Na kadangi pas mus provincijoje tokio pasirinkimo nėra, tai aš visad perku metrais (14 Aida) Šio pomėgio mesti nežadu tai manau vistiek palaipsniui susinaudos (plius jau ne pirma metrą tenka įsigyti)
O tankesnės pas mus nelabai būna, tai siunčiausi iš kasiulai sukarpytą, galiukai man atvirukams sueina, nes juos visada siuvineju ant tankesnės medžegytė. Dabar jau baigiasi, bet žiūriu internete jau nebetokios patrauklios kainos
mano šiandienos ryto menas...
QUOTE(Padangele @ 2012 10 14, 13:33)
koks paprastutis bet mielas
Fantastiskas ryto menas
Toks paprastutis bet savotiskai mielas rytinis darbelis
Padangele pilnu tempu ruošias šventėms
puikus atvirukas
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 14, 14:19)
dėkuj visoms už aplodismentus
nusprendžiau sudalyvauti vienoje savanoriškoje iniciatyvoje, ruošiu kelias kalėdines dovanėles onkologiniams ligoniams, kurios bus įteiktos švenčių proga.....
Uodegyt,
labai labai labai gražu hortenzijos spalvos pritrenkiančios paukštukas taip pat vertas pagyrų, o jau rėmeliai
labai labai labai gražu hortenzijos spalvos pritrenkiančios paukštukas taip pat vertas pagyrų, o jau rėmeliai
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 14, 19:03)
Uodegyt,
ačiū rėmelius dovanų gavau