laba laba darbeliai ir progresai
as va sedziu be upo nes nespejau iki sian baigt darbelio...zodziu..liko puse dangaus o jis man taip bjauriai siuvinejas kad.....uztat kiek darbu ateiciai prisirinkau kad ne nezinau kas bus sekantis
Sveikos
Atėjau su procesu
DCM "Rose fairy" rinkinėlis, 16count aida
Įkeliu nuorodą, nes nemoku nuotraukos įkelt
http://public.fotki....i/img-6259.html
Tik neįsivaizduoju, kaip Jūs sugebat taip išsiuvinėti, kad kita pusė būtų vos ne lygi gerąjai pusei
Atėjau su procesu
DCM "Rose fairy" rinkinėlis, 16count aida
Įkeliu nuorodą, nes nemoku nuotraukos įkelt
http://public.fotki....i/img-6259.html
Tik neįsivaizduoju, kaip Jūs sugebat taip išsiuvinėti, kad kita pusė būtų vos ne lygi gerąjai pusei
Uodegyte labai grazus tavo darbeliai
is kur prisirinkai darbeliu?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 14, 18:17)
laba laba darbeliai ir progrelabai sai
as va sedziu be upo nes nespejau iki sian baigt darbelio...zodziu..liko puse dangaus o jis man taip bjauriai siuvinejas kad.....uztat kiek darbu ateiciai prisirinkau kad ne nezinau kas bus sekantis
is kur prisirinkai darbeliu?
Uodegyte, hortenzijos
Uodegyte, vau, abu darbai pasakiški
aš tai nesugebu ir dėl to visai nepergyvenu svarbu geroji pusė tvarkinga, o dėl blogosios stengtis, nukirpinėt siūlą, kad nebūtų pratempimo per kelis kryželius, kaišiot zigzagais ir pan. nematau prasmės
QUOTE(Red&Red @ 2012 10 14, 18:23)
aš tai nesugebu ir dėl to visai nepergyvenu svarbu geroji pusė tvarkinga, o dėl blogosios stengtis, nukirpinėt siūlą, kad nebūtų pratempimo per kelis kryželius, kaišiot zigzagais ir pan. nematau prasmės
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 14, 19:01)
Ir aš taip pat darau bet būtų labai smagu išmokt taip tvarkingai siuvinėt
QUOTE(drafe @ 2012 10 14, 17:23)
oj kaip cia pasakius na buna ieskau kitiem schemu uztinku koki pls ir dar panarsau ten taip vienas prie vieno ir gavos kalnas
dar butinai pirmoj vietoj reikia su uodegytes pagalba gautas schemas issiuvinet bet kaip niesti nagai ir kitas pradet bet nezinau nuo ko pradet jau atrodo zinojau sian palandziojau dar fainesniu radau bet as kol kas ant mono uzsikabinus taip sakant dar treniruojuos kad kryziukai butu grazus kad bloga puse grazi butu ir tt
Kokie fantastiski darbai
as tai siula is blogosios puses nukerpu, jei pratempti reikia daugiau nei 4 kryzelius. Man atrodo, kad sitaip taupysis siulas bet gal tai tik saviapgaule
Papildyta:
Beje, merginos, o kur jus gaunat taip graziai ir tvarkingai ispjaustyto popieriaus (kartono ) atvirukams?
as tai siula is blogosios puses nukerpu, jei pratempti reikia daugiau nei 4 kryzelius. Man atrodo, kad sitaip taupysis siulas bet gal tai tik saviapgaule
Papildyta:
Beje, merginos, o kur jus gaunat taip graziai ir tvarkingai ispjaustyto popieriaus (kartono ) atvirukams?
QUOTE(Padangele @ 2012 10 14, 16:01)
nusprendžiau sudalyvauti vienoje savanoriškoje iniciatyvoje, ruošiu kelias kalėdines dovanėles onkologiniams ligoniams, kurios bus įteiktos švenčių proga.....
kaip miela
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 14, 17:51)
labas visoms ,pagaliau galiu grožėtis savomis hortenzijomis
Ir dar vienas seniai siuvinėtas darbelis
Ir dar vienas seniai siuvinėtas darbelis
fantastiskai atrodo - laaabai
bučkis visoms dėkoju
QUOTE(Katusik @ 2012 10 14, 18:46)
perku parduotuvej "timari", be to internete esu pirkusi, net gi ir kasiulai atrodo turedavo.. esu ir pjausciusi pati, bet taip graziai nesigauna
QUOTE(Padangele @ 2012 10 14, 19:49)
perku parduotuvej "timari", be to internete esu pirkusi, net gi ir kasiulai atrodo turedavo.. esu ir pjausciusi pati, bet taip graziai nesigauna
cia ta parduotuve, kar Panoramoj visokiom smulkmem prekiauja?