesimatys.
Nesakau, kad mistika, bet vis tiek sugebejau apsiskaiciuoti, nors skaiciavau ir su skaiciuokle, ir pacius langelius... kad tikrai neapsirikciau Bet tikrai gera mintis - jei ka, juk galima ir siek tiek audinio prisiuti... nors, manau, vis delto paliksiu tas desimt eiluciu kol kas ramybeje, o baigusi siuvineti visa darba dar karta pagalvosiu, ka daryti
Džeine
QUOTE(Simumu @ 2012 09 28, 16:48)
Aš turiu, gal įžiūrėsi, nes nelabai ryšku
Arba Čia