gražūs ir darbeliai ir procesai
o aš šiandien didžiąją dalį žiedų pagalvėlės išsiuvinėjau, ryt jeigu nesugalvosiu daugiau ką nuveikt tai gal net ir pabaigsiu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 10 11, 16:55)
o dėl pasiėmimo siuvinėti - ar praleis "apsauga" su adatom į lėktuvą? Žirklių tai 99 proc. negalėsi pasiimt. nevykusiai pacitavau
Praleis. Aš visuomet vežiojuosi. O vietoj žirklių galima vežtis specialų siuvinėjimo kelioninį peiliuką. Va tokį:
Tik pasiuvinėti lėktuve vargu ar išeis: išsidėstyti nėra kur, vibracija gadina akis, pataikyti kur reikia sunku, kryžiukai šleivi, klaidos tikimybė didelė.
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 11, 16:35)
Pagaliau "sėdau ant adatos"
netureciau kur jo kambinti, bet mielai siuvineciau daugeli dimensions rinkiniu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 11, 17:13)
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 11, 14:35)
smagu sesti ant tokios adatos na koks grazus man sitas paveikslas,ach,ir kodel ne as ji laimejau juokauju.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 11, 15:13)
labai grazus ir svelnus bus darbas
sveikos merginos,kas dar mane pamenate buvom atostogu kelias savaites,dabar darbu iki kaklo,bet nieko,gal nors sekmad kaip nors iseis"atsisesti ant adatos"
beje,Uodegytes grazus ir mielas paveikslas.ir labai tvarkingas,ner ko atimt ner ko pridurt
Laura81r nuoširžiai dėkoju ,ūpą pakelia jūsų pagyrimai
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 10 11, 16:55)
o dėl pasiėmimo siuvinėti - ar praleis "apsauga" su adatom į lėktuvą? Žirklių tai 99 proc. negalėsi pasiimt. nevykusiai pacitavau
Skrendam su mazu vaiku, tai vaikiskas zirklutes su bukais galais ne karta buvau pasiemus. Man idomu ar pataikysiu i skylutes. Skrisim apie 8 val tai nesinori laiko veltui praleisti.
QUOTE(Katu @ 2012 10 11, 18:26)
Rituker,
Aciu
Ziurstuka pirkau parduotuveje Ka siulai. Mokejau 5Lt. Nemano darbai. Nors ne vienas sake, kad reiketu tuo uzsiimti... Pasirodyk ziurstukus, labai idomu kokiais piesinukais kryziuoji Roziu puokstes schemute atsiusiu i A.Z. Siuvinejau tik pora dienu. Cia staigiai prireike
Buvau uzlekus i viena siulu parduotuve...siulai pabrango anksciau kainave 1.99Lt dabar 2.09Lt
QUOTE(rituker @ 2012 10 11, 15:32)
Pasirodyk ziurstukus, labai idomu kokiais piesinukais kryziuoji
*anksciau kainave 1.99Lt dabar 2.09Lt
*anksciau kainave 1.99Lt dabar 2.09Lt
rodziaus gal uzvakar ,bet galiu pasikartot cia
Dar vienas baigtas su is Uodegytes gauto ABC moliugelio schema, o kita siuvineju - paukstis, tupiantis ant sakos, ziemiskas toks.
*O as priesingai - radau, kad parduotuvej, kazkas panasaus i Lietuviska Maxima, DMC siulai po 30 ct, tai gaunas apie 0,8-0,9 Lt. Anksciau pirkdavau po 39 ct
QUOTE(Katu @ 2012 10 11, 22:42)
rodziaus gal uzvakar
Minejai, kad daugiau turi. Gal maisau Man eglute laaabai patiko Pasiuvimas - fantastika.
Oho uz kokia kaina radai
QUOTE(rituker @ 2012 10 11, 15:47)
Minejai, kad daugiau turi. Gal maisau Man eglute laaabai patiko
ne, nemaisai, turiu, bet netvarkyti ir nebaigti. savaitgali tureciau turet foto
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 10, 23:50)
rodausi tą žadėtą
Labai gražus ir šitas paveiksliukas
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 11, 11:17)
Su kryželių diena
QUOTE(rituker @ 2012 10 11, 15:58)
Nedek i sona! Visai nedaug liko Saviske siuvinejau i kiekviena skylute Vos kryziukus galima iziureti.
Labai gražūs darbeliai, ypač Nimukė
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 11, 17:35)
Pradėjau siuvinėt Katu dovanotą dimension rinkinį European Bistro
Pradėjau siuvinėt Katu dovanotą dimension rinkinį European Bistro
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 11, 18:13)
aš taipat turiu truputi proceso,taipat KATU dovanoto rinkinio
Dimensions ''hydrangea and shells''
Dimensions ''hydrangea and shells''
Puikūs procesai, merginos
mergaitės, kviečiu bendrai siuvinėti štai tokį darbelį
photo upload
norinčias kviečiu užeiti į bendro siuvinėjimo temą
http://www.supermama...4#entry58516325
photo upload
norinčias kviečiu užeiti į bendro siuvinėjimo temą
http://www.supermama...4#entry58516325
Nu bet kokie visu jusu darbai fantastiski Man iki tokio lygio dar kryziuoti ir kryziuoti. bet as nepasiduodu
deja, niekaip negaliu pabaigti vieno metriko. del tokios paprastos priezasties, kad nezinau, kokios spalvos - rozines ar zydros - siuvineti kaspinelius ant batuku Drauge, kuriai suvineju metrika dovanu, uzsivelina pagimdyti
Teks dar palaukti kuri laika. Bet cia toks labai smagus laukimas
Kai jau zinosiu, kokia spalva siuvineti, pasirodysiu is karto su dviem savo darbeliais (aisku, jei kam bus idomu )
deja, niekaip negaliu pabaigti vieno metriko. del tokios paprastos priezasties, kad nezinau, kokios spalvos - rozines ar zydros - siuvineti kaspinelius ant batuku Drauge, kuriai suvineju metrika dovanu, uzsivelina pagimdyti
Teks dar palaukti kuri laika. Bet cia toks labai smagus laukimas
Kai jau zinosiu, kokia spalva siuvineti, pasirodysiu is karto su dviem savo darbeliais (aisku, jei kam bus idomu )